Walking meditation

Bethany forfulgt af tidligere MGP-deltager

Bethany har ambivalente følelser, og er lettere grådlabil. Ser I, Bethany har alle dage været stor fan af Melodi Grand Prix og Mylle (og Otto Leisner, men det er vist uden for emne).  Og derfor har dette indlæg været ubeskriveligt svært at forfatte.  For Bethany vil helst ikke i unåde hos Mylle, Kirsten, Søren og Keld Heick (den mand kan nogle tricks, kan jeg godt sige jer!).

Men sagen er den, at en tidligere deltager i MGP vist ikke har det så godt mere. Hun tror, hun er min mor. Og så ved man ligesom godt, hvad klokken har slået, ikke sandt?

Tøsebarnet var så opsat på at være i nærheden af Bethany, at hun oprettede en profil på Facebook, hvor hun foregav at være min mor. Ja, man tror næsten det er løgn, men Bethany spøger ikke med den slags. Bethany anbefaler behandling. Hurtigt. (Piller og elektrochok kan virke befriende)

Vi taler om SunnySanne Gottlieb. Hun hed egentlig Sanne, men det har hun vist glemt, så nu kalder hun sig Sunny. Vorherre til hest! SunnySanne er besat af Bethany, og da Bethany blokerede SolskinsSanne fra Facebook blev hun så kællingesur, at hun skrev en vanvittig omgang vås af et blogindlæg i håbet om at virke normal, klog, sjov, kæk og selvfølgelig vigtigst af alt: Skabe et bånd til Bethany. Hun fejlede fatalt. Du er røvkedelig, SolskinsSanne (jeg ved godt, at du gjorde dit bedste), og Bethany vil ikke lege. Bethany kan ikke oparbejde hidsig stemning over en hjernedød, falsksyngende dåse, som hurtigst muligt burde tage sangtimer side om side med Lambihjernen Medina. Og hvis det skulle fejle med stemmen, så kan Medina nok vise dig vejen til Skelbækgade. Hun virker i hvert fald til at være kendt i området.

Tillad mig lige at rette en lille svipser: Bethany kan godt oparbejde forhøjet blodtryk over hjernedøde dåser, spørg bare BlankoBlondie aka Mascha Vang, men ikke i dette tilfælde. SunnySanne er simpelthen for ligegyldig til Bethany – og verden.

Én kunne undre sig over, at Bethany så skriver dette ligegyldige blogindlæg, men jeg kan sige jer, børnlille, at det er for at vise jer, hvor stakkels nogle mennesker er. I skal se det, skal I. I skal vide, at selvom I føler jer underlige, uduelige og snotdumme (som I er), så er der en, der er værre en jer. Og det er altid betryggende at vide. Især nu hvor dagene er kolde og mørke, og I alle er mere eller mindre depressionsramte. Så velbekomme, uslinger.

Og til dig, SunnySanne (ynkelige skabning): Du er ikke min mor, og du må indse, hellere før end siden, at vi to aldrig skal være venner. Jeg håber af hele mit hjerte, at du får den hjælp, du skal bruge. <3 *røv-ikon*

Kærligst,
Bethany

PS. Mit skræv er ikke stramt. Det ved alle sgu da! Der er jo en årsag til, at mændene kalder mig ”The Abyss”. (Kærlige tanker til Fake-Pilou, Ole T. og Torben)

47 kommentarer

  • Stensom

    Det der er fedt ved Medina er, at jeg kan nikke genkendende til det hun synger om, men jeg tror, at der er mange som er misundelige på hende og for den sags skyld Rasmus Seebak, fordi de ikke kan sælge lige så mange filer som dem, og så sviner de dem til.
    I starten svinede jeg også Medina til, og betragtede hende som en kokage der tiltrækker en masse fluer på en varm sommerdag, men efter, at jeg har hørt en ny sang fra hende, som hedder synd et eller andet, så har jeg fået ørene på plads igen. Er der forresten nogen af jer der har set Caroline Woshinvovavagi’s mørkeblå Audi? Fuck der er meget sved i den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hør nu her, kyllingehjerne.1. SunnySanne bød selv op til dans, da hun skrev det indlæg. 2. Tror du ikke, det er mere eller mindre håbløst, at sidde og lege belærende og politisk korrekt overfor Bethany? Fatter du virkelig ikke, at jeg er røvligeglad?!3. Du da træls.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Bitterfisse Og i dag var det så SunnySanne, det gik ud over. Endnu en tilfældig i rækken, som kom i gabestokken på din bitre blog. Det er da fint, at du generelt er sur og gnaven, og det er jo tydeligt på dine hits, at det er noget, folk kan relatere til. Men i forhold til den måde du hænger privatpersoner ud på, bør du måske skænke en tanke til hvor grænsen går. Har du en grænse? Hvor groft må det være? Det er rigtige mennesker, du skriver om. Og nogen kunne let føle sig hængt ud og ydmyget. Jeg tvivler på, at du ville opføre sådan, hvis du ude i det virkelige liv stødte ind i Sanne eller MorMille. For sådan opfører man sig ikke, hvis man er et fornuftigt voksent menneske. Det er fuldstændig uhørt. Hvorfor tror du, det er i orden, at du hænger folk ud og sviner dem på det groveste, bare fordi det er på en blog. Det svarer til, at du stillede dig op midt i deres opgang og slynger om dig med fornærmelser og øgenavne. Og endda over for mennesker du slet ikke kender, det gør bestemt ikke din opførsel mere berettiget. At du så ikke engang står nok ved, hvad du laver, til at skrive dit eget navn på det, viser jo at du selv godt ved, at måske ikke er helt ok. Så længe du bare er en anonym stemme, der skælder ud til højre og venstre, tager du jo tydeligvis ikke ansvaret for, hvad du skriver. Det burde ikke være for meget at forlange, at de mennesker du sviner til ved hvem anklagerne kommer fra. Så længe du besvare andres kommentere med det meget modne: ”Jeg er ligeglad”, kan du ikke forvente andet, end at blive set som et uansvarligt forbitret menneske, der lader sin umiddelbare irritation gå ud over tilfældige fremmede. Måske er det på tide at Bethany tager for ansvar for sine ord og tænker lidt over, hvad de gør ved andre mennesker?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gry

