Panik før lukketid hos Tom & Fjærte

Kværulantforrykt og i kløerne på Brintoveriltekusserne

Hørte I også 24Lyv? Det gjorde Bethany i selskab med Fernet (forkortelsen kvinder ikke har hjerne til at finde på, siges det! Jesus min Gud!) og Bastogne. Tvillingerne og datter på 4½ var heldigvis hos plejefamilien, og adoptivsøn Adolf H. Itler er indlagt. Noget med endetarmen.

For at starte bagfra, som vi bedst kan lide det, så har Tom og Fjærte besluttet, at de ikke vil give Bethany mere taletid. Og her går det jo hen og bliver hylende grinagtigt. Bethany har aldrig bedt om taletid. Nogensinde. Bethany har sin blog, Facebook og Twitter. Grødhoveder og andet godtfolk opsøger mig, hvilket også gjorde sig gældende for klorindulle 1 og 2. I kom til Bethany, kællinger. I inviterede mig til jeres lorteprogram. Husk det.

Og nu har I så brugt to timer på at fortælle jeres lyttere, at Bethany skal ties ihjel, I ikke vil sige kusse, fisse og andre underlivsord. Jeg undres. Er I blevet tvunget ud i et program om Bethany? Og faktisk var I da vist de eneste, der sagde kusse og fisse. Paradoksalt. Fatter iøvrigt og til stadighed ikke, at man kan ha’ det så stramt med kønsorganer og ordlyden af dem. Det er alligevel en tand for snerpet.

Så var der selvfølgelig også Dej-psykopaten, som Bethany må huske at nævne, så han ikke bliver skuffet. Dejlig, frisk mand. Vi skulle nok kunne kværne en gibbernak sammen. Han var inviteret til at lave psykiatrisk udredning på Bethany og havde tre fine forslag: Stand-up komiker, Klog debattør eller Psykisk syg (herunder kværulantforrykt og manisk blandt andre gode kendetegn). For at give et hint, ville Bethany, hvis hun var jer, nok holde sig til sidste forslag, hvilket Tom & Fjærte også gjorde. På en eller anden måde syntes det at tiltale dem mest. Derudover mente Dejen, at der måtte være tale om en mand…eller en kvinde. Det er rigtigt.

Bethany tror i øvrigt, at Klorinkællingerne trænger til en omgang anal skampuling, og så burde de finde sig et andet job, for den amatørforestilling var kraftedemig for pinlig. Dér sad de og forsøgte sig med høflige tiltaleformer og seriøs debat, mens de kaldte hinanden “søde damer” og udtalte, at Kvinfo-kællingen burde have hovedet kappet af! Hvem fanden i helvede siger den slags? Kan godt sige jer, at det er ufint. Man sidder sgu da ikke i radioen – ikke engang på en ekstremistisk lortekanal som jeres – og insinuerer opfordring til vold.

Tag jer dog sammen!

“Hvordan undgår vi, at Bethany infiltrerer vores blogs og debatter?” Bethany infiltrerer ingenting og har aldrig gjort det, hvilket I sikkert ikke forstår, da jeres liv er baseret på en konstant søgen efter opmærksomhed. Opmærksomheden kom til Bethany. Hun bad ikke om den og kommer aldrig til det. Det er jer, der ikke har andet at tage jer til. Må man være så vovet at foreslå et liv?

Bethany

23 kommentarer

  • tsn

    Nu er er der gramsejul på synkronkussernes hjemmelavede hjemmeside.

    http://www.facebook.com/pages/BoB-bomogbjerkedk/214204251967547

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det må da egentlig snart være op over, at tvillingerne fylder fem? Hvad ønsker de sig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det er datter på 4½, der fylder snart.

      Tvillingerne er stadig to!

      Men tak fordi du huskede det.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nå for søren. Tillykke med hende.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Berit Anita Andersen

    Sær debat. Det siger da sig selv, at hvis Bitterfissen var en mand, ville hun ikke have en fisse-ting.

    Man skal høre meget.

    Flot blog:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

    Min email har altid været tilgængelig på min blog. Puds brillerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Bethany kan da sagtens være en mand – med Ditte O. på sidelinjen…
    Hvordan bliver Bethany kontaktet af medierne? Hendes E-mailadr. er jo ikke offentlig tilgængelig…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en masse dejlige svar. Jeg håber airhead 1 og 2 har læst med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hørte jeg forkert igår? Tom og Fjærte siger at de ihvertfald ikke har bollet sig til tops. 1. Efter at have set et billede af Jer, må man give Jer ret. 2. Er i på toppen nu? Endelig tillykke til Jer at I formåede at inddrage B, som jo åbenbart er meget utidig med sin kusse/fisse snak. Der fik I så nogle lyttere. Sidst men ikke mindst Jeres stemmer og nedsænkede toneleje giver associationer til en konfirmationsforberedende time. Nu vil I så gerne hægte Jer fast i at B har psykiske vanskeligheder. Men hva' med Jer selv? Lider I af vinterdepressioner, eller er I bare røvkedelige? Må man have lov at anbefale en lyslampe. Ps. Husk badehætte det går ikke at tilføre håret mere afblegning. Har hørt det kan falde af.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Vagina Dentata siger…Dejligt at se, at mit kælenavn (nådegave) til bitterkussen Bets er ved at gribe om sig blandt menigmand. Trist er det dog, at sinkerne fra 24syv har 'air-time' og får statsstøtte til sådan en omgang gylp!Her på kvisten drukner vi sorgerne i en flaske Pisang Ambon (har lige været på Tysklandstur, ser I…).Skål og godnat Ole.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Senere i dag bliver det desværre virkelig meget desillusioneret, når B. siger trosbekendelsen og indtræder i Sekten.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

