Moderigtigt til Sektens rotter

En hjælpende hånd fra Bethany

En Sekt er ikke bare lige sådan noget, man kan få lov til at være med i. Det kræver som minimum, at du er selvfed, har en blog, der ligner alle andres, og er villig til at blogge om det, som blognaboen bloggede om for fem minutter siden. Sådan er det bare. Derudover skal du også have en vis mængde af besøg, for Sekten har stil og bruger ikke tid på tabere.
Jeg har engang læst, at anerkendelse er vigtigt, og derfor rækker jeg nu Sekten en meget anerkendende og ikke mindst hjælpende hånd, så de kan optimere deres seriøse stil – og Sekt, I copy paster bare.
Bloggers Delight er et medlems- og annoncørnetværk for bloggere inden for (”inden for” er det det modsatte af ”uden for”? Og i så fald gør det ikke noget – det er trods alt sommer, og vi behøver ikke for for at holde varmen) alle områder. Bloggers Delight gik i luften i december 2010 (i det foregående burde I udskifte BD med ”vi” og desuden overveje, om ”gik i luften” ikke virker lige lovligt useriøst for en Sekt af en standard som jeres), hvor 7 danske modebloggere blev samlet i et linkfællesskab med fælles annoncører. Fordelen ved Bloggers Delight, set fra en bloggers synspunkt, er (indsæt komma) at man kan bibeholde sin identitet og sit brand, samtidig med at (slet dog det ”at”) man er medlem af et linkfællesskab, der er gavnligt for alle parter.

Hvad gør vi? (Ikke så fandens meget…ups…off topic)

Bloggers Delight arbejder på at højne videns- (*host og kaffe i tastaturet*) og indtjeningsniveauet for dets (væk med ”dets” små venner) medlemmer (tilføj ”ne” og sæt et lille bitte komma) uden at medlemmerne (skriv ”disse” eller ”de” i stedet for medlemmerne) går (udskift ”går” med ”er nødsaget til”) på kompromis med deres seriøsitet, uniquesness (I kan engelsk! Dygtig!), uvildighed og troværdighed. (Det er gennemgående et helt forfærdeligt afsnit).

Vi hjælper professionelle bloggere (I påstår, at jeres bloggere simpelthen lever af at blogge? Det kniber vist lidt med sandhedsværdien hér!) ved at fjerne den besværlige tekniske del, (komma væk) og udvikle bloggerne til at blive bedre (bedre til hvad? Hele den sætning stinker!), få løbende inspiration (udvikler I dem til at få løbende inspiration? Helt ærligt, kan I ikke selv se det?) og udvikle (I udvikler meget i den Sekt, hva’?) dem og deres blogs i takt med nye online trends. De tilknyttede bloggere hos Bloggers Delight (ja, selvfølgelig er det hos BD – overflødigt!) skal kun koncentrere sig om at lave godt indhold (det kniber lidt med det). Resten står teamet bag Bloggers Delight for.

Hvordan gør vi det? 

Ved at samle og pulje trafikken, (komma væk) forhandler vi bedre forhold for annoncering og skaber en større annonceplatform, (komma væk) for de annoncører (indsæt komma) der finder blogs relevante (skriv hellere: ”der ser de mange muligheder ved online markedsføring”. Det lyder bedre og indsætter blogging i en anerkendt kategori. Kom nu! I kan godt). Bloggerne er stærke sammen (indsæt komma) og den fælles trafik bruges til at forhandle større annoncesamarbejder hjem (indsæt komma) der er til gavn for alle i blognetværket (og pisseirriterende for alle andre, men pyt nu med det. Slet hellere det halve af afsnittet. I siger det samme to gange)

Vision for fremtiden.
Visionen for fremtiden på Bloggers Delight (er man ”på” eller ”hos” BD? I sejler jo rundt!) er at samle bloggere indenfor flere livsstil-segmenter (ét ord. ÉT ORD og et ekstra ”s”) og temaer og lade bloggerne gøre det (indsæt komma) de er gode til – nemlig at blogge og levere kvalitetsindhold (*host haarrrk spruut*). Vi har planer om at starte nye samlinger af bloggere indenfor alle livsstilssegmenter (det har I vist sagt én gang).

Nu skal Bethany kraftedemig have en dram!
Bethany!

33 kommentarer

 • HA HA HA! Jeg vil gerne have ført til protokols, at jeg HAR sagt det til dem ved flere lejligheder, at de skulle få læst den tekst igennem.TAK Bethany! You made my point!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle (bjællebåttede) sagde … gab Zzzzz det kan jo smutte blev lige lidt træt Ja det gør bistandsklienter når de har siddet for længe ned på en stor røv, Bjællebåttede…Det burde 38 års erfaring trods alt have fortalt dig, men tak fordi du var så venlig at oplyse din ven Drilleren om BitterFissen, det var en dejlig blog, selvom jeg er på den sorte liste ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • moi

