Eftermiddagshygge med Powerpuff

Mediemølposen

Hver evig eneste dag får Bethany mærkelige henvendelser, og i dag er ingen undtagelse. Denne fra den fantastiske, men underlige, Keith Thomas Lohse, som desværre prostituerer sig hos 24lyv:

Kære De, hermed en forespørgsel:

hvad siger du til at være med i mit herostratisk berømte natradioshow MEN med kunstigt forvrænget stemme? Du ved, ligesom når amerikanske film-psykopater ringer til nogen og siger “jeg har din datter. Indbetal 900 millioner dollar ELLER blablabla”? Lyder det ikke skægt og “nyt” og spændende? Og eftersom vi somehow tilsyneladende er totalt på bølgelængde med hensyn til hvad der er PISSEIRRITERENDE i det her samfund, i det her kvartal af det nye årtusinde, så KAN det jo kun blive pro max fin edutainment?

Forblivende din, uanset svaret:

Kæp Kæp Thong, ladyboy

Bethany betakker sig. Og det er ikke fordi, at hun ikke er vild med Keith – vi har trods alt en fælles fortid i den lokale swingerklub – men fordi Bethany synes, at radio24lyv er en fucking joke (en bollejoker). Mage til lort skal man da lede længe efter, og havde det ikke været for Ditte Okmans deltagelse i ”Iben og Mødregruppen”, så lukkede Bethany aldrig op for kanalen igen. Nogensinde! Der sidder alle de røvslikkende venner fra Pastis og dyrker deres selvfedhed i fællesskab, som oplagt kan sammenlignes med den konstante fællesgokning hos Onanikartellet. En indspist klike af åh-så-vigtige journalisttyper, der i den grad giver Mascha Vang og Sidney Lee baghjul, når det kommer til medieliderlighed. De bræger jo tydeligvis blot for at blive hørt. Ikke fordi de har noget at sige.

Bethany har iagttaget denne mediemølpose et stykke tid og væmmes efterhånden på så mange niveauer. Blandt andet er det åbenbart sådan, at løn er en by i Rusland, medmindre man har taget den hårdt i røven fra øverstbefalende. I denne medieverden arbejder man nemlig gratis, mens man samtidig skal være taknemmelig for at blive ”branded” og eksponeret *bræk-ikon*. Vorherre bevar mig vel! Tror ikke, min bankrådgiver vil stille sig tilfreds med den påstand. Og hvordan i hede hule helvede skal Bethany betale for dåsemad, hundeshampoo, explorationscreme, Fernet osv. med mit ”brand”? Man forlanger sgu da heller ikke, at en luder skal sutte den op fra slap x-antal gange uden at få noget for det! Prøv lige at tilbyde hende 15 minutters berømmelse og se, hvad der sker. En skråt-opper lige i fjæset er, hvad du får. Og som luder – så Bethany: Fuck you suckers. (Gaffel dig en sutter).

Det holder kraftedemig ikke. Der skal penge på bordet, skal der. Blåøjede dåser skal lade være med at falde i svime over at få tilbudt ulønnet arbejde. Det være sig i både radio, tv, aviser og blade. For lur mig om mændene falder på halen på samme måde. Fucking næppe! Mor har nemlig lært dem, at man skal tjene penge.

Så derfor vil Bethany gerne opfordre bloggere, medieliderlige kokasser og pengedesperate førtidspensionister til at boykotte alt ubetalt arbejde for den etablerede presse. De har kraftedemig råd til at betale. Eller “betale” er nok så meget sagt, for det handler sådan set bare om, at de skal levere de skattekroner tilbage, som vi betaler for at holde dem kørende. Nok er Blogstilstanden røvsyg, men vi er kraftederperkme bedre end både 24lyv og alle mulige andre. Så pressepikhoveder frem med kronerne eller skrid ned i kloakkerne, som de rotter, I godt ved, I er.

Dermed ikke sagt, at Bethany nogensinde vil gæste 24lyv, om de så tilbød mig en million for det. Så lavt synker jeg bare ikke. Men prøv en liberalistkusse. De har ikke grænser på den måde.

Bethany

87 kommentarer

 • Maria.

