Mere om Lambihjernen Medina

En pærevælling af sure tanker

Bethany hader kraftedemig Zuckerberg, for Bethany har brug for en facebookside til at ytre små bitre meninger! Ofte er det jo ikke muligt at lave hele indlæg ud af små sure tanker!

F.eks. hvor latterligt tåkrummende det er, at Anne Gadegaard skriver på sin blog, at hendes arbejde er at blogge. Gu er det da røv! Måske i dit tomme hoved, fordi det lyder noget bedre end sandheden, som jo er, at du sidder og krydrer røv hele dagen lang. Kun afbrudt af shoppeture og overdreven mascaralægning (er det et ord? Nåh, fuck det). Ingen kan bilde mig ind, at man får råd til den slags indkøb Shabadibadullen foretager, ved at have en billedblog.

Og bedre går det ikke ovre hos Kira som nu dagligt poster gamle nøgenbilleder i mangel af bedre.

Hvor skrækkeligt det end lyder, så fandt jeg også en mund, som rent faktisk er større end Bethanys skræv. Jeg blev fandme bange da jeg så det billede! Det er da helt åndssvagt.

Og sidst men ikke mindst. Kummerligt liv m. marsvin overfuckingalt. Hvad fanden sker der for det? Fuck, der må stinke i det hjem. Bevares, Bethany elsker dyr, men elsker også beboelige hjem, som ikke stinker alt for meget af gnu.

Og hvorfor regner det i øvrigt hele tiden?? Magter kraftedemig ikke at bo i Danmark.

B.

75 kommentarer

  • Anonymous

    Ja ja, mvh Tutelut

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • I må sgu da lære, at kalde jer noget så. Man kan da ikke andet end blive forvirret af 300 forskellige anoer!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    For god ordens skyld forvekslede du også mig med anden ano. Ligemeget. Fuck dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Anonym 22. sep. 2011 11.19.Jeg tror, du blander nogle anonyme sammen. Jeg har ikke angrebet Bethany, så jeg aner ikke, hvorfor jeg skulle sende hende en mail. Og jeg har ikke skrevet "grimmere end noget som helst andet" noget sted.Det må være spændende at læse ting, hvis man løbende opfinder det, man læser.Og angående emnet: Så har du tilsyneladende ikke forstået, hvad jeg mener – og du virker heller ikke til at have lyst til det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    I øvrigt tak ano 16:19 . Tak, for et godt indlæg .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Er jeg så den eneste her som opflyder to ting 1. At være psykisk syg OG betaler topskat. ja, undskyld det nedladende spørgsmål. Sådan er der nok nogle der vil opfatte det. Men folk fatter jo ikke at man er syg i roen og kan tjene mere end dem. Vil hellere være ond ( spidser blyanten og udskriver regninger ), end jeg vil dyrke mine svage sider. Det er sku' også et valg, ligesom alle mennesker må foretage valg.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Sgu helt ok med linket til Marsvinedamen. Hun ligger altid ned og gør sig svag. Trist, men sandt og godt du påpeger det B. Ikke dermed sagt, at man ikke må være svag. Ville bare være klædeligt, hvis man ikke dyrkede sig selv så meget og vitterlig ville en forandring. Men sådan er der jo så meget. I princippet kan man vel bare lade være med at læse med der. Bare sådan for at undgå mindpollution (hjerneforurening). Og det her med at sparke til en der ligger ned. Ai,come on. Marsvinedamen ved godt selv, hvem hun er og hun er ikke helt så svag, som hun giver udtryk for. Men omsorg fra andre er hendes drivstof.Gælder vel egentlig os alle.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan, jeg mener nu at du tager fejl.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Fuck nu de 500 kroner. Beth med de buttede stænger bor sgu da på Lolland. Se selv: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1625116.ece

