Bethany på date

Bethany på date – Fortsat

Den var saftsusemig ikke at kimse af. Dilleren. Ja, for vi endte selvfølgelig i en baggård på Vesterbro. Bethany med bomuldstrusserne nede om hælene og med urimeligt bleg og blottet røv til skue for alle med vindue mod gården. Den fik ikke for lidt i en gedigen baghyler, der var så vild og voldsom, at bænken næsten brasede sammen. Dælme så befriende at bolle i det fri med skrævsafterne sprøjtende om ørerne på os og tissemyrer i skoene. (Hellere en myre i skoen end i maden, som man siger. Undtagen hos fisefornemme NOMA. Kraftedemig godt, man ikke er så fin på den, at man er nødt til at betræde så klam en restaurant. Jamen…myrer??! Er folk komplet idioter?)

Efter bedækningen var det tid at sige farvel. Følte ikke, der var basis for mere. Manden var liberal og Medinafan. Så ved man ligesom godt, at det allerhøjst kan blive til et dyt i bamselinen. Det kan end ikke 22 centimeter ændre på. Så jeg fik mine penge (gør det altså ikke gratis på en søndag), og vore veje skiltes.

Var i helt godt humør over at ha’ gjort manden en tjeneste. Er trods alt ikke hver dag, man får stjerneabyss i en baggård. Dér fik han lige noget at fortælle sine børnebørn om. Bethany er gavmild på den måde.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany på date