    læste noget af SG's indlæg, så fik jeg et epeleptisk anfald af farverne og klikkede væk…jeg glæder mig til hvis jeg engang bliver lige så indflydelsesrig som B, så mine kommentatorer begynder at bruge samme sprog som mig og endda mine egne vendinger når de sviner mig til.Glory days

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej nej, for kommentarsporene er jo slet ikke overplastret med svinere til mig…Idiot.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ok?! Bethany kan ikke tåle, selv at stå for skud?! Spændende!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Idiot siger vi i dagens DK til alle og enhver.. Det undrer mig ikke, at folk finder frem til det ord.. Det har næsten fået en neutral betydning

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Feed the Trolls, those nasty little buggers :-)IDIOT selv altså ;-)/Nomnomnom

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Uhh.. Bethany, I'm shaking in my boots.. Jeg kan skam også sige IDIOT! Jeg savner så på ingen måde argumentation, at du er helt igennem stupid! Misfoster!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ditte Okman's citater er forfriskende. Der er kraftedeme nogle der har så pissetravlt med at vade rundt i alting. Hold nu bare kæft. Ikk. Folk har sku da hverken selvironi og humor længere. Alle mulige mærkelige mennesker er så hurtige til at føle sige " forfulgte " bare nogen siger bøh. Skal der ikke mere til ? Hva? Fucking røvhuller. Hvornår tænder I bål små flokdyr. Ja undskyld mit udbrud, bare slet det hvis det er upassende . K

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Uintelligente er ikke lige det ord der rammer, når jeg læser de damer. Ucharmerende er der sikkert nogle der synes, men der rammes jo helt tydeligt en nerve hos begge bloggere.. og de rammer jo meget godt, ikk'?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er så dum, at du ikke fatter hvad Ditte mener.Idiot. Og du skal holde dig væk herfra. Men det fatter du nok heller ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Synes nu mine ord var ret fine og utvetydige. Smiley var ikke til dig, Ditte, men ment som svar til det, den foregående skrev. Kunne ikke drømme om at sende dig en smiley..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Bethany og Ditte Okman minder om JR og Sue Ellen fra Dallas.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor smiley? Ej dog dine ord.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Uanset om de så er en og samme person, er de stadig lige store klaphatte ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    B og DO er da en og samme person. Har I ikke fattet det endnu? Grødhoveder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    22.16: Er mere forarget over, at man kan være så uintelligent som B og også DO;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Der ER simpelthen ikke nogen der har fattet konceptet her endnu… Så længe der kommer reaktioner (særligt de hysteriske), så længe bliver B. ved. Det er business det her, og selv jeg er begyndt at more mig. Ikke mindst over hvor let det er at få folket op på tasterne. HAHAHAAAA :-DJeg tyer til tasterne, i håbet om at B. bliver ved.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

    *tilgængelige

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Søren

    Jeg tror, du er fan af Sys Bjerre..Hendes tekster burde være tilgængelig på nogenlunde dit niveau

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Klap dog lige hesten, Bethany! Hvor hjernedød har man dog lov at være!? DK er et lille land.. stort set samtlige kunstnere, med undtagelse af Kashmir, Rumour Said Fire etc. synger falsk, dig selv inklusive. Så jeg spørger mig selv: Hvem er du at dømme andre, sådan en billig møgdåse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rasmus

