Nafrini - Slavinde uden hjerne

En storm i en kop Fernet

Blogindlægget om Anne Sophia Hermansen udviklede sig i en retning, Bethany sjældent har set mage. Det affødte mange tåbelige spørgsmål til Bethany fra journalister og diverse, og jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle lade det passere eller ej. Man har trods alt kun det skæg, man selv sidder på, og det er begrænset, hvor sjovt det kan blive ved med at være at tale om møgsure kællinger og såkaldte liberale hunkønsvæsner, der ikke mener, at kvinder kan skrive “kusse”, medmindre de i virkeligheden er mænd. KUSSE, KUSSE, KUSSE. Der er vist ikke så langt fra betonfeministerne og så til jer, børnlille. Da jeg var ung, skulle vi nemlig også kalde kussen for “blomsten”, “rosen” eller noget andet med blomster for ikke at indtage en kvindefjendsk position. Det er et stykke kød med folder – nu må I kraftedemig komme over jer selv! Men nuvel. Børnene er gået kolde efter gårsdagens malerarbejde (de er lidt blå i hovederne. Mon det er farligt?), så over en dram og med Dan Rachlin i baggrunden kan jeg vel godt afse et par minutter.
Har Bethany trukket sig fra debatten? Det er kraftedemig svært at trække sig fra noget, man ikke har deltaget i. Politisk debat er ikke interessant for Bethany. Bethany er røvligeglad med både politik og debat, og når man fx beskylder Bethany for ikke at kunne deltage i en saglig debat, så kan jeg ikke andet end klaske mig på lårene af grin og sjatpisse lidt i bomuldstrussen. Saglig debat mig i røven. Undskyld! Saglig debat mig i mudderrosen. Man beder jo heller ikke flodhesten Dolph om at deltage i saglig debat, gør man? Desuagtet at yderligere sammenligninger med den blå flodhest ikke er nødvendige (medmindre jeg selvfølgelig trækker i en sparkedragt, som diverse modebloggere gør meget i). Bethany er bare Bethany. Bitter blogger med hang til Fernet Branca, som ikke kan forventes at engagere sig i andet end eget liv.
Og uden at ville træde mere rundt i dette cirkusnummer, vil jeg alligevel tillade mig at korrekse den unge journalist fra Berlingske, som skrev, at liberalistkusserne Angela Brink og Paula Larrain først gad blande sig, da Kvinfo-direktøren tillod sig at have humor. Det passer ikke. Så snart ASH delte Bethanys blogindlæg på sin væg (som i øvrigt ikke er meget anderledes at glo på end Kira Eggers’: Røvslikkende mænd, der tørster efter et stykke med kvindfolket og derfor udtrykker enighed med alt, selvom “alt” gennemgående er noget lort), fløj det rundt med meget lidt pæne kommentarer om Bethany. DårligtildansLarrain beskyldte blandt andet Bethany for at være klar til indlæggelse, og Angela Blank omdøbte straks Bethany til slattenfissen. Bethany elsker i øvrigt det navn og bruger det på sit navneskilt til singlefesterne nede på bodegaen. Men altså – at kranerne nu sætter det op som om, de først engagerede sig, da det kom til at handle om principiel stillingtagen, KvinfoKoen og politik, er en lodret løgn til skidehullet. De tøsefnidrede som de største tæver, facebook endnu har set. Det er vigtigt at få med. Ret skal være ret. Ikke sandt?
Men lad os nu slå fast en gang for alle: Bethany er hverken rød eller blå. Det handler ikke om politik, når Bethany hygger sig. I sidste uge handlede det om Mascha Vang og SM-mennesker, i næste uge handler det om modebloggere. ASH behøver ikke føle sig så speciel. Men det er da alligevel interessant at se, at det tilsyneladende først kan vække forargelse, når det går ud over et medlem af det bedre borgerskab. I er så helvedes sarte. Få dog hår på de glatbarberede skambamser! Og er det ikke jer, der har så travlt med, at kvinder skal træde ud af offerrollen? Det gælder åbenbart alle andre end jer selv.
Det er grundlæggende fuldstændig til grin at piske en politisk stemning op omkring Bethany, hvilket enhver kan se, hvis de kaster et kort blik på min blog. Min EGEN blog vel at mærke. Alt det andet, man kan læse rundt omkring, er spild af netavis, som man ikke kan bruge til andet end at tørre sin virtuelle røv i. Etablerede medier er Paradise Hotel på akademisk: Overpyntet, pengemaskine og uden signifikant indhold. Lad skidtet komme fra hestens egen mund. Det ved man, hvad er. Desuden har Bethany takket af hos Denfri.dk. Vidste sgu ikke helt, hvad jeg skulle bruge det til.
B.

