Og sådan blev den FALSKE Pilou sit navn værdig

Jagten på Monsterpenis

Alle ved, at Bethany tørster efter pikvedhængte, som vampyrer efter blod. Og jeg må sige, jeg er en smule skuffet. Nogle af mine bøger blev signeret med teksten “Monsterpenis søges, har du en?”, og havde da ærlig talt ventet et hav af henvendelser. Ikke mindst fordi mænd på ingen måde er objektive omkring egen dillerstørrelse. Mænd er desværre optimistiske på den måde. Nåh, men landet ligger sådan, at jeg altså ikke har fået en eneste henvendelse omkring tilbud på monsterpenis. Er der noget at sige til, man er bitter? Ja, jeg spørger bare!

Endnu engang måtte jeg gribe i eget yver og lave lidt opsøgende arbejde. Lejligheden passede sig fint i går aftes, da jeg fik endnu en lam henvendelse fra en journalist, der ville vide, om man skulle være lige så lækker som Mr. Metro for at få Bethany i tale. Kodylt tåbeligt spørgsmål at stille, men det er jo også det, journalister gør bedst. For det er der trods alt ingen, der er (hvis vi ser bort fra Pilou A., Dan R., Ole Thestrup, Joey Moe, Mathias Pachler, Peter Brixtofte, Anders Matthesen, Manu Sareen, Morten Resen og Peter Tanev). Desuden er Bethany ikke så kræsen, så jeg fortalte den venlige journalist, at hvis han bar rundt på en monsterpenis, kunne vi måske godt finde ud af noget. Det virkede han ikke umiddelbart med på, hvorfor man vel også kan konkludere, at hans diller nok ikke var noget at råbe hurra for. Journalister er kraftedemig så kedelige og minipikkede! Sjældent med på lidt lir og cybersekreter -noget Bethany ellers (også) mestrer til perfektion.

Håbløsheden indfandt sig derfor over Gården og Abyssen, og Bethany slog sig på flasken. Heldigvis er Spindoktor Preben meget fintfølende på den måde, og efter et par flasker Fernet modtog jeg denne besked: Du skal ikke miste modet, Betzy. Her er lidt, du kan trøste dig med. Lige noget for dig, kan du tro. Vedhæftet var dette link. (God fornøjelse, Damer)

Preben er omsorgsfuld på den måde, men Bethany kan jo ikke lade sig nøje med billeder. Må simpelthen gøre alvor af den datingprofil, og kaste mig ud i jagten på monsterpenis.

Don’t wait up. (Tjeneren er ikke oppe)

10 kommentarer

 • Her er lidt, du kan trøste dig med. Lige noget for dig, kan du tro. Vedhæftet var dette link. (God fornøjelse, Damer)

  Tine Byrckel, blogger på Information, har også prøvet at trøste hungrende damer med kalenderdrenge. Men uden den store succes. Der er sikkert for lidt action i billeder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Gider du ikke lave et indlæg om http://www.justaboy.dk synes han er total latterlig og burde blive sat på plads ligesom dengang med fie laursen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så håber jeg du finder den monster-pik du leder efter! Kan se du trænger gevaldigt til den ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det gør jeg saftsusemig, Camilla! Og det kan sgu da ikke være meningen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chastity

  Min pik er fin og vil goere enhver kvinde tilfreds (indtil nu – og min kone er glad. Jeg nyder dine blog posts (english), men tror maaske, vi skal bibeholde det platoniske niveau.). Monster??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Åårh. Stakkels B. Kujoner, tøsedrenge! Tag jer dog sammen!
  Kender godt typen, snakker fanden et øre af som om man hverker har patter eller kusse!
  Hvor er vi henne, skal en dame virkelig tigge om at blive oversprøjet!
  Christ altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Og sådan blev den FALSKE Pilou sit navn værdig