  Hej søde Bethany og søde Bethanylikers og i andre sure løg :)
  Jeg forstår ærlig talt ikke, hvordan man kan være sur på Bethany. Hun sviner folk til, korrekt, og det er skide politisk ukorrekt og pisse morsomt. Vi sviner jo også selv folk til, personlig når jeg ca. op på 50 svinere om dagen, som bliver uddelt efter forgodtbefindende. Bethanys skriverier er morsomme, og hun gør selviscenesættende mennesker der gør en dyd ud af at promovere sig selv på nettet. Jeg kan ærligt talt ikke forstå, hvad der er i vejen med at få sig et billigt grin på andres bekostning engang imellem. Hvad med alle de idioter der dagligt får et realityfix, bare for at kunne grine af de snotdumme mødre eller en eller anden ligegyldig medieliderlig gås. Desuden har hun jo gjort det meget klart, at folk bare kan sige fra overfor hende. Der er en ret tydelig tendens til at dem der bliver svinet til, faktisk nyder godt af alt den nye trafik der kommer til deres trivielle blogs. Jeg forstår ikke, hvorfor man absolut skal rakke ned på enhver der får succes. I kan jo bare selv starte en blog der er federe. Eller nej, det kan I ikke, og det er muligvis svært at acceptere, at andre har succes med noget, når man selv sidder i en deadendrækkehustilværelse i Vejle.

  Maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bente

   Mariapige. Keith ville høste langt mere respekt, hvis han turde bruge eget navn til sine holdninger, i stedet for at gemme sig bag alter egoet “Bitterfissen”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

   En hver kan kalde sig Bente

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bente

   Men de færreste kalder sig Keith Lohse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria.

   Jamen Bentebabe da, hvad er det du har så ondt bagi over? At vedkommende bag bloggen ikke springer frem og siger: “Bentebabe, du har ret, det er mig Keith!”
   Jeg har hørt de første ti dårlige bud på hvem Bethany er, men jeg fatter virkelig intet af, hvorfor folk spilder deres tid på at gætte. Det er jo personen Bethany, der er sjov. Hvem fanden ved i øvrigt om Bethanys holdninger overhoved minder om bloggens bagmand/kvindes? Amen Vor Herre til jysk fucking arbejdshest, find dog noget bedre at give dig til. Grin af en sjov blog med nogle velskrevne indlæg for eksempel. Happy Christmas til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3 *røv-ikon*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wiklund

  Hørt…..journalister SKAL mindst have 750 kr i timen !!!
  24syv…hmmm. Det eneste jeg har hørt derfra var faktisk noget ligegyldigt bavl uden vinkel og bid….en halv times mødregruppe og Faulis demokratihad….. ikke engang et stykke musik fik jeg til at synke det højpandede med..men ok…..måske jeg har været uheldig i den time jeg ialt har hørt det ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror desværre ikke at du har været uheldig. Det er skod radio fra ende til anden.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru. Larifax

  Mht. dit spørgsmål så har jeg jo lavet interview med din kollega. Ditte
  Giese. Og spørgsmålet var nogenlunde det samme. (Så jeg kopierer bare, når nu du ikke selv har lært ordet “reseach”) Hvad betyder det sidste ord?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ib Skede

  Til Bethany og jer andre

  Jeg hedder Ib Skede og det er jeg grundlæggende både glad og stolt over. Det er et norsk efternavn, som familien har sporet tilbage til 17-tallet. I mange år havde jeg den glæde at rette folk når de udtalte navntet forkert. Det udtales simpelthen bare skede – altså som en skede man putter sin kniv i eller, ja, som kvindens kønsorgan. Men nu hvor der er kommet så meget opmærksomhed omkring samme organ grundet dine skriverier, ja så har jeg taget mig selv i ikke at rette længere. Jeg er blevet bange for at folk skal tro at jeg er hende bitterfissen. Og det er jeg jo ikke. Jeg er bare go’e gamle Ib Skede fra Bærum. En glad folkepensionist, der samler på frimærker og holder af at samle svampe når altså det er den rette årstid. Ellers går dagene mest med at lytte til Danmarks Radio og med at vente på manden, der kommer med den varme mad.
  Nå jeg vil ikke forstyrre mere. Navnet var altså Ib Skede og jeg er ikke bitter eller sur.

  Venlige hilsner
  Ib

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ib Skede.

   Tak for din dejlige kommentar. Den blev jeg glad for.

   Mange hilsner,
   B.