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Sv: Et tankevækkende kommentarspor…Ingen blir klogere af at læse blogs, heller ikke tisselugtene sure indlæg….Prøv nu for helvede at få et liv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Et tankevækkende kommentarspor!Hvorfor er der ingen som skriver, at de er blevet klogere eller fået større indsigt i de svage psykers liv? Er det fordi i et eller andet sted føler som BitterBermudaen?Apoligisterne svinger fra: Det kan du ikke være bekendt at udstille/skrive til "Jeg smadre mobber dig" fordi, du mobber de andre. Findes den "gode" mobber? Måske, men på Interwebben ses han bla. med en fedtet 500-seddel gemt bort bag en anonym tisselugtende udladning.At der måske ligger en odeur af sure opstød, tis og kattelort over denne blog, er der i det mindste en konsekvent "ærlighed" omkring.Bethany, smut du hellere forbi onanisterne igen. Dem må man godt slå på ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Nu kan man sige meget om Bitter fissen kritiske og til tider nedladende indlæg ( jeg sluger det råt). Men det ændrer ikke på at hun ret ofte for nogle emner på banen, andre styrer udenom med lukkede øjne. Det er da positivt og tror faktisk også at det er lidt med vilje.. Om Kvindfolket så vil indrømme det eller skyde skylden på sin fernet-brandert eller smålighed.. Du skriver bare videre Bethany!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lød ret kummerligt, Anonym.Mit liv er også kummerligt ind imellem. Blandt andet i øjeblikket. Sådan er livet bare.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    – omformulerer lige. Jeg har intet problem med, at B. giver div blogge et ord med på vejen. T.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Katrine: Kunne det tænkes at personen bag bloggen, bruger sin blog som en slags terapi? Jeg sad og læste store dele af bloggen igennem, og personen virkede oprigtig taknemmelig for de opmuntrende ord, der kommer med på vejen. Derudover var det nu ikke den med marsvinene, jeg stejlede over. Det var -kummerligt liv-. Jeg har aldrig haft det mindste problem med de bloggere B., har givet et ord med på vejen. Tværtimod. Men da jeg læste bloggen, der var linket til, blev jeg sgu lidt trist over, at B. fandt det nødvendigt at beskrive hendes liv som kummerligt. T.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velbekomme

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    B – du er en klam sørgelig person!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu er man jo ikke evnesvag, fordi man er psykisk syg. Og damen formår jo at holde sin blog kørende…Jeg skriver som det passer mig. Længere er den ikke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Skal man nu til at tage udgangspunkt i at alle bloggere er så syge, at de ikke kan overskue konsekvenserne af det de selv lægger ud ? At de ikke kan tåle kritik. Så må de have en værge med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ani. 10:49. Du skriver stadig det samme. Og så bruger du den slidte frase med at sammenligne den psykisk? syge med det brækkede ben. Den er der jo ingen der kan hamle op med, eller? Jo, det ville virkelig have klædt dig at sende B en mail, istedet for at angribe hende. Når dine bekymringer vedr. en anden person er så store. Jeg tror ikke en skid på at du bekymrer dig om almen værdighed, eller hvad der er passende. Så ville du ikke have reageret som du gør, nemlig at diskutere den du vil forsvare på B's blog. Det er for at bruge det ord som du selv lagde ud med, grimmere end noget som helst andet. Hvordan ved B at en blogger ikke kan overskue sin egen ord/billedflom. HVA?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Anonym 9.05: Det var ikke et spørgsmål. Og jeg brugte en tvivlskonjunktiv, fordi jeg synes det passede… Jeg omformulerer:En syg førtidspensionist blogger. Måske kan den syge førtidspensionist ikke forstå, hvad det medfører af signaler og reaktioner, når man lægger sit liv ud til skue. Måske er vedkommende ikke i stand til at tænke klart. Jeg mener, at man skal være varsom med at udtale sig om andre menneskers motiver uden at kende dem eller deres situation.Jeg bebrejder ikke en mand med brækkede ben, at han er langsom om at komme op af trappen – eller tager elevatoren. Og jeg blogger ikke om, hvor fucking doven han er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Katrine. Hvis jeg med mine psykiske lidelser, kunne blive fritaget for kritik og ansvar, ville det betyde at jeg ikke ville kunne bestride min stilling. Og derfor er der heller ikke nogen der, andet end mine nærmeste der ved det. Og min chef . Det er DELVIS nogle af dem som selv er syge, som er med til at skabe fordomme. De ævler og bliver ved, og kan ikke tåle kritik, og undviger at tage ansvar. Sådan ser det ud. Det kan vist nok godt, lige den adfærd være del af et sygdomsbillede. Men du har ret, man kan ikke blogge for alverden og forlange at den kun svarer som man ønsker. Jeg taler generelt. Marsvinelort er klamt og uhygiejnisk uanset hvad.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Kan man ikke lide BITTERFISSEN kan man vel holde sig væk..(Stykke af kage) Sgu ikke sikker på det der eng. men i oversætter selv!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvorfor er det så slemt at mene, at det er ulækkert med gnavere i tæpper og sofaer og dyner, når det er en "syg" der har dyrene på den måde?! Havde det været en rask var det en helt anden sag? Eller hvad? uha nej, lad os ikke sige noget… det er synd for den syge, den kunne ske at blive ked af det! Skal syge mennesker skærmes så meget fra andres holdninger og meninger? Har syge mennesker ikke selv et ansvar for at vælge fra eller til, eller forsvinder det ansvar så snart man får godkendelsen til FP og en diagnose?Kunne det tænkes, at man godt kunne "forlange" af syge mennesker at leve med at ikke alle klapper i hænderne over deres liv? Ligger det største problem måske hos de folk som mener at de syge mennesker skal skærmes og pakkes ind i vat? Hvis et menneske vælger at leve med dyretis og lort i tæpper og sofaer og viser det frem, så må man da forvente at nogle mennesker ikke ligefrem ser det som super lækkert! også uden at tage hensyn til sygdomme og diagnoser og historier!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Joan

