Bethany og Joey Moe

Åbent brev til Joey Moes groupie

Groupie skriver om og til Bethany (hun har dog slettet indlægget fra sin egen blog, men Bethany var hurtig til at kopiere):

“Jamen det er da også vældig morsomt, at hun stikker selvhøjtideligheden finger så lang, men der hvor den glipper for mig er, at tonen generelt går hen og bliver på grænsen til ondsindet.

Forstå mig ret, lige dét indlæg kan ikke gøre mig harm, og jeg føler mig overhovedet heller ikke truffet over hendes skrevne ord- herre gud, det er da ganske harmløst! Men der er en meget hårfin balance imellem humør og det at lukke galde ud just for the fun of it. Da jeg var omkring de 23 var kvinder med skarpe holdninger med en twist af humor lige mig (særligt fordi man skal have en vis portion intelligens med i rygsækken, for at kunne udtrykke sig bramfrit) men men årene er jeg bare blevet tja… bare en smule træt. Af samme grund ser jeg ej heller nyhederne. Der er ingen tvivl om at det hun gør fungerer, så hun virker på folk som nyhederne på størstedelen af klodens befolkning. Men for mig er det bras, når det kun handler om at suge negativiteten ud af alt på andres bekostning. Og hvis du kender mange af BD’erne, så kan jeg ikke forstå hvordan du som menneske ikke tør tage ansvar for den relation IRL. Hvorfor kun turde give afløb for al din dårlig ånde på din blog. Eller du er måske også en rendyrket kælling IRL? Jeg tvivler stærkt. Jeg tror du morer dig noget så gevaldigt, når du få lov at provokere og sige “det usagte” men med dit eget forkvaklede billede af sandheden. Og JA, jeg har nu brugt et par minutter for meget af mit liv til overhovedet at forholde mig til hvorfor du ikke tør være inderlig lykkelig. For det bliver man altså ikke at at sidde bag en skærm og gøre sig til kritisk dommer af ALLE andres liv. Det er en pointe om livet, du må ha misset siden du kompenserer via din blog. Jeg håber du finder brikken til dit manglende puslespil en dag.
– OG det havde jo været komplet ligegyldigt, hvilket stykke musik, jeg havde spillet for dig, så havde du prompte afvist den. DUR’ IKKE, ME NO LIKE. Du er bare umulig ;O)
…ARRRGH! JAMEN, SÅ RYST DOG POSEN MAND! :D Hahaha. Jeg er så færdig, og så takker jeg i skrivende stund for dansen… tango er simpelthen bare ikke min stærke side ;) Kærlighed ud!”

Lille ven

Jeg takker for sammenligningen mellem nyhederne og Bethany. Du har ret. Det her er journalistik på højt plan, barske sandheder kan komme for dagen, og du gør derfor ret i at slukke for både Bethany og Jes Dorph. Vi er ikke godkendte til mindreårige. Dertil er vi simpelthen for stor en mundfuld. Bliv hellere i dit lille blonde wonderland. Det er du vist bedst tjent med.

“Var omkring de 23”??? Og hvad er du nu? 24? Lad dog være med at give den som “moden kvinden med respekt for sig selv”. Det er tydeligt for enhver, at din blog er oprettet med ét vanvittigt selvpromoverende formål: Fordi du MEGET gerne vil lade os vide, at du har en kendiskæreste. Mellem dig og mig skal du altså ikke være bleg for at indrømme, at det er derfor – skrive kan du jo ikke, Lille ven.

Som så mange andre før dig begår du én (nej, mange – men lad det nu hvile) kæmpemæssig fejl: Du blander humor ind i det. Bethany er ikke sjov. Bethany er alvorlig og mener det, når hun fortæller jer og dig, at I er hjernedøde. I er tåbelige, uden talenter, kan ikke skrive og ligner mest af alt tøsebørn, der higer efter offentlighedens anerkendelse i en grad, som får Paradise Amalie til at ligne en bly viol. Ellers oprettede I jo ikke blogs, vel.

