Nytårsforsætter

Sådan blev BlankoBlondie kendt

Bethany har været tidligt på færde. Ja, man skulle næsten tro, at Adolf havde pisset i sengen igen, men sådan forholder det sig ikke. Bethany skulle se Ditte O. i Go’ morgen Danmark. Hvad man ikke gør for det pigebarn. Kan du for fanden ikke lave aftenshow i stedet? Det er vi nok mange arbejdsløse, der ville sætte pris på. Det er jo kraftedemig ikke engang lyst endnu, og Bethany føler ikke, hun kan være bekendt at drikke Fernet inden kl. 10. Man skulle nødig blive betragtet som værende alkoholiker.

Nåh, men nu hvor jeg alligevel er oppe, og tvillingerne stadig sover (Bethany var gavmild med sovepillerne i aftes), ser jeg det som min forbandede pligt at sørge for lidt underholdning. Jeg ved jo, at det ganske land regner med mig. så vil jeg da besvare et spørgsmål, jeg ofte har fået stillet. (Folk tror åbenbart, at Bethany er et orakel. Det gør de ret i.)

Hvad i hede hule helvede blev Blankoblondinen kendt på? Vi forstår det ikke, Bethany! Bethany har fundet videoen, derfor er ord igen overflødige.

 

Bethany tænker, at tomhjernen bør invitere ZangenSinken og Anne Tagmigimingadedør til at deltage i løjerne. På den måde kan de alle tre lave det, de er bedst til: Gøre sig selv til grin foran kameraerne.

Velbekomme.

20 kommentarer

 • Sonnyboy

  Hvor er det synd, at de fleste piger holder op med at sjippe så tidligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Curtis Jones

  skulle lige se om det virkede herfra Vangede…åbenbart ikke…bad pussy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Damn hun er sød..næsten sødere end Zangenberg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KAT

  PH = Paradise Hotel ! Jeg er vist blevet et gammelt røvhul, gik rundt og troede at PH var forkortelsen for – selvfølgelig Agnes Henningsens søn, Poul Henningsen. Ligesom i viseforfatter og arkitekt. Vil I godt gå ad helvede til med jeres Paradise Hotel. Røven af 4. division.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slagteren

   Ja, hvornår skrider du gamle røvhul?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

   En person som på en hverdag har tid til at svare kl. 3.33 er altid lidt suspekt. Du er næppe vågen før ud på eftermiddagen, før du ikke kan tage dig sammen til at give mig et beskidt svar tilbage.
   Du er sikkert selv et gammelt røvhul, grunden til at du virker ung er at du ikke rigtigt har udviklet dig siden du kom ud af skolen. Og det er vel mange år siden. Meget kan man sige om frk. Vang – som iøvrigt ikke er helt ung. Men hun er trods alt uopnåelig for dig Hr. Griseslagter. Så tá du og skrid.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nielsen

   Er ung = kvalitet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikkert ikke. Men i TV-branchen er der vist en øvre aldersgrænse for bimboer.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  Blankoblondie vil egne sig til, at klippe røde bånd over og gå til modemesser, eller besøge et børnehjem i Gdansk, men den stilling er desværre besat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lektor Blomme

  Ha, ha, ha. Helt fantastisk! Det er i den grad en spidsformulering af ‘hvordan-bliver-jeg-kendt-måske-med-mine-store-bryster-+-manglende selvkritiske-sans’-syndromet. Patter foran og fremfor pikkene. At blive kendt på at sjippe i wet t-shirt på tv 3 er bare så super og sørgeligt. Når det så er sagt, så har Blanko malket den kopat tørgræsk-tør: Det eneste hun nu er/bør være bange for er, at andre end BB opdager at hun er REN overflade UDEN indhold (substans – undskyld).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

   Ja ja, hun er måske bare lidt underfrankeret – så er man jo nødt til at gøre hvad man kan for ikke helt at blive overset.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg beklager de håbløse fejl som sneg sig ind i min kommentar… Det gik vidst lige lovlig stærkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man kunne fristes til at videoer som den bliver afspillet til castingen til Paradise Hotel og resten af de hjernedøde realityprogrammer:

  “Vil du komme langt her i verden, lille *tomhjernede-gås-med-celebrity-drømme*, så er det vigtigt at du som kvinde udstiller din dumhed, din exfolierede krop og din mangel på integritet. Kan du det? Fint, du er med. Regn ikke med hjælp, et job efterfølgende eller at nogen kan tage dig seriøst”

  – Hvor meget jeg end holder af kvinder med et… “Afslappet” forhold til deres kroppe og hvor meget af dem jeg skal se (det er skam meget!), må jeg fuldstændig overgive mig til dine usandsynligt skarpe konklusion om hende. Undskyld mit fransk, men Mascha Vang er SØRME ikke min kop the.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio27/4

  Hendes forældre må være SÅ stolte.

  Ps. Nicoline Lynge er fandme både sød og lækker! Mums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • milmic

  Er hun overhovedet kendt? Hun skal jo ikke længere end over til Malmø, så er der ingen, der ved, hvem hun er.
  Skabs-dyken Østergaard :-) Det var en af årets, indtil videre, bedste! Word up

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  Godmorgen fra kvisten Bette-pige,
  Tænk sig, vi trodsede også tømmermænd og tissetrang for at se Oksen på tv. A star is born! Men kunne godt undvære skabs-dyken Østergaard – Hvad ka’ hun egentlig, andet end at være påtaget rough/friskfyrs-agtig?! Åhhh men alligevel… de der provinsielle tatoveringer…hængerøvsbukserne…og det store sapphiske spørgsmål der dingler der i luften midt i primetime….Må ind og onanere til Jeff Buckley…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KM

  Du glemmer, at hun før PH tog tilløb til berømmelsen ved at være med i Villa Medusa (et endnu tidligere realitykoncept på en anden skodkanal) under navnet ‘Marianne’. Anyways, jeg undrer mig stadig over, at gåsen får taletid her, der og alle vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg ved det. Jeg er dog så heldig, at jeg aldrig så programmet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nytårsforsætter