    Er der virkelig nogen der lægger øre til sådan en gang hjernedød omgang lort.Indrømmet – jeg gjorde. Men det tog timer, at komme til mig selv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Har en ubændig lyst til, at skrive et langt indlæg om, hvor hjernelamt et program det var, men orker det faktisk ikke… Må konkludere at det ville være mere meningsfuldt at smide offentlig støtte efter Bets end 24/7, på baggrund af det makværk de præsterede… Og eftersom jeg virkelig ikke sidestiller Bets med public service, giver det jo ret meget stof til eftertanke… Er konklusionen ikke efterhånden at vi alle er hjernelamme amøber. Altså som i ALLE – hele fucking dk.Og Bets: Du har altså virkelig bare at være en total ubetydelig 40 årig enlig mor, med et humoristisk bittert syn på tilværelsen. Alt andet er sgu for desillusionerende!Gry

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Det siger jo alt, at de tror Bethany er en mand. Fucking tabere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Godt brølt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Enig. Dog kan jeg ikke forestille mig at B er en mand. Det føles lidt ligesom en irettesættelse – sådan er piger/kvinder ikke, B må være en mand. Man behøver hverken være maskulin af udseende, dårligt uddannet eller mand for at kunne sige fisse ( og det der er værre ). Det er såmænd nok ( for mit vedkommende ) at være vokset op med en mor som havde veninder ovre i hængepattekollektivet, med en mega 70'er pornodusk forneden. Så bli'r man underlig. Blomsterbørnenes døtre er ikke opdraget til at begrænse deres sprog til kun at turde sige tidsekone. Nu vil de til at indføre Emma Gad. Ja, det går kun tilbage.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvor er det trist for de to damer med gæster at de ikke kan forestille sig at Bethany faktisk er en kvinde. Næh, rigtige kvinder bruger ikke sådan et sprog,- pis mig i øret!Det er da helt en helt usædvanligt eksempel på manglende evne til at tænke udover sig selv og sit hvidmalede, Arne Jacobsen møblerede østerbrokøkken. Et af de første skridt mod en mere kønsligestillet verden må være at udrydde denne uendelig række af ureflekterede og integritetsløse kvindemennesker som Bethany med omhu vælger at kommentere, B og B, Anna S. Hermansen, Medina ….listen er lang.. – I er en skændsel for menneskeheden og for vores køn! Jeg er også kvinde, og mor og jeg græmmes..Jeg håber af hele mit hjerte at disse karakterer ikke kommer til at dominere mediebillede når min egen datter bliver gammel nok til at kigge efter forbilleder af samme køn. Desværre tvivler jeg stærkt da verden for tiden ser ud til at bevæge sig baglæns.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Anders Behring Breivik og Pia K er typer der skal ties ihjel. Men det er jo selvfølgelig nemmere og mere bekvemt at lange ud efter Bethany.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hørte 10 minutter, så kunne jeg ikke holde mere ud… men synes det er ret godt klaret af psykologen at han kan spore sig ind på at du er en mand… eller en kvinde! Fandeme et godt stykke arbejde!I øvrigt synes jeg det havde været ganske mere interessant om de havde inviteret en detektiv ind for at finde ud af hvem du er… eller en hardcore hacker. Psykologer er lissom soo last year!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Der er intet galt i at sige pik, kusse og fisse. Der er noget galt i ikke at kunne sige det med så meget distance, at man sidder og bliver gejlet op af det. Der skal åbenbart ikke så meget til Hr. Psyk ? Det er nok nærmere de to afblegede studieværtinder som ( uha kan næsten ikke sige det ) fi-fi-isse, som har et problem. I kan jo bare klappe kaje kællinger – hvem har bedt Jer om at sige noget overhovedet. Pisse dobbeltmoralske er hvad I er. Og Hr. Psyk ved du hvad, når du ikke ved hvordan programmet vil udvikle sig – burde du lade være med at deltage. Dine ord er vægtigere og vigtigere end andres. Det er derfor du er en autoritet. Du skulle skamme dig. Og det skulle I andre også med Jeres nedladende ævl. Der er langt mere " giftig " end noget B nogensinde har skrevet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er det godt :-D Ingen pisser på BB… ps, jeg tror du er en hest… ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Merete

    Jeg forsøgte at lytte med på vej hjem i bilen, men det var så søvndyssende, at jeg var nødt til at slå over på min CD i stedet for. Den der konfliktmægler, var en tumpet idé, men passede måske meget godt i den farveinddelte børnehave i studiet.Da jeg var tryg ved trafiksikkerheden vendte jeg tilbage til to damer, der sad og blev enige om, at de var ret dygtige til at lave radio. Så kom der en lytter igennem – meget "landsdækkende lokalradio" der – og det blev så pinagtigt, at jeg ikke kunne betjene koblingen med mine krummede tæer.Tak fordi du er dig – hvem end du er.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Panik før lukketid hos Tom & Fjærte