Igen – I kan IKKE skrive (og særligt du, Lille ven, burde købe dig en kommaguide. Det er jo kraftedemig som at se Stellasinken give den som sanger).

Du skriver det selv: “Siger det usagte”, og Bethany takker igen. For et tøsebarn af din standard finder du faktisk frem til en række relevante pointer, for det er nemlig det, Bethany gør: Siger alt det, vi godt ved, men ikke tør sætte ord på, såsom: Du er lidt for blank, lidt for medieliderlig, lidt for selvhøjtidelig, lidt for pinlig og vanvittigt til grin, når du giver den som puslespilsbriksøgende teenagepsykolog.

Leg med tåberne i din egen liga – må jeg foreslå dig at finde dem i “Vi Unge”?

PS. Lige et spørgsmål: Er det dig, som er ansvarlig for at Joey er blevet infiltreret i Bloggers Delight, i så fald bør du kraftedemig skamme dig! Har du tænkt dig at kastrere ham som et desperat forsøg på at beholde ham?

Kærlig hilsen
Bethany

PPS. Joey <3 Mit hjerte slår dobbeltslag for dig.

27 kommentarer

  • Hahhahaha, godt spottet, Eventyrliv.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Citat JZ:"håber du finder brikken til dit manglende puslespil en dag"… hvem gider finde brikken – hvis man mangler sit puslespil?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Mmm… svineskank. Med kartofler. Nåhååår.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaja, så siger vi det :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Bitterfissen er en SKANK!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Desværre tror jeg det gør godt i B. at kommentarerne, er blevet så kantløse… Ihvertfald arbejder hun jo netop på at kmmentarer, meninger, holdninger skal ensrettes – og helst i retning af hendes røvhul: Stik næsen ind her, eller bliv opfattet som veninde med dem jeg hagler ned. Eller endnu mere "kreativt": Skrid.Sådan får man skabt en brunnæseblog, og slipper så dejligt for at forholde sig til virkeligheden, hvor man jo godt kan være uenig uden at skulle kædes sammen med nogen, man så absolut ikke er veninder med.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Skrev hun noget om "inderlig lykke", eller hvordan formulerede hun sig ? Alle ved da at indre lykke får man, ved at være kæreste med en popsanger, gå i meget høje hæle, feste på byens in-steder med asti, utrolig mange billeder ( med andemund) til sin blog, så folk netop kan se hvor LYKKELIG man er!Hvem sagde at kommentarene afspejler ens egen blog? Dumt at fyre af når kommentarene på sin egen blog er; Eeeejjj, hvor har du købt de sko? Eeej, en nuttet lille (U)lækker hunni. Held og lykke med din nye dance sang?! ZZZZzzzzzzZZNæ, så fortrækker jeg tonen i bitterfissens land! :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Din skank

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det har jeg svaret på længere oppe, Katrine.18.07: Jeg vidste ikke, det handlede om kommentarerne herinde. Men jeg er sikker på, at du ikke går glip af noget ved kun at kigge forbi en gang om måneden.Men mon ikke det er meget naturligt, at folk har fået mindre lyst til at svine mig til, nu hvor jeg ikke er ny mere? Det tror jeg. Det er også sværere for mig den anden vej jo. Og så er jeg på vej i en lidt anden retning, og det gør det kedeligt for de "gamle" bloggere. Uanset hvor sure de blev,så var det jo alligevel sjovest dengang det var DEM jeg svinede til. Det er bare blevet for kedeligt for Bethany.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvor har jeg dog holdt meget af denne blog, men det er den samme skare hele tiden der røvslikker dig Bethany om og om igen med deres kommentarer.!! Det er jo blevet pure love alt sammen og vi er alle sammen åh så enige med Bethany. Hvis så mange læser bloggen som der ofte nævnes, SÅ KOM DOG IND I KAMPEN.!! Tror sgu ikke der sker noget ved først at vende tilbage her om en måned- det vil stadig være det samme. <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • kan vi så ikke også lige fremhæve verdens grimmeste stavefejl! AFVIDE…. det er der IKKE noget der hedder OK!! OKAY!Det hedder At vide!! AT VIDE…. AT VIDE for helvede! I øvrigt er det morsomt at der brokkes over tilsvining af smukke og lykkelige mennesker… som om det er mere legalt at svine grimme og ulykkelige :DDet kommer sgu ud på et… det er nok ikke deres udseende og sindstilstand der bestemmer om de kommer under Bethanys kærlige behandling! Eller hvad Bethany?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 15:46 igen: Er du oz smuk ( @ )( @ ). ? Haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ano 15:46 : At høre på, hø-re, Ikke at hører på. Analfabet. KAT

