Skal vi komme til sagen?

Så er sagen vist lukket

Splitte mine kødgardiner! Bethany slår hovedet hårdt ned i bordet og konstaterer, at jeg virkelig er den klogeste på jordens overflade! For hvad er det, jeg hele tiden har sagt? Mediegalskaben er på afveje og ikke bare langt ude i hampen, men ryger den kraftedemig til morgenmad. For hvordan helvede kan avisonanisterne beskæftige sig med alt lige fra min hoveddør og mine naboer til min hårfarve og den manglende silikone i mine slaskepatter, medmindre de er gjort af en flok hønserøve, der vitterligt ikke formår at skelne snot fra kanel? Bethany er snot, idiodos! Og selvfølgelig den klogeste – ret skal trods alt være ret.

Men lad os nu ikke fortabe os i Bethanys manglende star quality (anuskvaliteter) – det vil simpelthen være betonskruen uden ende – lad os blive ved Galskaben. Eksempelvis skriver Jyllandsposten (hvad er der i øvrigt med den følgende bindestreg?):

“Kære Jeanett,
Vi vil på Jyllands-Posten gerne have lov til at komme til Farum og besøge dig og tale om baggrunden for din blog. Det vil blive en artikel om behovet for at blogge, hvorfor du gik ind i det, og hvad du får ud af det. Jeg kan jo se på ekstrabladet, at du ikke er glad for, at man tropper op uanmeldt – derfor håber jeg, at du vil tage imod os i løbet af onsdag d. 21. marts. Kan det lade sig gøre?”

Kære (???) Jyllandspost, hvem helvede vil have medierne på uanmeldt besøg? Ja, på besøg overhovedet? Medmindre man selvfølgelig er gravide Mascha Vang, der får skedeorgasme, når hun ser et kamera. Det skal du i øvrigt sætte pris på Frk. Vang – det er de færreste kvinder forundt. Dog ikke Bethany. Bethany er let at glæde på den måde.

Men altså…selvom Ekstra Bladets sødeste Magnus i skrivende stund sender kærlighedserklæringer til Bethany, som hun så bestemt gnubber til, så kan jeg med sikkerhed sige: Don’t call me. I’ll call you (lad være med at være en call girl. Lad Bethany være jeres). Skal sgu da nok invitere på Fernet og kage, når tiden er inde, men det er tiden krafthelvede ikke nu. Skal jo dyrke min kendisstatus. Den er vigtig, ved I nok. Især når man er sådan en ordinær skabning som Bethany, der ikke evner at forholde sig til substansen, men bare smider om sig med patværk og skældsord. Er for helvede på overarbejde hér! Når man ikke er lækker, er man jo nødt til at være vittig!

Medier, sødeste Medier. I skal gøre som Bethany. Være kostbare og jomfruelige. Så kan jeg slet ikke lade være med at komme til jer. Det er en Bitterfisseting. Hvordan fanden tror I ellers, at Chefredaktør Jonas Kæmpelækker Rathje (MetroXpress) fik mit nummer? Har sgu da sendt det lige omkring 750 gange til ham, men manden var pisseligeglad med Bethany. Er således vild med afvisende mennesker. På nær Berlingske Bæhus, som dog heller ikke er så kostbare endda, ikke sandt, Jens Rebensdorff – tror du ikke lige, du skulle vende den med redaktionen først?

Kan i øvrigt bedyre, at Bethany IKKE har hareskår. Kun et vanvittigt løst skræv. For fanden da! Er dog utroligt, hvad man skal stå model til!

26 kommentarer

  • Maria

    Ha ha, dit sure vittige skrog :-D Tak for underholdningen og for at tage kampen op mod den møgirreterende tomhjernede anerkendelsesprojekt kultur der efterhånden har sneget sig ind hos de fleste danskere..Jeg orker ikke selv, og tager i øvrigt mig selv i at søge smil og beunderende blikke på ugentlig basis, så det ville nok også være en smule for hyklerisk at gå i krig med. Håber at alle dem der har identitetskrise på dine vegne giver dig anledning til super gode orgasmer og flere sure sandheder i fremtiden…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Bethany, for S…. da!

    Det er faktisk imponerende, at medierne endnu ikke har fattet et eneste ord af din harceleren på bloggen. Håber, at du aldrig overgiver dig til deres leflen og den røde løber!

    *heart* you *røvikon*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • DMC

    Ok, godt nok for mig på min F-dag. Jeg er ikke under normal naiv, men ser dog alligevel altid efter det næstbedste i folk.
    Jeg provokerer kun for at udfordre folks ego og alle mulige andre grunde. Normalt kalder jeg ikke folk noget som de ikke er blevet endnu, så alle fortjener at opnå min respekt, som iøvrigt er ligegyldig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • MissDrogba

    “Jeg forstår ikke hvorfor din identitet er så interessant for medierne?

