Bethany fister Lyngvild i tarmen

Påskeæg: Tisser fra Bogen – del 3

Fra bogen “En Bitterfisses Bekendelser”

Fra kapitlet “Livet i en Fernethjerne”:

Fra Backstabber til røvslikker

Skal jeg begrunde mit generelle had til mennesker, alle deres gerninger og al deres væsen, vil jeg for én gangs skyld gøre det (og kun én!): Mennesker er kraftedemig lige så giftige som slanger og pivfalske som ustemte ukuleler. Piv! Og er der noget, Bethany finder afsky overfor, er det falskhed. Gud fri mig vel, hvor har jeg i den kontekst dummet mig røven ud af 2. division ved at beskæftige mig med blogs, Meningsfisser og medier, for der er sgu ikke andre steder, hvor falskheden findes i så rigelige mængder, som her. Det får sørendansemig brødrene Prices smørforbrug til at ligne en reklame for Vægtkonsulenterne.

Bethany bemærkede det faktisk helt fra start i form af Blogstilstandens madammer, der fodrede mig med info om de selvsamme mennesker, som de sad og slikkede røv på dag ud og dag ind. Fy for satan, siger jeg bare. Jeg undrede mig ofte over, de ikke lod til at være opmærksomme herpå. Men sådan er det nok at være født uden hjerne. For ikke sjældent skrev de til anonyme Bethany, som i og for sig kunne være enhver anden blogger, og berettede deres reelle meninger om både den ene og anden, samtidig med de kaglede: “Åh, Bethany. Bare jeg kunne skrive det samme som dig på min blog, men jeg har bare lidt for meget at miste.” Som hvad? Din klamme, falske facade? Tag dog trangen som en opfordring, din hjernedøde smatso af en kælling!

Og præcis det samme oplever jeg i Mediegalskaben. Folk omgås mennesker, de i virkeligheden ikke kan udstå, fordi de frygter at miste ligegyldig eksponering. Kors, hvor er der nedsvælget meget Fernet på den konto. Det er sgu da ikke til at holde ud at glo på. Hvor fanden er jeres selvrespekt? Og må jeg sige: Jeg giver ikke et fuck for alle jeres svadaer om, at Bethany bruger modbydelig retorik og træder på andre – slet ikke, når de kommer fra jer. Hvad fanden tror I selv, I gør med al jeres falske munddiarré? I er jo gennemgribende utroværdige og helt igennem hule mennesker, der ikke har andet kært end jeres egen hang til at være i rampelyset. Sølle. Kraftedemig sølle! Således har Bethany lært, at vil man begå sig i det der mediejetset, skal man eddermanemig sluge nogle kameler. Være høflig og smile påtaget. Aldrig om jeg ville sælge min sjæl til djævelen på den måde.

Meningsfisserne er dog de værste. Dér sidder de og spørger Bethany, om hun ikke vil have deres Facebook-kodeord, så jeg kan følge med hos alle lige fra Leo Nobody til frk. Herpes. Så tænk jer dog om! Den eneste grund til, jeg ikke udleverer jer, er, at jeg – så ærligt som jeg nogensinde har ment det – har ondt af jer. I kan jo ikke være velforvarede i jeres hoveder. Hvorfor er I venner med mennesker, I ikke kan lide? Hvorfor lukker I ikke døren? Hvorfor siger I ikke, hvad I mener? Ganske vist er Bethany ikke en engel. Boller gerne en gift mand, sælger ketoganer til teenagere og roder mig selv i røven nede i Fakta, men aldrig om jeg kunne leve jeres liv. Til det har jeg trods alt en smule for meget integritet. Så måske skulle jeg sige tak? Uden jer (og Realityidioterne naturligvis) havde jeg aldrig opdaget, at jeg rent faktisk er et bedre menneske end så mange andre.

Ikke om jeg fatter, hvordan mennesker som jer sover om natten. Eller I drikker måske ligeså meget Fernet som Bethany? Må jeg dertil foreslå en omgang Valium suppleret med Fontex. Misbrug er som bekendt godt. Blandingsmisbrug dobbelt så godt. Og måske er vi så heldige, at det lukker kæften på jer – for altid.

2 kommentarer

  • Anna

    MÅ eje din bog – skøøøno med en fødselsdag lige om hjørnet! Så er man måske så heldig, foruden endnu et år på bagen og en smule mere slatten hud, at blive velsignet med din fantastiske ordlgejl i bogform :) Min kæreste finder dig grov og kan ikke se se sjove/det befriende og relevante i din blok – men det kan JEG, specielt efter gennemlæsningen af ovenstående! PRÆCIS BUM, som Pia skriver! Bum Bum Bum BUM!!!
    Befriende at læse meninger for meningernes skyld, og som ikke tilkendegives ud fra devicen om, at de skal passe ind i en af de små kasser, som samfundet i dag desværre alt for gerne vil proppe os alle sammen ned i. Hvis vi ikke passer ind i én af de eksisterende kasser, og det heller ikke er muligt at lave en særlig kasse til en, så er den helt gal – så er man sgu på’en! Man får sgu klaus af det – Men Bethany tilfører ilt til alle os, som er ved at kvæles i vores lille kasse – hun er god på den måde!
    BUM

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia

    BUM!! :o) Fantastisk indlæg!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bethany fister Lyngvild i tarmen