Fra Blogstilstand til Krigstilstand

En Fernet til Lotte Thrane

Grin dog højt og længe af Bitterfissen.

Om I vil grine eller græde, må I selv ligge og rode med. Men kronikken af Lotte Thrane er læseværdig. Især hvis man ikke er for vild med Herpes. Og det er der jo ingen med respekt for sig selv, der er, vel? Skål!

B.

15 kommentarer

 • Gnæk Gnæk

  Jeg vil da sige, at det er stærkt underholdende at det er morsomt, at en erhvervserotiker som Herpes får den tur i mudderpølen, som hun – gratis – har annonceret for at få i Berlingerne. Jo interessen har været stor i trodsregimentet for at få motioneret alle hullerne på Herpes.

  At Herpes overbelastede skræv har fået gnavsår – ja det er jo ikke overraskende, når man tager i betragtning den “mission” hun er ude i:

  Nemlig at bortforklare sin arbejdsgiver – Alm. Brand – og deres dubiøse forretninger. Hun står (undskyld: LIGGER) imidlertid alene. Tanken er skræmmende i denne finanskrise, hvor klamme ejerlejligheder opført af Prostitutionslauget slet ikke har den den trafik til groft overvurderet honorar, som slamsugerne havde forlangt.

  Vi kan jo tage andre finansielle orgasme leverandører, som Ulrikke Ekelund fra BRF, Elsebeth Toftmann (RD), Ane Arnth (RKR), Sten Bocian (Danske Bank).
  De har sandelig ikke holdt skinkerne samlet i forsøget på at smadre boligmarkedet med deres toiletpapirer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Ja, i sandhed de er ( idioter ). Var ved at tro at Bethany var et filantropisk foretagende. Masochisterne får gratis lidelse, svælger i deres trængsler. Tuder og klynker. Det må sku da koste noget. Terapi og rådgivning koster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nakkeost

  Må man stadig godt bruge utidige ord, eller er det fortid?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Der er 27 forskellige urter i Fernet…, din urtekusse!!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Det er faktisk en rigtig god artikel i Information. Også Jette Hansens artikel i Politiken var god, synes jeg. Det har været skræmmende at de at ASH har klynket og søgt hjælp alle steder fra – udnyttet sin status til at få ram på Bethany. Især når henses til hendes egen ret grove facon. Jeg er stærkt uenig i at B er en “udsalgsluder”, at B nu kan tjene penge på at blogge betyder jo også anerkendelse. Det betyder at det hun skriver har en værdi – så jer der har også har fulgt bloggen. Lad være med den smålighed. For som alle ved, B kan ikke altid blogge i ædru tilstand, hun behøver Fernet og det koster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Folk er idioter, KAT.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gnæk Gnæk

   Det er såmænd ikke at folk er idioter – det er ikke nogen nyhed.
   Det er at bare at de regner med, at gentages en tåbelighed længe nok så bliver den moderne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • .....!

  anonym, anonym og æv -> Så gik der jantelov i skidtet for jer, hva? Personligt er jeg lige godt underholdt hver gang – uanset hvorfor og hvor B skriver – må B sgu selv om. Og vil – som mange andre efter al sandsynlighed – læse med til indholdet ikke længere frembringer lille og ondskabsfuldt smil eller lign.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den vilde kanin

  Hvad har Thranes kronik med herpes at gøre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æv ...

  Du har solgt ud Bethany . Du er ikke en dyt bedre end NewYorkerUdenHjerne og hendes donationsknap . Har ellers fulgt dig længe og nydt din selvstændighed . Nu er du lige så kommerciel som resten af den medieliderlige blogverden. Fy skamme … Ad … Og ikke mindst … ØV ! Sell out slut …. (udsalgs-luder) …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nummi

   Sælger man ud, hvis man tjener penge? Det forstår jeg simpelthen ikke. Men et hårdtslående argument, må man sige – især hvis man er førtidspensionist og forsøger at retfærdiggøre, at man ikke tjener en krone selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • touché og skål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fra Blogstilstand til Krigstilstand