Bethany på date - Fortsat

Stine Stripperstang Kronborg

Nej, nu må I saftsusemig ha’ mig undskyldt! Bethany er ikke sart. Det ved alle gutterne på den lokale. Plus det løse. Jeg deler sgu gerne ud af både buste og skræv. Det være sig på internettet som på diverse offentlige lokummer. Og baggårde. Men det er ikke pointen.

Næ. For nu har jeg igen bemærket, at Stine Stripperstang Kronborg har smidt tøjet. Det står i Se & Hør. Og det er der kraftedemig ikke noget nyt i. Lad mig remse de seneste overskrifter op, der omhandler pigebarnet:

Stine Kronborg med numsen i vejret

Stine Kronborg: Gokker den af på scenen

Stine Kronborg: Svinger brysterne

Jeg behøver ikke fortsætte, vel? På trods af jeres uendeligt langsomme opfattelsesevne, så ved I nok godt, hvor Bethany vil hen. Hvad fanden har dåsen at byde på? Udover en omgang bart kød, der er mere ordinært at glo på end den nakkekotelet, jeg har tænkt mig at indtage i aften. Jamen, hvad er hun kendt for? Jeg ved det ikke, og jeg begriber ikke, det kan være interessant at blive ved med at skrive om, at dullepigen smider klunset. Næh, Se & Hør, den dag I rent faktisk fanger hende med klunset på, talende om andet end patværk og stripperstænger, der kan I saftsusemig tale om Breaking News og rydde fucking forsiden!

I må fandme forstå, stupide kællinger som Stine Kronborg og Spermsilo Pro-Mille, at hvis I aldrig snakker om andet end skræv, pik og porno -og konstant viser kød til folket – så fremstår I som sinker! Hjernedøde smatsøer af nogle slamskeder! Og det er der sgu da ingen, der har lyst til. I er nødt til at lære af Bethany og krydre den ensporede tankegang med nogle andre emner. Sgu da derfor, jeg har ævlet og kævlet om Speltkusserne og Mediegalskaben. Skulle da nødigt opfattes som tomhjernet, sexfikseret og trashy. Som en skank, der kun tænker på pik og Fernet. Den slags kalder man skalkeskjul. Og det må I fandme prøve at arbejde lidt med. Jeg siger det kun for jeres egen skyld. Bethany er god på den måde.

 

12 kommentarer

 • Hej Bitterfissen…Så kom jeg også på din liste :) Desværre er det det eneste Se & Hør gider at fremhæve (og de omtalte billeder var IKKE engang nye de var tilbage fra 2007 OG med tøj på – så måske Se & Hør skulle følge lidt med også), hvis I tjekker min hjemmeside og følger min blog vil I se at den “hjernedøde blondine” har andet at byde på end bare smide mit tøj og vise mine prisvindende “grimme” bryster ;-) Det er så nemt at pege fingre af andre, men måske man skulle undesøge lidt nærmere inden man drager en konklusion. Og “Gokker den af på scenen” er faktisk min rutine jeg vandt “Miss Burlesque Melbourne” på…Hvem af Jer derhjemme i jante Danmark ville kunne præstere halvdelen af det jeg har på mit cv? Check venligst her: http://stinekronborg.dk/you-want-me/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Enig med Bitterfissen. Stine Kronborg er jo ikke engang lækker. Og så har hun verdens mindste og grimmeste patter.
  Utroligt at hun kunne score ham der den ekstremt lækre mandlige stripper. Han må VIRKELIG være desperat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er ret fantastisk. Piger, der ikke engang er lækre og har verdens mindste og grimmeste patter, har åbenbart en chance hos ekstremt lækre mandlige strippere. De skal bare GØRE sig lækre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Åbenbart ikke. Hende sædcontaineren er et meget godt eksempel på, at et hul er et hul…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  Altså hvis formålet med at smide kludende er at tænde mænd! Ja, så fatter jeg ikke en skid! Jeg mener kræver det ikke lidt hjerneceller og noget femme fatal at give et ordentligt stykke mandfolk en massiv boner?!?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany på date - Fortsat