Den perverterede komikerscene

En hjælpende hånd fra Bethany til Michelle Hviidesnit

Fra Bogen “En Bitterfisses Bekendelser

Meningsfissen Michelle Hviid (40+ blogger* og ikke skide meget andet – det skulle da lige være uprofessionel single) har begået en lort. Intet mindre. En lort. Måske endda flere. Hun skriver blandt andet på sin horrible blog, at hun vil klone Asger Aamund, fordi han “tager ansvar og med et smil kan rumme en stærk og intelligent kvinde”, og hvordan tror du så, det vil hjælpe dig, Hviidesnit?

Dér sidder du som halvgammel kælling og klynker over singletilværelsen, hvilket vist udelukker dig fra kategorien ’Stærk’. Hvis der ikke skal mere til, før du smider tudekortet, hører du nok nærmere til under ’Bitter kran, som man oftest finder dem’-kategorien. Og intelligent? Jeg citerer i det følgende Hviidesnits bud på, hvordan hun slipper ud af Helvedes flammer (bedre kendt som singlelivet): “Mændene må mande sig lidt mere op. Ikke så meget vaklen og jamren,” hvilket Snittet sidenhen følger op på med “så vil jeg endda forsøge at imponere dig med hjemmelavet sovs.” Gud fri mig fucking vel, dit tåbelige kvindemenneske! Sig mig lige engang. Undrer du dig virkelig over, du er single? Gør du? Bethany gør kraftedemig ikke!

Og kunne man klone Asger, skal du ikke narre dig selv til at tro, at du ville få så meget som et nip af en klonpik. Den ville jo visne i din galdefyldte drageånde, førend den nåede dit gab. Jeg siger det for at hjælpe dig, Hviidesnit. Bethany er god på den måde. Hun hjælper dem, der har brug for det, og det har du. Så lad mig korrekse: NEJ, I er ikke imponerende kloge, selvstændige, smukkere end gennemsnittet og bla bla bla herfra og til min hunds betændelsesfyldte analkirtler. NEJ, I lever ikke op til Bjerrehuusstandarden. NEJ, det er ikke er mændene, der skal mande sig op. Det er jer! Face reality (fæces og realkredit). I er bunden. I er bitre. I er kedelige. I ligner alle sammen hinanden med jeres udgroede klorinlokker, forfatterdrømme, pandoraarmbånd og pinlige tilbedelse af de ligesindede køer i Albrightgruppen. I er 40+ kællinger fyldt med uforløste drømme og et utal af fiaskoer, og det skal I til at erkende, min pige. Så kan I i det mindste tage lidt point for at være autentiske. Og point har I brug for. Det kan jeg da ved Gud, Konge og De Fedes land love jer.

Og nu skal du erkende, Kæmpekvinde Hviidesnit. Hvad, Bethany skriver, er jo ikke blot grebet ud af tynd luft og mave. For du skal vist lige få styr på dit eget møg, før du finder en mand at dele det med. Det siger immervæk ikke så lidt om din mentale tilstand, at du, under landsindsamlingen for stakkels negerbørn, tog hjemmefra i arrig sindstilstand og stormede Cirkusbygningen, fordi du ikke fik den eksponering, du regnede med i forbindelse med din donation. Råbte og skreg, gjorde du, foran hele forsamlingen og forlangte at tale med en ansvarlig. Det er kraftedemig pinligt, søster lystig, og indikerer muligvis, at det ikke lige er tidspunktet, hvorpå du skal finde dig en gemal. Gud ved, hvad der vil ske med ham, glemmer han at sige tak for mad!

Utallige gange blev du bedt om at forlade bygningen, hvilket du nægtede, fordi du kraftedemig ville ha’ din omtale og taksigelsesfest. Tilsyneladende helt ligeglad med de stakkels negerbørn, der nu kunne nyde godt af dine penge, som en meget tålmodig dame prøvede at forklare dig. Fuck negerungerne – giv mig omtale, ikke sandt?! Ej skal Bethany forglemme, hvordan du nær havde taget livet af Claus Letort, som uvidende om din galskab forsøgte at få dig til at holde din store fede kæft lukket. Håber dælme, at Natasja Crone gav ham en god guffer den aften. Stakkels mand.

Mon ikke du siden har fortrudt, at du lod masken falde og viste dit sande, egoistiske fjæs? Det tror Bethany. Tænk engang at skulle eskorteres ud Cirkusbygningen med måbende tilskuere. Det er sådan en episode, som hurtigst muligt skal forpasse sig i glemmebogen. Især når man søger en rigtig mand, der kan håndtere en rigtig kvinde. Du gør det edderrøveme svært for dig selv, Snitte. Og det er fandme sjovt, hvis man tager et kig på din blog under ’Velgørenhed’. Der skriver du blandt andet: “At arbejde med et formål som er større end dig selv er den hurtigste genvej til total lykke.” Javel, ja. Bethany tager lige en dram og lader den stå et øjeblik. Kig dig selv i spejlet and practise what you preach (øv dig i at spise ferskner). Undrer du dig stadig over, du er single og ulykkelig?

Men velbekomme og pøj pøj med det hele. Tror måske du skal finde en anden beskrivelse af dig selv end prinsesse. For det første er du 40 år, for det andet… er du 40 år. Og så minder du mere om voldsom Volvo end et lille nips af en prinsesse. Umanerlig tåkrummende er du kraftedemig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den perverterede komikerscene