   Pas nu på med de svampe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ib Skede

   Hej Bethany

   Selv tak. Jeg blander mig ellers normalt ikke i hverken stort eller småt. Man skal vælge sine kampe. Det eneste jeg kan blive sådan rigtig gal over er, når jeg ser en skorstensfejer, der bærer sin uniform i fritiden. Det burde nogen sætte en stopper for. Den uniform er både grim og uklædelig og burde forbydes i det offentlige rum. Det er jeg helt sikkert ikke alene om at mene, men desværre er der ingen, der tør tale politikerne midt imod i denne sag. Jeg kaster gerne den første sten, men andre må følge trop. Sammen kan vi generobre anstændigheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • JH

  Hvor er det altså underholdene, at nogle simpelthen ikke kan leve med en blog, uden formål. Se jer (eller dig Viggo) for fanden om: hvis troværdighed, saglighed og “gyldigt formål” skulle være et krav til blogstilstanden, kunne vi jo lige så godt starte med at lukke hele lortet!

  Bloggen her har da et formål, og set ud fra de kommentarer den får med på vejen, virker den vist fint. Der er i hvert fald rigeligt med folk, der gerne vil være med til at “bære mere brænde til bålet”.

  Hvis man virkelig mener, at bloggen er ligegyldig, men stadig hidser sig op, så er man da en idiot. Alternativt har man bare meget ringe selverkendelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio27/4

  Viggo, LOOOOL!
  Du fatter virkelig hat. Prøv at tage dine skyklapper af og kig dig omkring.

  Jeg havde aldrig troet at jeg skulle komme til at holde så meget af bitterfisse og nakkeost. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Hvad er det jeg ikke fatter?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

   Du fatter ikke lort og sur galde.

   Du leder og søger i håb om at finde en mening… et formål med bloggen. Du kommer til at søge forevigt, min ven. Med mindre du ser lyset og begynder at søge efter noget andet. Fernet eksempelvis!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Så det sandt at det eneste formål er at sprede galle?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

   Jesus kristus og hans fireogtyve skampulede får, du bliver ved!
   Du har den indstilling i din hjerne at alting skal have et formål. Åben dine øjne, prøv at se tingene i et andet perspektiv. Ikke alting har et formål. Hvis du prøver virkelig hårdt, tror jeg godt du kan forstå det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Ja jeg har den indstilling. Og har stadig ikke fattet hvorfor dette menneske – Bethany – bruger tid på det her projekt. Måske ved hun det bare ikke selv. Eller måske er formålet bare for meningsløst og tåbeligt til at hun vil indrømme hvad det er. Det står uvist hen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio 27/4

   For dig. Pøj pøj med din indstilling.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Tydeligvis også for dig, siden du ikke kan forklare den

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Nakkeost er fandme også lige i overkanten. Selv for Bethany

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Jeg var fuld undskyld.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Man skal ikke undskylde for den slags

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Det er også rigtigt B. Og Nakkeost er i problemer. Sidder ude i lufthavnen med sin demente far, på vej til Gran Canaria ( de har en el- tyr man kan ride på dernede ). Nakkeost har glemt sin opluder til mobilen. Og der er ikke længe til sæd?afgang. De må ha’ netcafeer. Hvis jeg sender en hilsen, skal jeg nok love at holde en ordentlig tone.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal satanpikme være RETZEPUTZ-bitter for at sige NEJ til 1 mio. grung. I don´t believe you B. Den må du fandme til udkantsdanmark med. Der hvor DF´ere gror på katoffelmarker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NoName

  Hvis du er så utilfreds med at arbejde gratis, Keith, er der jo altid mulighed for at forlade radioen.

  Fa’me en dum fugl, der skider i egen rede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • XXX-XXX

  :-)
  Dit sprog en måske ind i mellem…eh…lidt blomstrende, men herreligt at nogle bider lidt fra sig i disse åndeligt fattige og handlingslammede tider.
  Her tænker jeg ikke på Mærsk eller Sophie X X …….

  Kan man være fan af en bitterfisse..:::???……….Altså oprindeligt fra fyn…

  Så er jeg vel det…..Altså fan….