  Jeg forstår det bare ikke – var inde og kigge på det og det eneste jeg kunne se, var en meget ung blondine med noget sandwich halløj og så lidt flashing af garderoben.Hvordan fanden kan DET være udviklende og trendy???Jeg skal ikke kunne afvise, at det blot er mig, der er et gammelt løg på 42 og totalt bag om dansen, men vidensudveksling og udvikling betyder noget andet i min verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  … og udvikle bloggerne til at blive bedre […] og udvikle dem (Udvikle HVEM?) og deres blogs i takt med nye online trends.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I drink 2 beers just to get the party goiing!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen det er jo det jeg siger, for helvede! Blogstilstanden er fuld af dem! ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold nu kæft, hvor er der efterhånden mange brunnæser i kommentarfeltet. Var det ikke sådan det hele startede, B?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  I DRINK A BEER JUST TO GET THE PARTY GOIING!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gab Zzzzz det kan jo smutte blev lige lidt træt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvor er det sødt af dig at du gad, og ikke mindst; tog dig tiden ;-)Eller det…Hahahaahaaaa!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er hverken agurker eller hundekurve her, må jeg være fri!!Og jeg skal ved den søde grød ikke ha' flere af den slags opgaver. Det tog syv stive timer m. grammatik for 6. og ordbog at lave den skide blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold kæft, der er også agurketid hos Betydningsløse Betut. Hyg jer, unger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 18.49: Nogensinde hørt om sarkasme og ironi? ;-)Luna: Tror du vi kan få rabat, hvis vi slår os sammen? *g*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Du skal sgu da ansættes til at rette mine kommaer. De stinker nemlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er det forkert forstået eller er det nettop ikke dig Kia, der en af 'bestyrene' af det der Bloggers Delight-fis? derfor må det vel også være dig der skal korrigere og tage ansvar for teksten?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahhh manner…Bethany…hva' nu med LookLab?!? De skal jo så også ha' hjælp. Eller hva'?Nup en dram mere og kom igang…Skål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, hvad ellers…?Sådan er betingelserne her; vover man at gennemskue lortet, er man et grødhoved. Vover man man på NOGEN som helst måde (BLEV DER SAGT) at stille spørgsmål til forskellen mellem denne blog og de påståede keedelige, forargelige, kort sagt: De blogs som kan stille B.'s intelligens i skyggen, så er man et grødhoved.Jeg tror man skal drikke rigtig mange Fernet's for at være "med". Then again… Med børn? Nahh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hold nu kæft, det er sjov læsning!!B. for president!Ja, ja jeg går ud og pudser lorten ud af næsen..- så langt kom den op. Men det er sgu da lige nøjagtig, hvad den ektremt selvhøjtidelige blogverden havde brug for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christ, en masse ord – goddamn, trænger da vist også til en dram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velbekomme :-)(Grødhoved)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Århhh, hvor er det altzer yndigt med den kærlige hjælpsomme hånd B. rækker ud. Og der er zlet ingen af os der bemærker hvordan hun peger på egen fuldkommenhed… Zlet ikke, BLEV DER SAGT !!! Meen det er naturligvis noget andet end, og slet ikke sammenligneligt med de blogs B. ellers sabler ned for netop samme: At gøre sig til og være brunnæse – her blot i egen røv… At lorten bliver pakket ind i silkepapir (i form af påstået hjælpsomhed) fjerner jo ikke lugten af, ja.. netop lort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Hej M,Dansk ER mit hovedfag.. OH HORROR! Men det går sgu da meget godt på min BLOG, hvor jeg skriver! Så hold mig hellere accountable for det i stedet. Tak du. Kærlighed til dig også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er egentlig horribelt, at en der er uddannet folkeskolelærer ikke selv kan se de mange stave og korrekturfejl.. – Man må da håbe dansk ikke er hendes hovedfag.// M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så vil jeg også have lidt penge/cupcakes for at rette lidt i afsnittet der hedder "Vision for fremtiden"Vi har planer om at starte nye samlinger af bloggere indenfor alle livsstilssegmenter (det har I vist sagt én gang).- "Indenfor" skal være "inden for" i stedet.Men B, du har skisme da talent som tekstforfatter. Jeg synes også at du skal søge en stilling ved BD.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha, det er godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  :) Selvfølgelig.. Du kan afhente vitaminwater og cupcakes på adressen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Men næste gang koster det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De kloge må hjælpe de mindre kloge. S-Å-D-A-N er det..Skål

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kia

  Mange tak for hjælpen, B. Det går jeg sgu da lige ind og får dem til at rette . Så sparede vi da de penge på en tekstforfatter/korrekturlæser.TÆNK SIG, at du er så hjælpsom og rar,Kærlighed, Kia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er så god af dig, sådan at hjælpe BD med korek.korrekt.. kotur….. retstavningen og kommaerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og den dram er Bethany vel undt … skål !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B, hvorfor søger du ikke den ledige stilling som Key Account Manager, så du kan få løn for det arbejde du laver for dem? ;)Jeg synes dit indlæg er skide sjovt, men må nu også indrømme at jeg altså tager hatten af for de mennesker, der har skabt en profitabel forretning på noget så keeeeeeeeeeeeeeeedeligt som de der modeblogs. Hvorfor fik man ikke selv den idé! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  plus de 7 bloggere skal føde 9 medejerer og et stort antal medarbejdere. så der bliver nok meget tilbage til sektens medlemmer:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Moderigtigt til Sektens rotter