Så er sagen vist lukket

Great expectations (Store pikeksperter)

Bethany har bemærket, at Jim Gigantdiller Lyngvild er mere end almindeligt højtråbende i disse dage, og det siger denunderlynemig ikke så lidt! Saftsusemig om han orker at glo på homo-Gustav hele tiden! Gustav er nemlig en hjernelam skændsel. Selv for bøsser. Samtidig langer Gigantdilleren også ud efter tomhjerner som Amalie og Sidney Lee. For hvorfor skal dumhed dog ha’ al den taletid i tv?

Nu kunne Bethany kloge sig og forklare Jim, at pøblen er vild med at glo på overdreven dumhed, da den herved opnår følelsen af at være i besiddelse af hjerne, men Bethany er ikke belærende på den måde, så jeg er bare enig. Men Jim. Gigantdillerkære Jim, det er bare ikke heldigt at kalde til kamp mod stupiditet i medierne, lige efter man selv har mindet sine tossedumme fans om, at de skal huske at se dig give den som idiotisk figur i noget Kvægræs på Negerkanalen.

Hvilken slags græs er der i øvrigt tale om, og kan det ryges?

Så nu må du fandme holde op, Jim! Bethany er ganske klar over, at du har flere hjerneceller at gøre godt med end både Gustav, Irina, Medina, Malou Stella, Sy lee og Amalie til sammen, men du er jo selv nede med medieliderligheden og holder dig aldrig for fin til deltage i evigt ligegyldige tv-shows.

Sådan er det i øvrigt ofte med de danske pseudokendisser og offentlige tomhjerner. Venstre skingrer: “Hun købte en rygekabine (knaldekabine jvf. Bogen) for skatteborgernes penge” og glemmer behændigt, at deres egen Fadølsbamsefar så sandelig gjorde det samme. Berlingske Bæhus ynker: “Du taler grimt, Bethany”, men har selv så fandens svært ved at se, at de konsekvent nedvurderer alt, der enten ikke har en svinebesætning eller bor på Østerbro (rodfrugt-rodfrugt), og Mascha Vang beder dumme blondiner om at samle benene – sidstnævnte lader vi bare stå for sig selv.

Men Jim – du er bedre end det! Også selvom jeg igen og igen smasker din blege numse i SKRABLE (De sidste to omgange medregner vi ikke her. Jeg var stresset!). Jeg forventer mere af dig! Gustav kan trods alt ikke gøre for det.

8 kommentarer

 • Gustav er sguda for grineren
  – den totale kliché, men stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fatter ikke hvordan du er nået frem til at Jim Lyngvild har flere hjerneceller end de andre kendisser?
  Altså manden udtaler sig om ting han ikke har nogen som helst baggrund for at udtale sig om. (læs mode, kultur, kunst osv.) På samme måde som alle andre af de kendis paneler der kan ses på tv! Se nu bare de sidste nye program “skriftestolen” hvor almindelige danmark kan komme ind og få kendte der ene og alene er kommet i den position fordi de har rørt en flødeskum i go’aften showet!! Jeg ved ikke hvad det ligner!! Og har lyngvild er da så absolut en af de allerværste, han stiller op til ALT hvad der rør sig. Kommentér på homoseksualitet – han gør det, mode – han gør det, mad – han gør det, VIKINGBORG? – han gør det. Udstille sin egen idioti – han gør det.

  Bethany du kan i det mindste skære over en kam når det kommer til at vurdere kendisser. Mascha Vangs mængde hjerneceller tilsvarer JIm Lyngvilds tilsvarer Christian Bitzs tilsvarer FlottFyrs tilsvarer Gleagers tilsvarer Gordon Kennedys osv.

  Har du forresten overvejet at følge med i det “glimrende og gennemtænkte” program ‘det vildeste måltid’? Det er stort set ikke et plagiat af nak og æd bare med mindre kvalificerede værter og et større budget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Enig
   I det hele taget ufatteligt, at folket engang har bildt sig ind, at bøsser har styr på lækkert kluns til kvinder. En bøsse er en bøsse, men også: Just a Man.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Spot on! Til BB, ikke tågeren ovenfor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er mine mandler

  Tænke sig at man her går og leder efter sine mandler. De smuttede fra mig forleden. Så under chatollet men der lå bare støvet fra sidste århundrede sammen med aflagte hudceller. Nå ja, men det skal du jo ikke belemres med, du som jo har så travlt :-) Det kunne dog være hyggeligt om du lige kunne smutte forbi og få en kop kaffe en af de nærmeste dage. Småkagerne er færdige – det er dem du allerbedst kan li. Men nu må jeg løbe; der er kun 15 minnutter tilbage på omstigningen og storvogn 3 kører om få øjeblikke. Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så under chatollet men der lå bare støvet fra sidste århundrede sammen med aflagte hudceller

   Der er vist også andre, der undrer sig over, hvor de er blevet af. Man finder dem næppe ved blot at klirre med Imercokopperne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er mine mandler

   Så kom jeg hjem i god behold – omend jeg måtte bytte vogn. Der var en moder med en lille dreng i barnevogn. Jeg tror det var en dreng; barnevognen er jeg sikker på. Det kunne ikke være en pige sådan som det barn gav lyd. Jeg kunne slet ikke koncentrere med om min Politikens 5 minuters kryds og måtte forflytte mig til en roligere vogn efter nogen tid. Jeg forsøgte virkelig at smøre mig med tålmod, men det måtte have været et alt for tyndt lag, for tålmoden holdt kun til 6 minuter. Ja ja, jeg ved det måske var galt af mig, men jeg tog altså tid på hvor langt tid jeg kunne holde spetaklet ud. Og så var der jo lugten. Det er nok for lang tid siden sidst jeg havde den odør inde på kroppen. Jeg kunne mærke næseklapperne folde sig sammen og vidste at det var mit signal. Nå. Men kagerne ligger altså klare. Bare kom forbi :-=

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kunne mærke næseklapperne folde sig sammen og vidste at det var mit signal.

   Ja, det er ligesom om andres yngel udsender andre signaler end egen.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så er sagen vist lukket