  Hils missen……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mattè

  Du er da pinlig. Det er jo ikke engang morsomt, at du kan strikke 16 bandeord sammen i træk. Og ja, jeg ved godt, jeg får en sviner fra dig nu.
  Du taler til laveste fællesnævner, og selve bloggen fortæller nok mere om dig, end om emnerne du skriver om. Tillykke med dine fifteen minutes of fame, det må have været fantastisk at underholde alle de feministiske dræn, der ikke har andet at give sig til end at læse dit galde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Næh, du får ingen sviner. Din mening er jo pænt ligegyldig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mattè

   Det er din også.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis man læser ordentligt hvad der står er hendes mening da alt andet end ligegyldig? Den etablerede presse lever af gratis arbejde fra alle de kan få til det og “betaler” det med ord som ære og karrierefremmende . Mig i røven, det handler om kapitalisme hele lortet .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mattè

   Mikkel.

   Hvilken sektor gør ikke det? I forhold til de fleste universitetsuddannelser er erhvervspraktikken central i forhold til at få et fremtidigt arbejde, og her er journalistuddannelsen en af de eneste, hvor lønnet praktik faktisk finder sted. Du kommer sgu da ingen vegne i dagens Danmark, hvis du ikke er villig til at levere noget ud over, det der betales for. Alt andet er da en naiv holdning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • At tage erhvervspraktikanter for folk hvor det er essentielt for deres uddannelse og tage assistenter hvor det rent principielt kan være ligegyldigt for deres uddannelse er for mig set ret forskelligt . Hvis du kigger på f.eks. modebladenes brug af assistenter er det jo rent brug og smid væk i de fleste tilfælde? Netværk gør meget, men honestly? og hvem gør alt det hårde arbejde? Assistenten . Du skal ikke komme at bilde mig ind at dine kvalifikationer skinner igennem på et halvt år hvor man ikke har lavet andet end at rende rundt med ting, på posthuset med pakker og lave kaffe? Det er jo simpelt bybud, og det giver mange fag betaling for . Det er jo pinligt at assistent er blevet synonym med udnyttelse? Udover det er det uansvarligt at se til og lade det ske .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mattè

   Hvis man selv går med til den slags, siger det vel mere om den person, der bliver udnyttet. Hvis man ikke har nosser nok til at sige fra og gøre sig selv karriere, så bliver man sgu nok heller aldrig noget.
   Det er sgu da klart, at når det er sælgers marked, så vil sælger udnytte det. Sådan er mennesker, og sådan vil vi altid være, og hvis man ikke kan klare det, så må man sgu tage et job i den lokale Netto, hvor man kan leve beskyttet hjemme hos far og mor. Geez prøv dog at blive voksen!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Så du føler dig udnyttet af den slemme kapitalist-presse? Come on. Hvis du seriøst føler at der er et problem så skriv dog til et seriøst medie og gør noget ved det, i stedet for at bruge din holdning som undskyldning til at komme af med en masse bandeord og dumsmarte bemærkninger om hvor dum verden er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du fatter jo virkelig ingenting. Du da træls

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Du har jo ikke noget mål med den her blog ud over at provokere (hvilket du gør godt, det må jeg give dig) og få opmærksomhed. Du vil jo ikke ændre noget, du kan tilsyneladende bare godt lide at skælde ud.

   Og du har, stadigvæk, efter talrige forsøg, ikke svaret på HVAD det er jeg ikke fatter. Har selv pointeret hvad det er jeg ikke fatter: Jeg fatter ikke hvad du vil, og hvad den her blog skal gøre godt for. Forklar det til den trælse type.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg lader som om den er rettet mod mig? Jeg føler mig ikke udnyttet for det vil jeg simpelthen ikke spilde min tid på at blive . Ligesom Bethany ikke vil?

   Hvad var Copenhipsters formål med sin blog? Hvorfor blev han hypet? Det er jo samme tilfælde men to forskellige berøringsflader . Er du i virkeligheden ikke bare nederen over at du ikke startede noget som folk gad at bruge tid på?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Har jeg sagt noget om at hun burde være som Copenhipster?

   Alt jeg siger er at hvis ikke der er noget formål med denne her blog, hvorfor er den så på nettet? Fint, Bethany føler lyst til at skrive og komme ud med sine aggressioner, men det kan hun jo gøre uden at skulle publicere det og uden at stille op til interviews om det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mattè

   Viggo.