    ***Kender du det onde kinderæg? Det er den slags Kinderæg som: 1) Ikke er særlig kønt. 2) Har en grim smag i munden. 3) Du ved allerede hvad overraskelsen er – og den er ikke noget du har lyst til at få.***Sutter I også kærestens pik og stønner som gale for derefter at kaste op i toilettet og ringe til veninderne for at fortælle, at pikkemanden lugtede fælt?First class!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvem skal man guffe gren på for at komme med i MGP? Ps. Kan ikke synge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hmm…fake Pilou ! Bare fordi jeg håber du skal drømme sødt ! Næ nej du, det er bare din allernyeste allerbedseste fan, bøtossen :-).Og er jeg helt galt på den, ja så må du kraftedeme ha mig undskyldt! Og så er ham der verdens dårligste blok total grineren. Tak for introduktion :-) Love, peace og lidt harmoni !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg kan slet ikke komme igennem hendes blogindlæg! Hvorfor er det skrevet med lyserødt? ARRRG!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Giver L.O.C 100%. Hun vil jo gerne have opmærksomheden. Ellers havde hun heller ikke oprettet sig som Bs mor på Face. Hun mangler sikkert læsere og vil have en bid af kagen. Det er næsten trist.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvis man ikke vil føle Bethanys "kærlighed", skriver man ikke om hende. Det ved alle vist efterhånden, så skulle vi ikke lige skrue hjernerne i vores dertilindrettede fatninger, bunde et shot og tænke: "Der fik sunnybunny vist opfyldt sit største julegaveønske".LOC

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu får jeg lyst til gåsebryst, Onkel Anders. Ditte: Kom hun så aldrig hjem igen?Ja, Sanne hedder Sunny. Hun har nok været til numerolog ligesom alle de andre. Dit sidste spørgsmål er simpelthen for ondt. Nu må jeg ha' en dram.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ditte Okman, tag brillerne på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forstår i øvrigt ikke argumentationen om, at Bethany ikke kan klandre nogen i kraft af, at hun er privat-person.Er det kun offentlige personer, der må klandre. Er der kommet nye regler?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • HUn er ikke sjov. Og Aud Wilken har jeg mødt i lufthavnen for nogle år siuden. Hun skulle til Bahrain og dyrke noget tro. Hun er vist meget spirituel. Den bedste sang hun lavede var emd Master Fatman.Huske ikke titlen. Ja, så god var den åbenbart…Hedder hende der MGP virkelig Sunny nu?Er hun blevet skør? Sådan for alvor?Og hvad hvis hende der med mascara fra børne MGP også begynder at stalke dig? Skal I så lave et band?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ondt? Kan forstå et råddent, et med lyst chokolade *bræk smiley* eller andet. Men ondt? Det er et usympatisk karaktertræk at dømme andre!!!! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Bethany skal da ikke ties ihjel, hun skal bare have forståelse for, at det er mennesker hun omgiver sig med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bethany: Nu som ondt kinderæg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er der nogen der har læst MGP stjernens indlæg? Det kan godt være, at jeg ikke er morsom, men jeg har da aldrig læst så kikset et forsøg på at være morsom.Og ligegyldigt hvad, så kan fitterbissen ikke ties ihjel… Men om ikke andet, så har den unge moder fået trafik på bloggen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Bethany, du mobber andre mennesker. Og det mest ynkelige er, at så mange mobber med. Hvad der også er ynkeligt er, at du i din egenskab af privatperson, IKKE har noget at skulle klandre andre mennesker for. Jeg håber og tror på, at du snart trækker dig tilbage, og for nogen, igen gør internettet et rart sted at være.Du er pinlig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du har ret. Jeg er ret ligeglad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ikke, at Wilkens indlæg siger mig noget særligt, men det er vist noget af en overdrivelse at sige, at hun er blevet kællingesur osv. osv. Det virker egentlig rimelig stilfærdigt på mig. Synes stadig du er sjov Bethany, men ja du bør nok forny dig lidt, eller have mere substans, hvis du skal holde i længden(hvilket du sikkert vil hævde, at du er pisseglad med – men det er jeg ikke! for du er jo meget skæg – og meget mere sympatisk end folk vil gøre dig til).

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvad skete der egentlig med Aud Wilken? Er hun helt til hundene? Gået under jorden?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    "Hun svarer". GUDHJÆLPEMIG. Så alle, der skriver om B., svarer hende simpelthen. Som om de er blevet talt til!!! Hun vil sgu da bare være med!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Kom så, ret jer op og nå Bethany til sokkeholderne i det mindste i hvert fald hvis i finder en stol at stå på. KOM I GANG

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • 11.09: Nej, det var Aud Wilken (noget lignende)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg synes, Sannes blogindlæg er meget fint. Det er bare et indspark i debatten om den gode tone, og hun er da ikke nærtagende over at blive bitterfisset af dig, hun svarer bare stille og roligt. Det er da cool nok.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hahahahahahhahahahaha hvor er du god!! Er det hende med fra Mols til Skagen??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den ene udelukker ikke den anden, Luna. Der er plads til flere i Bethany.Men Borgen er god! Så du skal endelig fortsætte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hey, er du blevet så nuts med fake-Pilou at rigtige Pilou er røget fra listen? Nu er jeg ellers begyndt at se Borgen, for at se hvad all the fuss is about.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Walking meditation