Bethany har infiltreret SE og HØR

Mandlige prostituerede

Nu er det ingen hemmelighed, at Bethany bruger de fleste af børnepengene på mandlige prostituerede. Ikke at jeg mangler villig diller, Bethany er feteret på den måde, men sommetider er det bare nemmere at betale for varen – og man kan få forbavsende meget rumstérstang for en tussebasse. Snak til side, så øjnede jeg for nogle måneder siden en stanglækker filejs i lorteprogrammet ”6 på date”. Anders, som han hedder, er så lækker at han får selveste Morten Resen til at ligne en bebumset teenager m. hvalpefedt. Snedig som jeg er, fangede jeg ham på Facebook, og han er nu permanent filemateriale, når Redtube er utilgængelig. I dag øjner jeg så, at han er i færd med at sælge sig selv til højestbydende. Lyder det for godt til at være sandt, så frygt ej, det er det også. For Anders byder ikke på pikkemand, han byder på en middag med stenalderkost. WTF?! Er der saftsusemig ikke meget mand over, spørger I mig. Skulle jeg sidde og byde skejser på en mand, jeg kan spise rodfrugter med, når jeg kan vanvidsfiste en mandeluder for mindre? Sateme nej. Men måske han er noget for en af jer, Grødhoveder? For det fjæs dér, skal der nok være en, der kan nedsvælge en pastinak eller to. Velbekomme.

PS. Pengene går til nogle af de fattige børn, der findes i Danmark, hvilket jo må være det rene humbug af en desperat salgstale. Der findes ikke fattige i Danmark. Det siger Joachim B. Fuckfjæs selv.

Byd på Anders her

1 kommentar

  • Peter Toft

    Faneme godt du har fået fedtet dåsen op til bloglir igen Betty Boobs. Har i den grad manglet noget at rykke æsel til. Kommer der ikke snart billeder af dit våde krøllede skræv? Bund en Fernet, og spred for Iphonen/upload.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany har infiltreret SE og HØR