Mandlige prostituerede

Freakshow

Ugens blogindlæg på SE og HØR starter således:

Freakshow

Bethany har været tvunget til at bunde Fernetflasken endnu en gang, og det begynder efterhånden at ligne et kronisk misbrug. Men det er kraftedemig et nødvendigt onde, når man skal klare både svampebehandling af tvillingerne, fællesonani med Skorstensfejeren og revselse af en flok hjernedøde pseudokendisser. Ej at forglemme savnet af Anders Frandsen, J.R og Amy i det hvinende hus. Livet er bare ikke det samme uden dem.

Resten kan læses HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mandlige prostituerede