Stemningsmusik.

/0.jpg" />
Den mest røvsyge smøre af en lorteblog

Doggystyle

I min desperate jagt på at finde brugbart materiale til Bethany, var jeg helt tilfældigt omkring Onanikartellet. Det er sandt, at alle er lige for Bethany, men nogle er bare nemmere at arbejde med end andre.

Jeg er ikke sart, så er det sagt! Har prøvet lidt af hvert , dengang mændene ikke frygtede Bermudatrekanten aka. The Abyss. I tror måske, det er lyv, men livet har ikke altid været lutter Fernet Branca, børn og bastogner. Bare kald mig Kinkster! Eller…X-Kinkster. Det må I selv rode med. Så længe I ikke kalder mig Mads Christensen.

Jeg har dog aldrig forstået det der med at forlige sig dyr. Nej nej, vi taler ikke om dyresex, slap dog af! Nej, det her er faktisk værre set ud af Bethanys brille! (Den ko tager næppe skade af bondemandens sølle størrelse, vel? Ja, jeg ved hvad jeg taler om!)

Nåh, back to subject (ryg til subjektet), man skal ikke dvæle ved grimme minder. Jeg ved godt, at visse af jer jammerlige grødhoveder kalder mig ko, so og alt sådan noget, og det tager jeg på det allerkraftigste afstand fra, men hvad værre er, at nogle kvinder (Dem der har fralagt sig ethvert ansvar for at tænke en selvstændig tanke), de lystrer på ”tæve”. Hvad giver i mig?? ”Tæve”!  Og de lever sig kraftedemig så godt ind i rollen, at det ikke længere rækker med halsbånd og snor, som i øvrigt er slemt nok! Nej nej, hundekurv skal der til. En hundekurv!!  Og så kan man ellers ligge der og vente på at blive kløet bag øret, eller blive brugt som fodskammel? Sig mig, hvad helvede SKER der?? Vorherre bevares! Fodrer Master (= Mænd der ikke kan håndtere kvinder med egen vilje og selvstændighed, og bruger deres ”rolle” som undskyldning for at slå på kvinder) hende mon så med frolics og griseører når hun lystrer på ”sit”, “slug”, ”dæk” og ”Spil død”?

Bethany er rystet. Bethany må ha’en dram! Og hun(den) må ha’ en dyrlæge/adfærdsterapeut  psykiater. Intet mindre kan fandme gøre det! For nej, Onanikartel, bare fordi I skriver med poetisk pen,

Lave sofaborde er også velegnede til fremvisning af de medbragte kvinder eller den løsagtige stuepige. Kvinderne er objekter for Herrernes lyst.

så bliver jeres perversiteter fandme ikke mindre sygelige! Næh, tak. Så hellere ”pik i kusse” råt for usødet. Det kan jeg sgu da håndtere.

Tak for i aften.

Stemningsmusik.

B.

25 kommentarer

 • wladi

  DU MINDER OM LOTTE HEISE::

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er linket til min blog… hvorfor? At du linker til min blog i samme sætning som "perversiteter" må, med mindre jeg misforstår dit budskab, stå for din egen regning. Alle kan ikke leve deres liv på samme måde, og heldigvis for det. Det er der desværre alt for mange, der ikke har forstået.Jeg er lige kommet ind på denne blog, så derfor kender jeg intet til den eller til skribenten bag. Så på forhånd undskyld, hvis jeg misforstår. Men for mig ser det ud som om, jeg bliver sat i bås som pervers… fordi jeg kæmper en kamp med min kønsidentitet. Tro mig, det er ikke noget, jeg selv har valgt. Det er en kamp, jeg bliver mindet om MANGE gange om dagen. Det ville bare være et lettere liv, hvis ikke man blev sat i bås som "pervers", som det ser ud som om jeg er blevet her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MMy

  OMG Tænk at jeg, som 42-årig og stadig *blinkende*, kan rystes over snævertsyn. @Bitterfisse: Du skal være det, det er ligesom din rolle her…. (kedelig en at vælge, set med mine øjne, men vi har jo alle brug for at blive set *blinker*@I andre hylende ulve: Hvornår har jeres mænd givet jer 100% opmærksomhed flere timer, ja dage, i træk? Det er blot én af goderne ved at være en Masters ejendom. De mænd jeg lader slå på mig, har stor respekt for mig, min selvstændighed og ikke mindst dem selv.Så hyl I bare videre. Det gør jeg også ;) I for at passe ind og i ærgrelse over ikke at blive set nok. Jeg, i nydelse, lyst og glæde (og smerten ved spanskrøret)Haha (Var det sådan jeg skulle formulere det Herre?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sjældent jeg støder ind i blog-skriv der får mig til både at trække på smilebåndet og tænke "hvem der selv kunne trylle sådan med ord" – den respekt skal du ha´.Der ud over ægger din "bitterhed" mig. Min eneste tanke var " jeg tror godt jeg kunne slikke hende omend ikke glad, så i alt fald positiv tænkende en lille stund" – så bare sig til, jeg er ret go´når jeg selv skal sige det ;) Bless maria.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg finder det sørgeligt at du profilerer dig selv ved at nedgøre andre….det minder mig lidt om folkeskolen, hvor mobberne opnåede populær-status ved at vende fokus fra sig selv ved at ydmyge og nedgøre andre fordi de var anderledes. Jeg ønsker ikke, at være idioten der hopper i havnen fordi du gør det og komme med andet modsvar end: "ok" :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Blinker*?? Er du 13 år eller hvad??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Precious Bumblebee