    Har man brugt 17 år på at kagle: Uddannelse, uddannelse og uddannelse…Kan sgu godt forstå knægten synes man er idiot, han blir sgu bare BLOGGER med løn på!Søn på 10 hives ud af skolen imorgen (Han vil alligevel bare være Rockstjerne)Han kan vel synge kor hos Medina, på trods af sin ringe alder ved han mere om valget en hun gør!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    9:55 . Det er lidt svært at svare dig og forstå hvad du mener, når du noget kryptisk anvender konjunktiv – det kunne tænkes. Du må være klar i din formulering. Hvad kunne det tænkes at hvem kunne være? HVA' ? Ja, der kunne tænkes rigtig meget – nogle ser ud til at klare sig fint uden – at tænke altså!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Anonym x 2: Det kunne tænkes, at man var så syg, at man ikke kunne overskue konsekvenserne eller implikationerne af at lave en blog og vise sit liv frem for alverden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 08:39. B er ikke gået over grænsen for almen værdighed IMO. Men de blogge som sender så modstridende signaler om at personen er syg, men samtidig formår en hel masse bla. at blogge om det konstant, fremvise billeder som kan inspirere selv den mest hardcore beskæftigelsesvejleder er grænseoverskridende for andre ( mig ) som også er syg. Det er med til at stigmatisere dem som faktisk arbejder. Hvis man vil ytre sig syg eller ej, må man være rustet til at kunne klare en lille kommentar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ikke et ondt ord om førtidspensionister herfra. Og man skal heller ikke træde på folk der ligger ned. Men hvorfor skal nogle af dem der ligger ned udblogge det for hele verden ( damen med marsvinene bla. ). Få verden til KUN at dreje sig om dem, og bruge uanede mængder af tid på at koncentere sig om deres dårligdomme. Er det virkelig nødvendigt at fortælle jer at der er mennesker med stress, de ledeste angstanfald, medicinbivirkninger, opvæksten på børnehjemmet ikke at forglemme, som rent faktisk bruger den energi de trods alt har på at gå på arbejde. Har valgt at tage uddannelse. Fuck, jeg vil ikke sættes i bås med sådan nogle der klynker hele tiden, tigger donationer. Så hellere blive skrabet op når jeg ikke kan mere. Med værdigheden i behold, og med forståelsen for at jeg ikke er det eneste menneske som kan have det lidt svært. Marsvinedamen får vist tilsendt små pakker fra enkelte læsere. Eller?? Jeg fatter none hvorfor nogle giver de blogge så meget opmærksomhed.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg sætter stor pris på din blog B., men her mener jeg også, du er gået over grænsen for almen værdighed. Jeg ved godt, du ikke vil dikteres i, hvem du skal skriver om, men behøves du virkelig jokke gummistøvlerne rundt i hovedet på mennesker, der er syge? T.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Blend blend blend!!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Saraff: Blende Anne Gadegaard? Du virker som en hidsig ung dame. Du skal nok blive til noget stort.Betyt: Folk er vel gået over til Fernet. Og det er bare ikke for svage sjæle.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Står for skud?? Tror du virkelig at dine lortekommentarer rører mig det mindste? Spasser.Årh, jeg vil fandme også gerne ha' chokolade.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    hvad fanden har folk drukket i aften? De er da gået helt ned med robåden.-Betyt

