Vorherre til hest i lasagnen!

størrelsen og gørelsen

Bethany er i det gavmilde hjørne i dag. Tvillingerne har malet spisebord, Adolf har poleret gulve med en tandbørste og Bethany har gættet krydsord og dagdrømt om monsterpenis. Alt ånder lykke, og derfor bringer jeg til jer: Et af mine fantastiske indlæg fra Bogen.

Hvad hovedet er fuld af…som man siger:

Det er ikke størrelsen, det er gørelsen. Fuck mig i fjæset og kast jer ud fra et højhus, det er løgn! Den åndsbolle, der har sagt det, er helt sikkert udstyret med verdens mindste dillerdaller. Giv mig en stor, fed, dunkende pik! Tak som byder! Ja, for store skal de være. Pikkemændene. Størrelsen betyder noget. Ja, måske alt. For hvilken kusse, slatten som spændt, tør som pløret, tænder ikke på at blive blokket helt ud, så skambamserne udspiles til ekstremer, og kussen er ved at sprænges, alt imens et blåligt pikhoved igen og igen kæmper sig sidelæns ind af det vidtåbne fissehul? Vi vil ha’ det! I guder, hvor vil vi ha’ det. Hård og nådesløs skampuling henover spisebordet inden gæsterne kommer. Der er intet som indtørret sæd under dugen. Der er faktisk intet som sæd, om det så er under dugen, på maven, i fjæset, eller hvor fanden det nu befinder sig. Nå, det var vist en lille afvej. I got carried away (jeg blev Carrie Bradshaw undervejs). Det må jeg ha’ en dram på.

Bethany har ikke nemt ved at finde egnet dillerstørrelse, for skrævet er jo som tidligere nævnt så udspilet, at jeg går under navnet ’The Abyss’ eller ’Bermudatrekanten’. Alle de fødsler samt manglende motivation for knibeøvelser er ikke godt for noget. Men nu kan jeg kraftedemig da endelig udblokke fileten med en aubergine. Er I KLAR over hvor stort et skræv, det kræver? Det siger jeg jer! Noget af en bedrift.

Bethany og eksmand Billy kæmpede ikke sjældent en brav kamp for at få den skide aubergine i hul. Bethany elsker fisting, skal jeg nemlig sige jer, og når armen udvikler seneskedehindebetændelse, må man ty til alternativer. Men den ville simpelthen ikke ind. Stædigt og svedende kæmpede Billy, for han vidste jo godt, at slagene ville falde, hvis han mislykkedes. Og det gjorde han. Igen og igen, så prygl fik han. Men nu lader det sig som sagt gøre. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg må huske at sende Billy et postkort ved lejlighed og berette nyheden. Det vil han blive glad for.

Og nu vi alligevel taler om eksmand Billy, apropos, som man også siger, så havde vi et vidunderligt, rigt sexliv. Det har Bethany haft med alle sine mænd. Er jo som bekendt nymfoman, og Bethany er sulten på den måde, men Billy og jeg havde nu nogle særlige oplevelser sammen. Som dengang hvor vi aftalte at bolle på en rasteplads og annoncere det på scor.dk, så ensomme sjæle havde muligheden for at få et stykke med frilufts-Bethany. Afsted kørte vi i den mørkeblå Rover. Forventningens glæde summede i maven og fjabben, mens jeg samtidig spekulerede over, hvad fanden jeg skulle lave til aftensmad. Én holder jo ikke op med at være husmor, bare fordi man skal lave den dyre.

Nå, men vi nåede frem til rastepladsen. Et sted i Dronningmølle. Og så gik vi ellers i gang med at knalde. Og tilskuere var der også. I hvert fald en enkelt. Vi bollede færdigt, tilskueren tørrede gokkehånden i buksen, lettede på hatten og gik hen til pølsevognen nogle hundrede meter væk. Jeg tror, han købte en flæskestegssandwich. Til aften lavede jeg medister. Ja, det var i sandhed et fantastisk forhold. Bethany vil aldrig glemme Billy.

Hvor fanden kom jeg fra? Størrelsen. Og pikke. Bethany elsker dem. Jo større, des bedre. Og I kan godt regne med, kære mænd, at jeg har tjekket jeres bule – eller mangel på samme – endnu før vi nogensinde har haft øjenkontakt. Det gælder i øvrigt også jer, brødrene Turbulenz. Det sagt, så er Bethany ikke sart. De fleste mænd har en form for talent. Og hvad de måske ikke har i pikken, kan de jo ha’ i munden. Eller armen. Bethany er large på den måde. Og hvis alt slår fejl, så kan Bethany kraftedemig flække deres røv med en palminindsmurt knytnæve. Så vil det trods alt have været umagen værd. Lille pik eller ej.

Velbekomme.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Vorherre til hest i lasagnen!