ZangenSinken stønner - Vi stemmer

Bethanys Brevkasse

“Hej B,

Jeg har en rasende mængde spørgsmål, men da der ikke er tidsfrist på din brevkasse, regner jeg med, at jeg ikke behøver stille dem alle i een og samme mail. 

Lad os starte fra en ende af (analt udgangspunkt):

Er det i orden at stikke en kælling en lussing hvis man virkelig bare har lyst til det?
Kan knaldperler overhovedet gå af hvis først de er blevet våde? (Jeg vil ikke ind på hvordan)
Kan det virkelig være rigtigt at jeg er den eneste som kan se det absurd klamme i pizzaria-navnet: Gastronomia Candido på Frederiksberg?
Og har du en kur mod tømmermænd?

Mange i øvrigt venlige hilsner fra en trofast læser

Persille”

Hej Persille

Bethany elsker at starte i enden. Man skal bare huske, at pikkemanden skal vaskes hvis den skal indføres i vagina efterfølgende. Ellers kan man blive rigtig syg. Bethany taler af erfaring. Men videre til dine yderst relevante spørgsmål:

“Er det i orden at stikke en kælling en lussing hvis man virkelig bare har lyst til det?”

Det kan du kraftedemig tro, det er. Det er jo ikke anderledes end dengang i vuggestuen, hvor man hamrede en legetøjsbil i knolden på sine legekammerater, fordi man syntes, det var sjovt at se dem flæbe. Så, go for it! (Gå til IT. Skrivemaskiner stinker) Du bør dog undgå vidner og blod, da disse elementer er afgørende for, om der er tale om egentlig vold eller ej.

“Kan knaldperler overhovedet gå af hvis først de er blevet våde? (Jeg vil ikke ind på hvordan)”

Helt sikkert. Og det kan anbefales. Bethany og mandlig kendis opdagede det ved et tilfælde. Det var egentlig bare meningen, at knaldperlerne skulle bruges som kærlighedskugler, så vi indførte en ordentlig håndfuld i Bethany. Måske to. Men efter cirka fem minutter sprang hele lortet, og jeg kan godt love dig for, Persilledusk, Bethany så sol, måne og analstjerner! Vi fortsatte resten af natten. Men Persille, taler vi om det samme? Én kunne frygte, at du med knaldperler taler om prostituerede af anden etnisk herkomst end dansk. Og nej, de kan ikke “gå af”, hvis de er våde. Skal helst være tørre som soltørrede tomater.

“Kan det virkelig være rigtigt at jeg er den eneste som kan se det absurd klamme i pizzaria-navnet: Gastronomia Candido på Frederiksberg?”

Det ved jeg ikke. Bethany kan ikke svare for folket (Selvom alting ville være bedre på den måde). Personligt finder jeg det indbydende og lækkert underlivshenvisende, men vi kan sgu da lave en afstemning, hvis det virkelig går dig sådan på.

“Og har du en kur mod tømmermænd?”

Fernet. Kraftedemig. Masser af Fernet.

Med venlig hilsen

Bethany Hansen

5 kommentarer

 • Anonym

  Har Bethany en kommentar til artiklen på EB hjemmeside om vædderen Randy ( eng. bet. sådan ca.horney ) . Randy har onduleret 30 får på EN dag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hahahahahaha hold kæft en sjov brevkasse !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fruen

  Hej B

  Jeg vil også rigtig gerne stille dig et spørgsmål, min mand læser alle dine indlæg, og her har jeg spørgsmålet.
  1. Skal jeg stoppe han i alle de gode ideer du giver ham?

  2. Manden vil gerne prøve rollespil skal jeg give ham lov, her tænker jeg på at give ham ble på og gøre ham til baby (mænd er generelt babyer så hvorfor ikke gå skridet ud) (gå i skridet kam gøre ondt)

  3. Han kræver maden skal stå på bordet kl 18,05 præsis ellers blive ham sur (lige som små børn) skal jeg føje ham, eller smide ham i seng, og hvor er min opdragelse af manden gået galt.

  4. Og kære B, hvordan kan jeg ellers gøre min mand glad? Er fredag slik nok, eller skal der mere til.

  Ud fra det du har hørt, er jeg så en god kone, eller kan han gør det beder for at jeg bliver en god kone?

  Mvh
  Fruen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ZangenSinken stønner - Vi stemmer