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg bliver aggressiv! Har lyst til at slå Anne G meget hårdt i hovedet med hendes nittede JC sko! Kira, Linse osv. er bare dumme og letpåklædte. Men Anne G er dog der værste. Jeg stiller gerne op i "Fristet" og blender hende, og de behøver ikke give mig 20.000 kr for det, jeg vil gerne give 20.000 for at blende hende. Ej måske lige voldsomt nok.. Kan hun i det mindste ikke lige støve sit spejl af, når hun nu har behov for at tage tonvis af lorte kvalitets billeder med blitz ind i det skide spejl. AARRG! Men fedt at du opdaterer med Anne G's blog, så man husker hvor meget man hader hende. Gider ikke støtte den blog, og begynde at følge den. Puha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil bare ha' chokolade — og gerne meget af det. Så behøver jeg ikke vide noget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    18:57 hahahahahahahaha. Kryb tilbage i hullet lille mus. Ja, det fremgår virkelig af dine indlæg og den respons som du får – undskyld den respons som du delvis selv skriver, at B står for skud. Kæft du er god til at trænge folk op i en krog hahahahahahahaha .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Nu er det b der står for skud. Derfor, din dåse!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 18:17. Hvis du vil genere B, hvorfor så komme her og benytte sig af hendes egen blog. Og udnytte det. Hvorfor avertere her når du tilsyneladende har det dårligt med B ( fordi du er underlegen, jaloux og indskrænket ) ? Du har alle muligheder for at få dit budskab ud andre steder, det er hvis du havde mere gennemslagskraft og det har du IKKE! ! Du sidder tårevædet og påstår at " det kan være nogen bliver kede af det ". Det er din undskyldning, men ikke din motivation som derimod er jalousi, indeklemthed og hypertrofi af prostata ?? Din bums.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Terese: Jeg ville give alle mine bomuldstrusser væk for en tur til Spanien!!Jeg er i øvrigt på FB. Accepterer bare ikke nogen på den konto. :-)Og ja jeg hader Twitter!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Bestikke, haha, ja jeg er er er meget overlegen..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bethany hedder Bente S. Jensen og kan findes ved en simpel søgning på google… stik mig så 7400 kroner! og det skal være NU!Hvad vil I bruge et navn til? Er det fordi I vil lægge sag an? Det kan man nemt gøre uden et navn alligevel, og god fornøjelse i øvrigt! … eller er det bare fordi, at så skal damen satme have… så skal hun smage sin egen medicin og så kan vi RIGTIG synes at hun har godt af det!I må virkelig have verdens kedeligste liv siden I kan overveje at bruge penge på at finde ud af hvad en i princippet ligegyldig person hedder i den virkelige verden! Men morsomt er det nu alligevel!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jytte lyder sød ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha du er fandme priceless, 17.59

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 17:27. Du er en stalker er du, og DET er sygt. Hvem er er veninderne du prøver bestikke? Hva'HVA'. Du går rundt og tror du er lige så meget som B, og det er du jo ikke. Vel? Og det ved du også godt når du sidder i dine underhylere med gule efterdrypspletter og din fedtede netundertrøje. 500 kr ? Hahahaha. Kæft du er klam er du. Ja ja, du er mig så verbalt overlegen at jeg er ved at skide i bukserne. Skriv noget klogt igen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, du er syg. Jeg har slettet omkring 50 kommentarer fra dig, hvor du gentager samme besked. Det er i sig selv ret sygt.At du er besat af at afsløre mig er også sygt.Der er intet at sammenligne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvor er det typisk at du sletter når nogen siger noget til Ditte Okman.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg er ganske normal. Derimod må du være syg. Alt det jeg har skrevet i dag, skriver du hver dag om andre. Det kunne jo være du gjorde andre kede af det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er eddermaneme nogle syge mennesker iblandt os. Nåh, men jeg er lidt nysgerrig? Hvad får du ud af, at kende mit navn? Jeg forstår det ikke. Lad os sige, at jeg hedder Rikke Rask, gør det nogen forskel for dig?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    frost

