Bethany i Kuglestødet

Vorherre til hest i lasagnen!

Uddrag fra Bethanys blog på SE og HØR d. 15-2:

Hold kæft, en retarderet dag! I det hele taget en retarderet uge, men first things first (Man fistede ting og sager i 80’erne), som man siger: Valentinsdag, mig i røven. Vorherre til hest i lasagnen! Mage til pladderromantisk, opreklameret lort, skal man da lede længe efter. Kvinder, der tvinger mænd til at punge ud og være romantiske på kommando, medmindre de vil fratages sex det næste kvartal. Kvinder, fatter I ikke, at mænd ikke er skabt til den slags? Uagtet, hvad de bilder jer ind, så er de ikke vilde med at købe blomster, chokolade og juveler på forlangende, men de tør sgu da ikke udvise andet end happy go Lucky-fjæs, da de ellers ved, de bliver henvist til gokkesokken for evig tid. Ej at forglemme de bebrejdende miner og ”elsker du mig ikke” insinuationer de i værste fald må lægge behåret ryg til.

Resten af indlægget kan læses HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany i Kuglestødet