    Det skyldes sandsynligvis en kønsforskel på journalister og danske mænd,
    Danske mænd vil i trussen på Bitterfissen.
    Journalister vil kun snakke.” Rolf, der ramte du lige SPOT ON!! Og af samtlige kommentarer, der har været om den skønne Beth har kvinderne jamret; “Forstår altså ik’ hun (Beth) kan blive ved med, at være SÅÅÅ interessant” :-o Og mændene sidder bare og tænker ” DAMN!!! og river sig selv i skridtet, når kærsten ik’ ser det ;)
    Keep it coming Beth!! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stig

    Jeg synes det er utroligt godt gået bethany, og så skråt op med medie verdenen, de udstiller sig selv mere og mere på den dårlige måde.

    Og så kan du jo glæde dig over at dit projekt bl.a. på mindre end et år

    – har været den mest omtalte blog
    – at have udgivet en bog
    – været i de fleste medier

    Jeg håber virklig du har tjent nogle penge, så der er lidt til dig (fernet branca) og ungerne i de næste par år.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Tak, Stig. :-)

      Jeg er skam også overordentlig glad. I hvert fald for min blog og min bog.

      Men jeg troede saftsusemig at penge fulgte med kendistilstand. Gør det åbenbart ikke!!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der rapporteres nu om grineflip i TV2.
    – Man så nu ikke meget til grineflip i medieverdenen da det forlød, at 1800 kvinder havde været til vulvatræf i Madison Square Garden.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • U go girl;-D Det er lige til den glade ende! De skal sørme ikke komme og forvente din gunst! Lad den sveeeede!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jan Andersen

    Jeanette jeg synes godt nok det er friskt og modigt gjort. Du er da én af den slags kvinder, om hvem jeg plejer at sige, at du har hår på brystet, røv i bukserne og nosser. Et rigtigt mandfolk. Nok en kvinde der var værd at lære at kende irl.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Tak. :-) Ja, jeg har i hvert fald masser af hår. Allevegne! Knokler for at holde lortet nede!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • PestoBesto

    Bitterfissen har luftet sit skræv … og medierne elskede tilsyneladende lugten i bageriet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg MAGTER ikke Bitterfissens skræv, så hellere i Snestorm skamride en VILD Puma iført badeshorts… Altså ikke Pumaen, for det magter jeg heller ikke!!!

    En identitet er vel ret ligegyldig, når bare man ved at man er elsket og ikke mindst HADET, jeg modtager dagligt en STRØM af Politianmeldelser, bare fordi jeg er en Driller… De beder mig ophøre med at skrive, og se DET stimulerer mig til at fortsætte…

    Nu kender jeg ikke, som Bethany, de kendtes formåen på et gummilagen med indbygget Skumskovl, men jeg har mødt en del Udviklingshæmmede bloggere, og DEM elsker jeg så at skrive om… Og det gør de bestemt IKKE…

    Visse bloggere er en smule sarte, måske de bare skulle undlade at udstille det usle og forudsigelige liv de lever???

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterpikken

    Bitterpikken holder øje med din knap så jomfruelige muld…..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterpikken

    Så kom man til at trykke enter før det var ment, det må skyldes den uanede mængde af Arn bitter… Bitter pikken synes Fernet er til tøse drenge og sukker kusser…Et lille smil på læben blev det da til, da Bethany blev pløjet i sin knap så jomfruelige muld af en choko filejs… Det var grineren…Tanken om at stodderen har kørt sin dolk rundt i Bethanys munds hellige vande, hvorefter han tømmer sig op i Hendes allerhelligste – se det er god underholdning…
    Den useriøse kost med fiskepinde og bastogne kiks må der kunne arbejdes på…Bitter pikken holder øje med dig Bethany……God vind

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det gærer helt i bomulden, når du skriver sådan!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterpikken

    Personligt synes jeg at, bitterfissen skal fortsætte….
    På trods af at hun ville lade sig gennemkneppe af en amerikansk soul sanger, hvis udseende minder om en hest, hvilket bitterfissen sikkert ville kunne, overføre til størrelsen af hans kødfløjte så skal det være til den farumianske sukker skedes fordel. Sukker fissen er kommet til bitter pikkens årvågenhed indenfor de sidste par dage, fisse er øvrigt så meget sagt, hun er mor så det må fremover være bitterkussen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ribena

    Ifølge ekspert på DR er Bethany åbenbart en skuffelse, da hun hverken er en mand eller en kendis. (???)
    Heldigvis ved vi at Bethany er pisseligeglad med om DR synes hun er en skuffelse. Hun er jo så klog på den måde!
    Desuden Bethany er jo Bethany uanset – så meget burde vel være er klart for de fleste..

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Crappen

    Bethany er den eneste nulevende og oprigtigt uskyldige:

    http://www.youtube.com/watch?v=P51LunEV3Sk&feature=relmfu

    Keep it coming!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg forstår ikke hvorfor din identitet er så interessant for medierne? Det er da langt mere spændende at du med din blog har fået en debat op at køre om det ulide(r)lige mediecirkus og grænserne for sprogbrug over for liberalisttissekonerne (Michelle har lært at tale pænt), kvindesag og mandehørm med meget mere… Men det er vel bare et case in point: Medieverdenen beskæftiger sig ikke med det som kræver en indsats at diskutere, kun sensationsstof er interessant fordi det giver monetos. Sevans.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Skal vi komme til sagen?