størrelsen og gørelsen

Den perverterede komikerscene

Fra Bogen:

Bethany er kraftedemig ikke satiriker, stand-up-idiot eller noget, der kommer i nærheden. Heller ikke selvom mediepsykopat Dej Pølsemand påstod det, da han i efteråret gæstede 24Lyvs brintoveriltebomber, Tom & Fjærte. Den mand har altså ikke pissemange brikker at rykke rundt med. Så er det sagt. Råt for usødet. Lige på og hårdt. Som enhver mand ved, Bethany kan li’ det.

Men mangen en tåbe forsøger ofte at finde en kasse, der kan passe til Bethany. Problemet er, at en sådan ikke findes. Bethany er bare Bethany. Misforstået bitter, som åbenbart får folket til at more sig, hvorfor hun smides i satirekassen. Ned til blandt andet den store blå vanvidsflodhest, Dolph. Magter det ikke.

Bethany har faktisk ondt af størstedelen af den danske komikerscene, som står i kø for at gentage deres fiaskoer på Zulu – igen og igen. Sig mig, kører den kanal på fucking repeat? Tag eksempelvis Lasse Rimmer. Mage til en opblæst, selvhøjtidelig lille dreng, skal man sgu lede længe efter. Bethany har skam været i karambolage med ham, da han sammen med sine ærtehjerner af nogle Facebook-venner invaderede Danmarks eneste vigtige Facebook-væg – ja, altså min. Og de var kraftedemig ikke til at få ud igen og havde åbenbart meget svært ved at forstå, at man bare kan vende ryggen til, hvis man hører til fåtallet af mennesker, der ikke tænder på Bethany.

Rimming-drengen brugte herefter flere dage på at overbevise sine fans om, at han var komplet ligeglad med Bethany. Mærkelig måde at vise det på, siger jeg bare, hvilket minder mig om min ungdomsfling, Troels Tandhjul, der under et kostumebal på Damhuskroen slog op med Bethany, fordi han ikke ’havde følelserne med sig’ for derefter at bruge en knust flaske til at skære halsen over på Bent Bukkemand, da han så os lave den dyre i buskadset udenfor. Troels var åbenbart helt fyldt med følelser, da det endelig kom til stykket.

Så, Lille Lasse. Du er jo ikke ligeglad. Du elsker Bethany. Det er ok, men så kom og læg dig i mit drivvåde skræv i stedet for at være så pisseirriterende. Ånd ind. Synk dybt. Tag det roligt. Bethany is a lover, not a fighter (lover en masse men har ingen lighter), og du har størst chance for at få et stykke med bermudaen, hvis du indrømmer over for folket, at du er en genstridig, lille tøs, der kommer i tangaen, når du fantaserer om at blive oversprøjtet med Bethanys kærlighedssafter. Jeg forstår. Du skal ikke skamme dig. Sådan er det for de fleste mænd.

På trods af foragt for de fleste Komikerklovne kunne Bethany dog sagtens bedække nogle enkelte af dem. Anders Matthesen, Jonatan Spang og Linda P. virker helt tilforladelige og bollebare. Ja, jeg er faktisk ligeså vild med dem, som tvillingerne er vilde med lightergas. Det gærer i bomuldsunderbuksen ved tanken, og jeg ville bolle dem alle tre til hver en tid. Også selvom jeg har hørt, at Matthesen skulle være et ekstremt dårligt skrald, og Spang skulle være lidt for frisk med lussinger under akten. Bethany er heldigvis god til at oplære, så det tager hun ikke så tungt. Man har vel givet den som domina nede i swingerklubben mere end en gang, hvilket skaber kærlighedsfyldte associationer til historien om den lokale bydreng, der i den grad fik lov til at prøve kræfter med Abyssen. Bethany glemmer aldrig, da han benovet udbrød: “Jamen, Bethany. En hel arm!” Og bare rolig: Jeg krammede ham kærligt bagefter og skænkede ham en Fernet. Var dog lidt i tvivl om, hvorvidt sidstnævnte var et skråplan. Alkohol til 14-årige er måske lige at stramme den. Snak til side. Bethany er sikker på, at knægten er en strålende elsker den dag i dag, og jeg skal personligt sørge for, at selvsamme ved lejlighed overgår Spang og Matthesen. Linda P. kan det allerede. Det er sikkert og vist.

Nå, men nu skulle det jo ikke handle om Bethanys skræv og samlejeønsker, omend det er et fantastisk interessant emne. Bethany har det i hovedreglen stramt med komikere. Grødhoveder med så sølle et liv, at de kun kan holde det og sig selv ud, hvis de tager pis på alle deres traumer. Hvilket i øvrigt åbenbarer besynderlige tanker om, hvorfor så mange af fjolserne konstant har pædofili, præmatur ejakulation og bøsser på programmet. Små mennesker med roterende fis i kasketten. Ligesom Bethany faktisk. Gud være mig nådig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

størrelsen og gørelsen