35 kommentarer

 • John John

  Meeeen det gør du jo ikke?Fint nok at udbasunere dit behov for at ryge i børneværelset, men det er en kende tamt når du i virkeligheden er en speltfisse der gerne ville være lavet af groft rugmel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Man kan ikke undgå at blive træt i hosen, når man læser/ser/lytter til folks gravalvorlige reaktioner på Bethanys indlæg. Det retoriske greb er en del af indholdet, you stupid fucks (I dumme kneppere). Der findes utroligt mange dumme folk i verden, Bethany. Men så kom du og gav os bitre personager en stemme. Alle vi, der ikke er bange for at kalde en fisse en fisse, og som aldrig ville røre djævleværket 'kernesund familie'….. undskyld, jeg fik pludselig kvalme…… Ære være Bethany – i al hendes magt og galde. Skål i Fernet Branca, nu skal der læses godnathistorie og ryges cerutter i børneværelset.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jo

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så sjovt, og sandt – folk er sarte og tager sig selv for alvorligtTak for en mega griner!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for jeres kommentarer. :-)Jeg tager gerne imod bestillinger. Men så koster det kraftedemig! Og jeg tager også gerne imod (endnu flere) stikkermails. Emily: Elsker Batman. Elsker citatet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emily

  Bruce Wayne: I'm going to show the people of Gotham that the city doesn't belong to the criminals and the corrupt. People need dramatic examples to shake them out of apathy. I can't do this as Bruce Wayne. A man is just flesh and blood and can be ignored or destroyed. But as a symbol… as a symbol, I can be incorruptible, everlasting. – Jeg synes den er så fitting angående anonymitet. Ah batman

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tved rend og skid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Margit B. Tved. Gab. Du lyder satme ikke for klog. Hvem helvede tror du det rager, at du ikke kan tage B alvorligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hahahahahahhaha Tak for dagens grin.Hilsen en anden "bitterfisse"

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Gorm den Gamle>>Der er måske ingen skam i at være anonym, men det giver bare et troværdighedsproblem. Specielt med en blog, hvor man nærmere fornemmer en karikatur frem for et rigtigt menneske. Men det er måske heller ikke meningen, at bloggen skal være andet end et litterært projekt. Luften fiser lidt ud af ballonen, når revseren ikke selv står fremme i det medielys, hvor hun så ivrigt revser andre. Hun er ikke selv på lige fod med de mennesker, hun revser. Men for mange af dem, der så ikke bliver revset, er det åbenbart befriende…Jeg tvivler på, at de ville føle på samme måde, hvis det var DEM, der stod i skudlinien for mavesurheden. ;-)For mig at se, er Bitterfissen Bethany en person, der som en lille teenager fniser over at få lov til at skrive ordene "fisse" og "kusse" i alle mulige sammenhænge…Den periode har vi vel alle haft på ét eller andet tidspunkt i vores liv, men de fleste af os ér kommet over den. Og jeg tvivler på oprigtigheden i mavesurheden, da jeg ikke ved, om det er det samme, der gør sig gældende dér. Om det ikke bare er en person, der morer sig over at få lov til at revse på kryds og tværs.Måske er NOGET af det rigtigt, men hvad sker der, når hun har raset ud? Begynder hun så at opdigte mavesurhed eller tage imod bestilling, som du jo selv ber hende om.Ser man på det hele som et litterært projekt, hvor der SKAL være den usikkerhed om troværdigheden, og hvor man vil skabe debat, fungerer det delvist. Men man må så alligevel spørge sig selv om, hvorfor det så for det meste er kvinder, der står for skud. Det ville være mere gennemført, hvis alle befolkningsgrupper var godt og grundigt repræsenteret.Jeg kan ikke rigtigt tage dig alvorligt, Bethany, men jeg håber da om ikke andet, at du selv får det bedre af at råbe "fisse" og "kusse" ud i cyberspace…Undrer mig dog over, hvorfor du er så fikseret på netop det kvindelige kønsorgan og ikke giver det mandlige samme opmærksomhed. Jeg tror oprigtigt, at "pik" og "penis" føler sig overset.Med venlig hilsenMargit B. Tved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Beinov – nåh ham. Ja, ASH og ham kan tage hinanden i hånden og forsøge at sælge Berlingske abonnementer. Gad vide hvad de "gamle" konservative læsere af Berlingske synes om det show. Man kan efterhånden kun ryste på hovedet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tjek lige denne;http://beinov.blogs.berlingske.dk/2011/11/01/k%25c3%25a6ldermennesker/Kære Bethany; livet er for kort til at sige fra overfor folk som dig; hvem bekymrer sig om hvad Beinov synes…ikke mig….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg tror du rammer noget her – helt serioest. Maaske kan man sige at det sidste tabu i vores kultur netop er at vaere bitter, indebraendt og forsmaaet. Alt andet er ok. Men at vaere bitter det maa man ikke vaere. Saa er man en taber. Og derfor handler folks facebook opdateringer og blogs (laeser dem aldrig) ofte om at de er ovenpaa, eller at de dyrker deres egen lille "brist". Og ja – det er sgu da pisse-nederen at laese den slags. Saa fedt at du smider lortet tilbage i hovedet paa dem. PS Der er en lang tradition for glimrende anonyme forfattere, kunstnere og videnskabsfolk gennem historien. Saa det er ingen skam at vaere anonym.PPS Tager du bestillinger? Kan du ikke give en ordenlig sviner af Smagsdommerne? Det er sgu da netop akademikernes Paradise Hotel.Mvh Gorm den Gamle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kan ikke rigtigt tage din blog alvorligt, når du ikke tør at vise, hvem du er, men måske skal den heller ikke tages alvorligt? Der findes jo mange anonyme bitterfisser og vel også bitterpikke på nettet, men dem tager man heller ikke alvorligt, for der er jo ikke nogen reel konsekvens ved at skrive på den måde. Man ved ikke engang, om du overhovedet mener det, du skriver, eller om du bare elsker at få opmærksomhed og nedgøre andre – især kvinder åbenbart.Med venlig hilsenMargit B. Tvedwindamor@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Spekulerer bare på: Hvorfor tør du ikke at være andet end anonym?Med venlig hilsenMargit B. Tved