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikkert en af veninderne :-) Men eddermaneme en blankokommentar der vil frem. Nåh, men til din information så sviner jeg også grimme og triste mennesker til. Er vist faktisk det jeg gør mest i? Er det mere okay med dig, eller?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ha ha ha ha ha ha ha^^^^^Kiggede groupien lige forbi dér?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Guuuud hvor er du irriterende at hører på. Kan simpelthen ikke følge din blog mere. Du har godt nok intet liv hvis det eneste du kan er at svine smukke og lykkelige mennesker til. Dumme kælling.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • enten er det her et tegn på at Bethanys blog efterhånden flyder mere i blandt andet BD-slængets liv end de helt sikkert vil være ved. Eller også er det et tegn på at Zeniiiia går RET meget op i hver gang nogen siger hendes kæreste er en hottie… og med betragtning af, at han helt sikkert får rigtig mange søde små 12-14-årige til at skrive lange kærlighedserklæringer på FB, Arto og diverse steder, så tror jeg Zeniiiiia ville have ret travlt med at sidde og finde frem til den slags! Og jeg tror helt ærligt der trods alt er mere i Zeniiiia end det! Så mon ikke BD og Co sidder og følger godt med herinde! :D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    …hvad sker der for kommentatorerne?Alle som én, uden kant, uden dybde.Bethany, det må gøre lidt ondt i dig at de tomme skriver til dig?Du behøver ikke bruge en masse krudt på at skrive et skarpt svar, kommer nok ikke ind og læser. En blog er ikke stærkere end sine læseres kommentarer.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Kæft hvor er hun dog dorsk at høre på!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Ja, det var ellers godt forsøgt JZ. Meen du fortalte jo ikke sandheden, vel? Nemlig som B skriver, du er skide hamrende selvpromoverende er du. Men for fej til at indrømme det, ikk? Du lyder i mine ører som et forvirret, tågehorn. Og til onanisterne: I ville ikke engang kunne gennemføre et samleje i missionærstillingen uden tilskuere. I er ikke sexede, I er udbrændte. Jeres liv er ynkelige, patetiske. I sidder og får flashbacks og bliver liderlige når I poster jeres lort. I eksisterer kun med tilskuere. Og hvad har regulære onanister med det at gøre? Jo, hvor stor er forskellen på onanister og selvpromoverende medieonanister? Hahaha. og alle jeres søforklaringer når I får sandheden afvide er pinlige. I er jo ikke ærlige. B er ærlig, så luk for helvede arret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Face it BETHANY … de to er destined to be together… de har boet i en lille lejlighed med svoger og svigerforældre og er stadig sammen… det er simpelthen for dope!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tåkrummende pinligt svar. Jeanettezeniia skamferer det danske sprog. Bethany, det kan godt være, at det ikke er dit ærinde at være morsom. Men det er du. Morsom og ubamhjertig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Out of topic! Har damen været til numerolog eller rystede hun bare på hånden da hun skulle skrive Zeniia? :D /C

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    MUHAHAHA elsker specielt hun skriver "(særligt fordi man skal have en vis portion intelligens med i rygsækken, for at kunne udtrykke sig bramfrit) men men årene er jeg bare blevet tja…." Dummere og mindre intelligent???? /C

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har læst den artikel før. Og overser fuldstændig det sidste afsnit.Og nu skal du ikke træde mere i det, Katrine. Prøver du at knuse Bethanys skrøbelige hjerte?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany og Joey Moe