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 1634 – jo det er helt det samme. hvad er forskellen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano. 16:25. Nej, det er ikke lidt det samme. Det er slet ikke det samme. Du er en fucking talentløs skiderik, der opfordrer andre at agere stikkersvin. Bloggen er anonym. Og du er for dum. God bedring.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kuk kuk.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ditte, med din uddannelse burde du da vide, at hvis man udfører et stykke arbejde og bliver betalt for det. Så kalder man det arbejde. Du burde betale statskassen pengene tilbage for din uddannelse, for den er da total spild af penge….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Er det ikke lidt det samme som bitterfissen at jeg gør nu, hænger andre ud bag en anonym profil. Så luk selv arret din ko, jeg skriver hvad der passer mig, er det ikke de i elsker herinde. husk, der er stadig en del penge til den der sticker bitterfissen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg brokker mig ikke over, at hun skriver, at hun er blogger. Men at hun ARBEJDER som blogger. Jesus…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Høhø proletaralert. To sidste ano. Luk arret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Du glemte Brevkasseredaktør på M! Magazine.Wow, fra næsten seriøse blade, til M!Flot Ditte, Flot!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ditte: hvor er det morsomt at du griner af at andre kalder sig bloggere. Om Ditte OkmanDitte OkmanUddannet journalist fra RUC Har tidligere arbejdet på B.T., Ekstra Bladet og SE og HØR Blev senest udskreget til Danmarks ondeste spindoktor.Var dog kommunikationskonsulent for Venstre. Nu: Commercial Blogger Klummeskribent ForedragsholderMed dit CV burde du være klogere.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ja, er det ikke dejligt? Stikkersvin? hungersnød? Hold da kæft hvor er i latterlige at høre på. Hvis i ved hvem der gemmer sig bag profilen, så kan I jo pænt fortælle det, og selv donere pengene til "de hjemløse I Afrika". Klaphat!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 15:36. Din lede nar, søger stikkersvin. Vi ved ikke hvem B er.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvad!! Der er hjemløse i Afrika, samt hungersnød i de københavnske gader og stræder.Hvor perverst er det så liiige at tilbyde DKK 500,- plus det løse for opklaringen af mysteriet om BitterBermudaen!Nogens skræv er vist efterhånden lige så efterspurgt som den afpelsede Kiras. Godt gået.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er du skør? Eller tror du ikke, at folk ikke forstår en tekst, hvis den er postet en gang?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg starter i det små. Der er 500dkk på højkant fra min pung, for at hjælpe med at finde ud af hvem der gemmer sig bag denne blog. Der er endnu flere penge at hente rundt omkring på nettet. Så den der hjælper til, kan tjene lidt godt på det. Det samlet beløb, inklusiv mine 500dkk løber nu op 7400dkk – af hvad jeg sådan lige hurtigt kan finde rundt omkring på nettet. Så, kære veninder til bitterfissen, mangler i penge?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hendes arbejde er at blogge? Hahahhahahahahahahahahaahahhaahhahaahhahahahhahahahahhahahahaahhahahahahahahahahahahahaa, hold nu kæft, hvor er det plat og latterligt. Utroligt, hvad folk kan få sig selv til at bilde andre ind i troen på, at de hopper på den. Det er lidt ligesom hende der plattenslageren, der lavede en doneringsknap, fordi der jo var så utrolig mange, der bare vildt meget havde lyst til at give hende penge. Bare sådan fordi… Så det var da en venlig gestus af hende. Fuck, hvor er der mange skingrende typer med nul hjemme på øverste etage, hvis de vitterlig tror, at folk er så snot dumme. Mageløst!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • B for fanden, kom en tur til Spanien og nyd det gode vejr, alt det regn i Danmark er jo til grin. Og du er MEGET savnet på facebook, du må bruge twitter indtil videre selvom du ikke er glad for det. Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Fiverosix. Tjae, æh-bæh-den-er-liiiige-grim-nok. Giiider du knytte. Med din ækle pivestemme. B har IKKE gjort noget grimt din stalker. B har problemer med fb, er lidt trist over det. Så udvis dog lidt empati.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • skal hun aldrig have pudset det spejl hende Anne?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er savnet på Facebook Bethany !

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjaaa….måske. Men den der er liiiiige grim nok. Hvis du gav dig tid til at nærlæse bloggen, tror jeg, at selv meget meget meget bitre kvinder, ville tænke sig om mere end een gang.Smid selv dine kommaer :-(

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg hader Google +, Lotte. Der er jo totalt menneskeforladt! Er der overhovedet nogen, der læser med derinde??Hahahahaha, Anonym. For helved' altså.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Fivetosix. Det gør B jo heller ikke. Hvor er du dum. Hader når i generer B og kommer med beskyldninger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • For h……. Bethany! Få dog folk til at followe dig på google+… Damn woman!Lotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan sgu godt se, at jeg er blevet for blød, hvis I er begyndt at tro, at I kan diktere, hvem jeg skal skrive om.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slet lige den med marsvinet! Det er IKKE pænt, at sparke til folk, der allerede ligger ned!Tror ikke hun har brug for dig lige nu.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mere om Lambihjernen Medina