   Hun provokerer jo ikke engang. Hun er jo bare en medieluder, der bruger så tilpas mange bandeord, at alle drænene kommer op fra sofaen og jubler. Og det har så fået mediernes interesse. Tillykke, det lykkes at komme på pol.dk, hvor må du og dine forældre være stolte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du provokere sgu mindre med pseudoselvstændige kommentarer ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mattè

   Mikkel, mit formål er ikke provokation. Jeg kom for at se, hvad alt den virak handlede om, og jeg synes egentligt, det er patetisk, især med typer som dig og Bethany. Så patetisk at jeg ikke engang kan hidse mig op over det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

   Hvordan kan man være medieluder, når man er anonym og siger nej til stor set alle henvendelser fra pressen? Idiot.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det er min blog, åndsamøbe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mattè

   Det er min kommentar, dræn! Det ændrer ikke på en skid, at det er din blog. Du er fanme mere krudtet af end en australsk skovbrand!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Og hvilken type er jeg?
   Ophidselse er også usundt .

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Jeg har drukket, så du kunne i princippet godt få en sviner af mig. Det er jo ret sent, og jeg kan simpelthen ikke få gejlet mig selv op til endnu et anfald. Men dum er du sku Matte. Håber du får grimme drømme. Nat nat. Fnat-Matte.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viggo

  Hvorfor var det du ikke kunne lide Radio24syv? Tror ikke jeg fik helt fat i det der argument. Blev lige som tabt da du begyndte at skrive om Sidney Lee og Mascha Vang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du må læse igen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Har allerede gjort – men du forklarer jo ikke hvorfor du egentlig ikke kan lide det. Bortset fra at du mener at det er en indspist klike af journalister der producerer det.

   Men ærligt talt – hvor meget har du hørt af det? Har du egentlig brugt tid på at forholde dig til det, eller er det endnu et led af dit korstog mod ‘liberalistkusserne’ og andre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg udtaler mig aldrig om noget, jeg ikke ved noget om.

   Og nu skal jeg skide.

   Hej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Ja du ved jo tilsyneladende at der er nogle der arbejder gratis. Fuldstændig ligesom der er ulønnede praktikpladser på alle andre større medievirksomheder i Danmark.

   Men du forholder dig jo ikke reelt til indholdet? Du bitcher lidt over det med lønnen, men ellers er der jo ikke saglige argumenter bag din kritik. Vel?

   (Og god fornøjelse BTW. Er overrasket over at du kan få mere lort ud efterhånden.)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • At alle gør det er ikke ensbetydende med at det er ok?

   Og Radio24syv er jo bare en flok hipstere der er for gamle til at tage på bakken ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Det er rigtigt. Men hvad er argumentet mod det? Hvor er det at hun – og du – vil hen med det?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • bidskpik

  Skønne fløjte-tøjte, pust ud og synk engang, der kommer mere!
  Sandt at 24syv er en hyldest til pæderasti, ligesom Casper Christensen og hans drengekor er! Men galskaben stopper ikke der. Hvad med den forpulede Anders Brækholt og alle hans pestgæster. Mediebilledet flyder over med nepotisme og blød venneporno. Stop det lort tilbage skakten. Hele den satiriske scene er en pikparade af duskekammerateri og blid elskov – i den bedste sendetid. Jeg er så pikke-træt af granvoksne mænd der omfavnende ligger og småfniser af deres små odiøse vittigheder.
  Gro jer en dunderpik! Mere rivalisering tak! En bidsk pik smager bedst!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Kunne ikke være mere enig. Og fantastisk navn til Anders.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   På hvilken måde er det du mener at radio 24syv rent faktisk hylder pæderasti?

   Mener du at der er tale om erotisk kærlighed til små drenge i live radio, eller hvad er vi ude i?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bidskpik

   Hej eunuk, kærligheden til unge mænd (måske fra ”kult”ministeren, måske fra analchefen fra 24sybarit) det aner jeg sgu da ikke (in vino veritas) !!! Jeg har en dåse tun i ovnen – og en stuesval stift til nakken! Skål! Svar frabedes til evig tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Så du kaster bare om dig med meningsløse anklager? Flot.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • bidskpik

   Jamen tak! Men komplimenter frabedes – det giver mig frossen fjeder. Der er sgutte meget vakse viggo over dig hr. Her er et fif. Kan du ikke lide lugten af tun i underskoven, så hold dig fra intimt samvær med tun (red. bryder du dig ikke om bitterfissens diskurs, så findes der mange kønsløse alternativer). Jeg kan anbefale dig ”Live fra Preben” !
   Satirisk humor med ”kant” er en sjælden delikatesse, ligesom hæmorider og sårskorper, (når ens smagsløg har vænnet sig til tomme kalorier, og ligegyldig McD humor, så smager bidsk satirisk pik pludselig besk, så det er helt okay du ikke kan lide det) så drop den høviske undertone og lad den sidste ”frie” form for humor flyde frit som mælk og honning! Sæt satiren fri! Svar frabedes (jeg mener det sgu).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Det er fandeme sjovt at anklage Radio24syv for pæderasti! Det er satire på så højt plan at ingen forstår det, bortset fra ‘bidskpik’.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • AwesomeA