  @Anonym 9.41 – Nogle udtalelser siger langt mere om afsender end omtalte. *blinker*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahmm – er temmelig ny læser af denne her stærkt underholdende blog. Og da jeg læste dette indlæg blev jeg bare så stærkt inspireret (hvilket er fedt), så jeg skriblede et indlæg…som nok mest af alt er et slags modsvar…Anyway… til kamp for rummeligheden og nuancerne…http://lakajira.wordpress.com/2011/07/31/bitterfissen-bethany-doggystyle/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det siger man vist ja! Helt personligt ville jeg omformulere det til: Hellere lort på (hans) pikkemand end lort i min næse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er det man siger…hellere lort på spanskrøret end lort i næsen?;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Velbekomme. :-)Bethany

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 1000 tak for henvisningen til zoe´s blog, det var pænt af dig. Send en mail hvis du vil sættes på blogroll´en.Med venlig hilsen/Zeel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tænker faktisk at det er lidt smart økonomisk tænkt af Herren. En kennel koster vist 200-300kr pr. nat. Og så er hun(den) passet, løber ikke omkring – andet end i løbegården 1 gang om dagen (tænk om hun(den) kom i løbetid…uha!), socialt samvær med andre hunde, etc. Måske er Herren sådan en kedelig bankrådgiver?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, man spytter vist bare på dem..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og jeg gad fanme godt ha været i den dyretilbhørs-biks, da Herren dukkede op med Zoe iført hundehalsbånd og lædercorsage og bad om en "tøsekurv"!! Lufter man mon den slags tæver?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Håber du er afsted til lægen i dag, Pille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym 12.36:Det er sådan en Nynneting. Meget relevant blogemne faktisk. Nynnewannabe's.. Dem er der en del af. Og kan heller ikke selv sige mig fri.Lotte B: Naturligvis vælger hun ikke selv! Men ellers meget relevante spørgsmål!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Udenfor emne; hvad ER det med alle de kvinder i diverse blogs der kalder deres mænd, børn og hunde latterlige navne som høvdingen, superbaby, kreababy, flødebollen, drengerøven, freelance og så fucking videre.?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hunden er jo menneskets bedste ven, så jeg vil mene at i det mindste har de/hun valgt et godt udgangspunkt…(tænker lige over hvordan det vil være og se ud, hvis hun havde valgte (vælger hun selv dyr?) at være papegøje…drop tankegang). Dyrenes beskyttelse? Amnesty? Hvem rykker ind her, hvis noget går galt med hun(den)?Og…sender Herren hun(den) i kennel når han tager på ferie????

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg kunne ikke magte det.For det første har jeg nået en alder hvor jeg tit skal tisse om natten (så ville der nok falde slag)For det andet magter jeg (grundet samme alder) ikke gnave kødben dagen lang.Men udover dét, må folk jo have deres liv (eller mangel på samme) som de har lyst, det generer ikke mig udover det ville virke en smule akavet at besøge dem og sidde 2-4 mennesker ved kaffebordet og hun så lagde i kurven med et pivedyr.Ville faktisk være i tvivl om jeg skulle tilbyde hende en småkage eller tilbyde at gå en tur med hende./Chilotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Oh..my..God! Det er simpelthen for sygt det der!Og kommentarerne fra andre som også har været så "heldige" at få deres egen kurv. Vi lever i en syg, syg verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  den slags kvinder er som regel psykisk syge. Det skal man vel også være for at tillade sig selv at synke så dybt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  jeg tror i virkeligheden det er de der "mænd" der skriver de blogs… eller de står vel med boldbattet og voldetæver kvinderne mens de dikterer hvad der skal skrives, mens kvinderne bilder sig selv ind at han bare gør det "fordi han æææælsker mig" Og den dag han skider hende i munden, mens han giver hende elektrisk stød mens hun bliver gennempryglet af en anden mand (kalder de det ikke en husven?) så er det simpelthen den ultimative kærlighedserklæring… Jeg kendte engang en kvinde… hun blev tævet af sin mand… han gjorde det kun fordi han elskede hende, sagde hun! Så det er da nok også bare fordi han er ekstra sød at hun har fået sin helt egen hundekurv!Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hmmm…..altså, faktisk kan det være ret handy med hundegrej til andet end hunde. Børneopdragelse for eks. På med kvæleren og ind i et bur, du!;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahaha, " så hellere pik i kusse" *Gg* Jeg tror altså virkelig jeg skal søge læge i morgen , jeg tager mig igen i at grine af dig :-O Herhjemme er vores hundekurve altså til hundene , er manden utilfreds med min plads i sengen, må han sgu selv gå i kurven *Gg*

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den mest røvsyge smøre af en lorteblog