De sidste Mohikanere

Fra bunden af Fernetflasken

Saftsusemig ikke for sjov, at mit motto lyder: “Hellere udblokket end blokeret”. For nu er det sket igen! I husker nok min 24 timers blokering fra Facebook, for at fantasere offentligt om Jim Lyngvilds gigantdiller? Denne gang er det så en tre dages karantæne, vi er ude i! Splitte mine dillerhungrende suttelæber! Og så for noget så uskyldigt som dette:

“Imbecile fuckhover til EB. Er der noget at sige til, jeg kun udtaler mig til MetroXpress og Se & Hør? Og mine naboer er åbenbart ikke opdaterede omkring min nye hårfarve. Jeg skal huske at sætte flyers op næste gang, jeg farver hår.”

Jeg magter det ikke! Det er fandme da fakta, jeg skriver. Rene ord fra bunden af Fernetflasken! Det skal man fandme da ikke blokeres for, Zuckerberg Fuckfjæs! Er du blevet guffet af amatørerne på Ekstra Bladet, eller hvad fanden sker der her? Jeg vil da snarere sige, at Bethany fortjener en god gang udblokning af anus, så hæmoriderne blodigt sprøjter, og skrævsafterne lystigt flyder ud over alle bredder. Se, dét ville da være at få som fortjent!

Nåh, èn må jo tage sin straf. Send gerne Fernet.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De sidste Mohikanere