  Du så sød og dejlig Beth-musen. LOVE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan godt forstå at du ikke vil i et show med en der kalder sig selv for “herostratisk berømt”…
  Mod dumhed kæmper selv Bethany forgæves…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Nu må I altså lige komme over det engang!

   Den her blog er jo ikke den medieomtale den har fået værd.

   Den kommer med påstande som der ikke er skyggen af sagligt belæg for.

   Den smider med lort som en anden verbal gyllespreder.

   Den er ikke engang sjov.

   Vil tillade mig at omformulere Moaning Myrtles afsluttende sætning en smule, så den (ifølge mig) passer bedre ind!

   MED dumhed kæmper selv Bethany forgæves…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • gry

   Har Bethany egentlig nogensinde postuleret at være saglig, og har hun udvist vilje til at fremstå som medieluder?

   Synes du skulle henvende dig til de rette medier og ytre din utilfredshed. Dét er trods alt dem, der giver spalteplads og sendetid til alle de kvinder, der har svært ved at tage ordet speltkusse i deres mund…

   Og HVORFOR læser du hendes blog når du synes den er så dum???

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Viggo

   Nej hun har ikke postuleret at være saglig.

   Hvorfor er det forkert at der er nogle kvinder der ikke kan tage ordet speltkusse i deres mund? Og hvad så? Jeg forstår ikke vigtigheden af at der er nogle der overhovedet bruger ordet speltkusse eller andre af de ord der bruges på denne blog? Hvad er det det skal gøre godt for? Hvad er meningen med denne spredning af gylle?

   Jeg har læst den fordi den er blevet eksponeret i medierne. Og når man stiller op til interview i medier så er man selv ude om at komme i mediernes og dermed befolkningens søgelys. Og der er både tilhængere og kritikere. Medmindre ‘Bethany’ ønsker at det her bliver en indspist klub, hvor alle fansene sidder og hepper i takt, så er hun ikke meget bedre end hun selv mener at Radio24syv er.

   Jeg har iøvrigt ikke sagt noget om medieluder på noget tidspunkt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ville elske at høre Keith
  tage et hvæs og gi den gas.
  for derefter at fløjte om på den modsatte side af bordet og
  heliumsluge for derefter at gi den gas.
  og så stæse tilbage på den første side af bordet og
  tage et hvæs og gi den gas.
  og så fremdeles.

  og det ville så være det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gnæk Gnæk

  Lohse? Var det ikke en fodboldspiller, der blev betalt for at tabe kampe?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Fair nok. Men lav noget med Keith alligevel, tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det har vi jo gjort. I swingerklubben!

   Nu er jeg i noget, der ligner et forhold med Fake-Pilou

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikael Bertelsen
  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Livet er for kort til selvfede radio-/TV-værter og du fører stort! *bræk smiley*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nakkeost

  Hvad kan man egentlig tillade sig at tage for et sut nutildags ? Det er længe siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   800. Men så skal du også være tandløs

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Hahahahahaha . Jeg tager lige fat i tandlægehøjskolen, de kan vel rykke lortet ud. 800.- . Det plejede at gi’ en hund i min ungdom.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahahahahaha! Såååå rigtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ærgerligt.
  eller rettere.
  hvor er det kreperligt.
  lav en lydbog i stedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Grav et hul og hop i.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fætter Guf

   Nåårrr, er der en der har fået skatteprocenten galt i halsen? Forståeligt nok, såmænd, men bitch over 24/lyvs statstilskud sænker iq’en. På landsdækende radio og at Anne Sofisse Herpes og alle hendes LA venner hjælper mest til med deres forfærdelige trækprocent……

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Regitze hvad er det for nogle orgasmebrownies du laver? Deler du ikk et par prøver ud ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fætter Guf

   Ha! “Orgasmebrownies” :-D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Det står der på en af hendes blogge orgasmebrownies hæhæ

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Eftermiddagshygge med Powerpuff