Påskeæg: Tisser fra Bogen

Påskeæg: Tisser fra Bogen – Del 2

Fra Bogen “En Bitterfisses Bekendelser”

Fra kapitlet “Bethany og politisk hejs”

Bethany på Brixen i Horserød

Bethany er klar over, at man som opmærksom læser kunne antage, at jeg bare skyder om mig med holdninger, jeg ikke har belæg for. I så fald tager man saftsusemig fejl. For Bethany ved alt. Især når det kommer til de fordrukne og liderlige politikere. De typer er vilde med Bethany. Som honningbier helt nede i krukken. Derfor har Bethany altid haft et rigt og sekretfyldt sexliv. Liderlige habitter er der som bekendt nok af, og vi har det godt sammen. Alkoholforbruget bevirker nemlig en vis form for fælles fodslag.

Bethany har eksempelvis en intim fortid med Peter Brixtofte og ej i den forbindelse at glemme: Noller. Hvem fanden tror I, det var, der viste dem vejen til fordærv? Moi (mor). Men kraftedemig om jeg vil ha’ deres triste skæbner og rødmossede fjæs på samvittigheden. De er jo fandme voksne mænd, og de kunne jo bare ha’ sagt fra. Bethany hverken kan eller vil klandres for, at mændene havde rygrad som en slatten pik. Og mener man nu, at Bethany måske ikke helt fin i kanten, skal man tænke sig godt og grundigt om, for at tømme kommunekassen – det kunne jeg da kraftedemig aldrig finde på. Den slags ville jeg til hver en tid overlade til adoptivsøn Adolf.

Vi var nu ellers et dejligt lille trekløver – Noller, Brixen & Bethany – så længe det varede. Brixen sørgede for urimeligt dyr rødvin ad libitum, Noller lufttrommede og Bethany besad kødfløjten. Helt til roden endda.

Det fulde indlæg kan læses i Bogen…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Påskeæg: Tisser fra Bogen