Bloggens uskrevne regler

Facebook Ditte (Okman)

Midt i postyret om en åh så hellig ko (I var VILDE med den blog!), sad jeg og læste min mail. Nogen er åbenbart helt bestyrtede over, at Bethany er gået lidt kold på hele Blogstilstanden. Får i hvert fald sendt tip på tip, og tak for det. Totalt ligegyldigt lort det meste af det. Og jeg gider ikke de sextilbud, fat det nu!

Nåh, men så tog det en drejning for mig. For midt i det hele blev jeg henvist til Facebook Ditte, som nogen kalder hende (Hun har sagt helt sindssvagt grimme ting i statusopdateringer, både om dem inde på Borgen og om nogen fra X-factor, og det må man bare ikke! Hallooo!). Andre kalder hende Ditte Okman.

Ved ikke om det var meningen, at hun nu skulle ha’ en Bethanysviner af den anden verden, men sådan bliver det altså ikke. For Bethany har sgu fundet BLOGGEN. Og nu kommer dilemmaet. Jeg skal fandme ikke sidde her og brunnæse den for hårdt på Ditte O. Det ville være dumt. Men et lille slik i rumpetten kunne hun nu godt få!

Men…Nej, jeg gider kraftedemig ikke. I må bare læse lortet jeg fik tilsendt. I bør også bemærke kommentarerne. De gav mig en vis form for dejavu. Minder nemlig lidt om herinde bare mere intellektuelt skrevet. Helt enormt kedeligt. Så er I trods alt mere underholdende, den ros skal I ha’. Så længe I ikke sidder og flæber.

Hvis jeg endelig skulle sætte en kroget finger på noget, så er det, at Facebook Ditte er blevet interviewet ovre hos Gingerbread (Linker stadig ikke) og de andre grødhoveder duller. Det trækker ned, og det var en virkelig dårlig artikel (Kun hvad man kunne forvente) hvor hun lissom prøvede at undskylde sine statusopdateringer for hele verden iført hjemmestrikket halstørklæde (Sikkert noget DIY) og lyserød jegstøtterkræftensbekæmpelse sløjfe. Og nå ja, så vil hun ha’ afskaffet kongehuset (Må jeg være fri!!!) eller i det mindste ha’ Mary til at handle i H&M ligesom hende negerdamen af en præsidentfrue. Not gonna happen (jeg bliver aldrig glad).

Nu går jeg i seng med laptop og Ditte O. Måske jeg så har skiftet mening om hende i morgen. Det er set før.

7 kommentarer

 • Haha ja. Du skulle se de gamle statusopdateringer fra FB.. God humor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  det har du ret i… det er nok fordi hun skider på de "uskrevne" regler!Det i sig selv er faktisk nok til et anerkendende nik! Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men hun tør at sige sin mening, Katrine. Det er så sjældent set.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  ej så god er hun sgu da heller ikke! Hvem fanden tror det er lækkert at tage til Tyrkiet?! Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, ja netop.. Her er det ligesom oplagt at bitche.. Hvis man ikke gider læse mine opskrifter, kan man sgu da bare pisse af..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk er nogle kraftidioter, Pille! De kunne sgu da i det mindste blive her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tsk tsk.. du har sendt haters videre til min blog.. Godt der er noget der hedder slet knappen..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bloggens uskrevne regler