En hjælpende hånd fra Bethany

Negerunger og Dyrevelfærd

En af dullerne fra Sekten er i fuld gang med at gøre en god gerning. Jeg synes, I skal smutte derover og støtte op om det! For JEG har ikke tid.

Jeg skal nemlig afsted til Indien nu her..Ja, hvorfor?? Fordi nogen har skudt en uskyldig leopard. Så Bethany har pakket unger og kluns, og skal afsted i hast for at deltage i noget protestmarch. Så får tvillinger på 2 og datter på 4½ også et par dages ferie. Jamen for fanden, man kan kraftedemig ikke bare skyde en leopard, fordi den er kommet på afveje! Det er sgu da klart, at den går til angreb, mest i frygt, men da også fordi den øjner et festmåltid af den anden verden! Det kan man vel ikke fortænke den i, vel? VEL?

Ville jo fandme være det samme, som hvis nogen stillede en flæskesteg foran en afrikansk unge, og sagde at h*n ikke måtte spise af den!

Jubelidioter hele bundtet!

Bethany!

PS. 100.000 sidevisninger kan ikke tage fejl! Bethany er bare bedst!

17 kommentarer

 • Undergrund er fedt – og måske er din blog slet ikke så ulæst som du tror!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg må altså ikke mysse med andre end min kæreste, så vil han kigge på, og det gider jeg ikke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahaha… Hellere være skabsbitter, end kendt for at være bitter :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, lille submissive pillepige. Det gjorde du jo ikke, for du ved godt, at jeg har opnået mere anerkendelse på en måned, end du kommer til at få i hele dit liv.Men det er helt ok. Du har fået dit link. Enjoy (Nyd det)Møzzar!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes bare det var så synd for dig, at ingen vil give dig lidt anerkendelse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  du kan jo sidde og være bitter over at du nu er "kendt" og dermed bare ikke zkide zmart og undergrundsagtig længere! ;)Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahaha, jeg vidste det ville frembringe bitterhed, hvorfor tror du jeg gav dig den :-p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kan sgu da heller ikke være væk i fem minutter, så har man fået en blog award!!Nu tvinger I mig igen ud i bitterhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er der i virkeligheden en yogi gemt indeni dig, Bethany? Go' fornøjelse med asana (tror jeg det hedder…)…Du kunne også blive hjemme og give 50% (!!!!) af dit rejsebudget…og 100.000 henvisninger…damn, girl, hvis jeg vidste hvor jeg skulle finde dig (både i Indien og i DK) vil jeg gerne smide en 1L Fernet din vej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nej, som de sagde i Kødbyen: Fem millioner fluer tager ikke fejl – lort er godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Når du engang kommer hjem fra Indien, kunne du så ikke analysere lidt på, hvorfor nogle finder det nødvendigt, at reklamere (i overskriften!!!) med hvor mange de har knaldet, i de 17 år de har været sexaktive?Se link: http://alletaleromvejret.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så kan jeg opmundtre dig lidt, eller måske gøre dig mere muggen.. Jeg har modtaget en blog award, og har valgt at give den videre til dig.. Så nu får du sikkert endnu flere hits..Så stop lige med at æde bastogne og pimpe, og modtag den award og udfyld lortet!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine: Nu skal du slet ikke komme her og ødelægge det for mig! Men nu du nævner det, så er det eddermaneme nemmere at være uopdaget blogger..Må lige huske en anden gang, at det er totalt hipt aldrig at blive læst.Og nu skal du altså være sød!Leoparddreng: Kan godt forstå du identificerer dig! Skal nok bitchslappe en led inder for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er glad for du gør noget for at forhindre den slags leopardmord i fremtiden – personligt synes jeg hele byen skulle jævnes med jorden. En ung han… det kunne jo næsten have været mig selv?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Second hand er det nye sort ved du nok … Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  100.000 sidevisninger!! Damn… så bliver du snart mainstream… det er der ikke noget godt ved, det handler om at være undergrund og aldrig blive læst… Go tur til Indien… måske kan du redde dig en lettere brugt, men billig leopardpels! kun en ejer, dog få skudhuller! Så bliver alle modebloggerne vel grønne af misundelse!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

En hjælpende hånd fra Bethany