Jette Hansen og de Klynkende kusser

Ligegyldigt patværk

Det er ikke nogen hemmelighed, at Bethanys fans er lidt til en side, men den anden dag måtte jeg dog lige sunde mig ovenpå en opfordring, som fik mit ellers så vammeltsøde hjerte til at udspy krampetrækninger. Bethany blev bedt om at reklamere for det 17 årige pigebarn, der er på alles forkølelsessårsbefængte læber, fordi hun vil have nye patter. Dem, Gud har tildelt hende, er åbenbart for små. Fanden og Spindoktorens mikroskopiske pumpestok! Vil I nu lige get a grip (få en grip og et flået halsrør)?!?

Sig mig lige engang: Hvornår helvede er store patter blevet et must have (moskusokser i parken) for teenagere? Da Bethany var ungmø, var den slags sgu ligegyldigt. Vi ragede og rodede, og pikken og kussen var det mest interessante. Sgu da ikke patværk! Til helvede med patter – de var bare i vejen, når man skulle spille rundbold. Hør her, pusser: Du skal ikke have større babser. Du skal have noget andet end din krop at beskæftige dig med, og uanset hvor stor en kliche det er, så er de mænd, der er værd at samle på, PISSELIGEGLADE! Pisse!

Bethany undrer sig. Hvor er samfundets dødirriterende sexologer, når man har brug for dem? Ørting, din røde kran, så kom dog ind i kampen! Råb for helvede da noget. Kan sgu da ikke være meningen, at Bethany skal sidde her som et andet sexorakel! Dét har jeg trods alt for meget hjerne til, selvom jeg selvfølgelig ved et og andet om mænds behov for en finger i anus. Især borgerlige mænds.

Patter skal være mærkelige. Derfor er de så sjove. Lange, skæve, små, enorme og indgroede. Ja, selv Medina skal sgu da være stolt af sine! Hold da for fanden op med at skære dem op og fylde dem med saltvand. Saltvand skal være i havet og ingen fucking andre steder. Sig mig, går I ikke i skole?

Jeg må simpelthen skide nu. Længe.

9 kommentarer

  • Børge B

    Det er rigtigt. Fissen er det vigtige. Patter er dejlige og sjove store eller små. Jeg er ligeglad. Men en saftig fisse! Det er sager!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michael

    Dumt spørsgmål men består kroppen ikke har 2/3 dele saltvand? :)
    http://www.ke.dk/portal/pls/portal/docs/93074.PDF

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • WonderfulQ

    Sådan !! Så blev den ged vist barberet !! Det er SÅ genialt skrevet at selv jeg forstod det – og har nu fuldstændig ændret min mening mht nye STORE patter. Vil i stedet for tag på druk for pengene – vil du med. ??! 2 enlige mødre på druk. !! MÅ da prøves. :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Peter Hansen

    @Jeanett

    Meget enig, det er sygt hvordan alt i dag skal handle om at være perfekt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er ikke nogen hemmelighed, at Bethanys fans er lidt til en side

    De udmærker sig bl.a. – i lighed med Himbo-stammen i Angola – ved ikke at problematisere anatomiske attributter.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kan sgu da ikke være meningen, at Bethany skal sidde her som et andet sexorakel! Dét har jeg trods alt for meget hjerne til, selvom jeg selvfølgelig ved et og andet om mænds behov for en finger i anus. Især borgerlige mænds.

    Skal det forstås derhen, at du har konsulteret en seriegramser?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kimie

    Ja, nu kommer det ynkelige pigebarn jo fra min by. Magen til hjernedødt møg, skal man længe lede efter at læse!!!! Hvorfor skal den alm. dansker belemres med ligegyldigt møg som dette??!! ….begriber det ikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeannette

    Man en nu engang udstyret med de patter/bryster som man er, og det må man sgu acceptere… (medmindre man kun har to brystvorter SÅ kan jeg forstå man vil ændre noget)… og man skal sgu da SLET ikk ændre noget når man er 17. Come on!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio 27/4

    http://www.youtube.com/watch?v=bWDYCL_5aHs

    Måske hun har stjålet af kagedåsen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Jette Hansen og de Klynkende kusser