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja hun er kvinde. Bethany er Ditte Okman. En journalist fra Sex og hor har lækket oplysningen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hun er en kvinde. Det garanterer jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hehe – når journalister, Paula L og lignende begynder at forholde sig til det du skriver må du efterhånden være helt mainstream kære B :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fanden i voldsk og vidunderlig blog – frygter dog at du i ikke virtuelle sammenhænge er en mand….og det gør mig ked af det hvis det passer for jeg savner at der er kvinder der tør skrive som dig og være ved det i det offentlige rum. Men jeg tror at du ville blive forsøgt kvalt i en speltdej hvis nutiden diktator kvinde typer fandt ud af hvor du bor…glæder mig til næste blog, håber du snart får ikke virtuelle kvindelige disciple.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kusse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Glatbarberede? De får da wax offs! De bor jo på Østrebro og skal derfor ikke have fingrene snavset til i fisseværk og den slags. Det er os derfor, du ikke må skrive kusse, Bet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha fissemand

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Super fint indlæg, intelligent midt i en verden af manglende intelligenstiah :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nej, sure fisse jeg går ikke væk, for nu synes jeg lige at det er så sjovt….Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En fissemand er det omvendte af en mandefis! Jeg ved det, for jeg er én!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany har mange mænd. Ved dog ikke hvad en fissemand er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  find dig en fissemand Frk bitterfisse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det ville være for meget forlangt, at du rent faktisk kunne fatte hvad jeg skrev, Gord. Men kan du ikke godt pisse af? Jeg ved godt du slet ikke kan glemme mig, men du er altså historie..Gå nu bare væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvad har bitterfissen givet op…. Og så hurtigt, det havde jeg ikke troet… Men hun var vel blevet slap i kussen, her på sige gamle dage.Mr. Gord

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • "Jeg vil gerne have et svar Bethany"…Den har jeg hørt før, unge dame.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany holder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var lige præcis min pointe med denne kommentar: "Hvad er forskellen på at være medieliderlig på tv eller en dårlig blog og på en god, skarpsindig blog?" (at etablerede medier er det samme som Paradise), så jeg vil gerne have et svar Bethany, for jeg skriver om det i sådan en UNIVERSITETSopgave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ha ha …. Fuck du er fed. Befriende du er så ligeglad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det godt skrevet, I like ( jeg lider ) :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt at vide, hvor man har dig! Hverken til højre, venstre eller midten!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nafrini - Slavinde uden hjerne