Mrs B´s Opstrammende, Glædesberusende Knaldmedgaranti ansigtsmaske.

Tag jer dog sammen, Lortehoveder!

Bethany kom til at gøre noget dumt. Noget rigtig dumt. Hun kom til at nævne, at hun er to personer: En ret så kendt blogger og en ret så ukendt dansker. Det skulle jeg da krafthelvede aldrig ha’ gjort. Ikke, om det har ført det mindste gode med sig at indrømme, at man er en anelse personlighedsspaltet. Fortidsmennesker, jeg kunne analpule med pigtråd i et snuptag, mener nu, vi skal være venner. Lortegrødhoveder, som har fundet ud af, at jeg rent faktisk har patter, synes nu, vi skal dyrke den dyre, uagtet at de tidligere mente, at Bethany var en røvbanan og fyldt med kujoneri. Og så er der selvfølgelig de, der er kendte for at være netop det, som tidligere fandt mig fucking fantastic (jeg knepper vidunderligt), men nu synes, jeg er lige omtrent at sammenligne med posedamen på Nørreport, fordi jeg aldrig har betrådt den røde løber eller slænget mig på Bæhusets avissider, men bare er helt almindeligt syg i potten. På den fede måde, forstås.

Danmark, I er saftsusemig latterlige! Tænker I nogensinde over det? Det burde I! Nede med den lille Bethanyfede er I, hvis det kan give jer et eller andet, I ikke forstår selv at oparbejde i jeres røvsyge tilværelser. Jeg ser det alle steder. Ikke kun hos Bethany, selvom hun selvfølgelig er det mest beundrede, landet endnu har set. Men også hos Ditte Okman, hvor latterlige fjolser kværner: “Åhhhhhhhh Ditte, du er bare Så super-dejlig-skøn-klog-smuk-gudsbenådet”, selvom de ikke kender Hjertebarnet andre steder end fra hendes blog, hvor hun da nok er skarp, men sgudda for helvede bare et menneske og ikke Dalai Lama. Selv hos Selvfedhedsdronningen nummer 1 (ja, ASH) sidder fjolserne og skriver: “Spooooooooot ooooooon, Herman” igen og igen, selvom de ikke har læst en skid af det lort, hun har skrevet, men bare gerne vil kneppe kællingen, fordi hun er lækker. Tag jer dog sammen, fjolser! I cykler rundt fra den ene møgkendis til den anden i håbet om lidt opmærksomhed. Lidt stjernestøv. Lidt fugt til fugen og spjæt i pikkemanden.

Læser I nogensinde, hvad vi skriver? Næppe. I tænder på puleretorik, tilsvininger, pattøj og kendisnetværk. Ikke en skid andet. Ellers ville vi ikke være så populære, for Bethany kan godt betro jer: Vi lukker intet andet end lort ud. Og nej, jeg taler ikke kun for mig selv, men for alle de hjernedøde tåber, I har gjort kendte, fordi I har så usigeligt lidt indhold i jeres forstadsliv…i Vestjylland. Og så har Bethany i øvrigt hørt – selv fra den gode Benjamin B. – at hun kun “sparker opad”. Fri mig fra jeres populistiske ævl. Bethany sparker lige præcis derhen, hvor hun har lyst.

12 kommentarer

 • Hej

  ahahahahahahhahahahha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bitterfisser fra 8.

  Kære Bethany

  Vi er tre piger, der går i 8. klasse, som er på vej til at blive bitterfisser (som man siger). Som en del af en skoleopgave, skulle vi skrive en kommentar til en blog, som vi fandt interessant, så det første der slog os var selvfølgelig den vidunderlige Bethanys blog.

  Det er kraftedme fedt, at der er nogen, der ikke er bange for at åbne munden og tale om hverdagens tabuer og komme med sine egne meninger, selvom at man er stødt på modgang og er blevet ‘banket’ af diverse medier og personer, det skal du have respekt for! Når man stiller sig ud, som man gør på fx en blog, er det både gode og dårlige ting, der medfølger. Når ens blog ovenikøbet er succesfuld, kan man mærke dette hver dag. Når man begynder at blive bare en lille smule kendt, kommer alle fortidsmenneskerne rendende og klistrer sig til en som lim fra de pokkers klippe-klistre dage i folkeskolen, som lærerene syntes var ih og åh så sjovt – ikke fordi det er noget, vi kender til. Endnu. Man kan vel altid drømme om den pladekontrakt, som man aldrig får. Vi kan kun forestille os, hvor overfladiske og godtroende folk kan blive, når man sætter foden indenfor i kendisverdenen, så det er fedt, at du giver dem rent besked.

  Forsæt det gode arbejde og den vidunderlige blog, og vi håber, disse fortidsmennesker vil få et “reality-check”.

  Hilsen Pit og co.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mellemmad

  Dalai Lama (dejlig lama) er så vidt vides også blot et menneske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Milmic

  Populære???? Der er sgu da ikke een eneste af jer “kendte”, der skal længere end til Malmø, så er der INGEN der aner, hvem I er. Men ja, det er jo altid let at bilde sig selv ind, at man er kendt, fordi nogle grødhoveder kan genkende jeres ynkelige fist-fuckede ansigter i zone 2. Bevares

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Støtter ikke din blog, men alt hvad du skriver, fanger alligevel min opmærksomhed, du forstår at skrive!

  http://www.christinahave.dk/ – tag et kig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hvorfor?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • DMC

   Hvorfor? var vel rettet mod “fanger min opmærksomhed” BB.
   Ikke det med “støtter ikke blog, men det du skriver, forstår du at skrive” halløjsa.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I tænder på puleretorik, tilsvininger, pattøj og kendisnetværk. Ikke en skid andet.

  Det bør derfor nævnes, at man kan tænde af på opdragelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dævsenittemitte! Så er der sgu serveret morgenkomplet inkl. fernet. Så ha da en god påske;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • knud

  Undskyld undskyld undskyld undskyld

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emil BB

  Kære Bethany. Jeg synes du er dejlig. Gud har givet dig en gudsbenådet kæft i tilsviningens tjeneste, hold ikke op med at spilde den. KH Emil.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mrs B´s Opstrammende, Glædesberusende Knaldmedgaranti ansigtsmaske.