Åbent brev til Fetterlein

Bethany om lambihjerne, GedeKidd og medieliderlige Kvaboddere

Jeg havde faktisk smidt dette blogindlæg i lokummet. For Ekstra Bladet kom mig i forkøbet. Sådan er det, når én må bruge så fandens meget tid på wc. Man skal ikke spøge med kronisk diarré og nervøs tarm. Nåh, men jeg fortrød sgu. For læserne vil ha’ Bethany. Og hvem fanden gider lorteavisen? Så jeg fiskede papiret op af tønden. Jeg overvejede også endnu en gang, om der i virkeligheden er skrevet, hvad skrives kan om Medina. Svaret må være, at der ikke kan skrives nok. Så here goes (her er en gås):

Bethany har ikke lukket et øje i nat. Ikke på grund af Fetterleins tavshed. Ikke på grund af vulkanmave og massiv menses. Ikke på grund af for lidt samleje i tiden. Nææh. Jeg skal fortælle jer hvorfor!

Jeg har i Fernetdøs kørt internettet tyndt. Været vred og fortvivlet. Jeg ledte efter et eller andet, der kunne fortælle mig, hvordan man dør af dårlig karma. Hvor sidder karmaen? Er det en sygdom? Eller hvad fanden er det!

Grund? Medina tastede dette pis på Twitter i aftes:

Bethany magter det ikke, og spørgsmålene hober sig op. Er Blankobitchen blevet spåkone, eller er det en dødstrussel af en art? Har hun ansat den talentløse idiotunge Kidd som kommunikationskonsulent, eller hvad helvede sker der? I så fald: Skift ham ud, Lambihjerne! Vi ved godt, at du ikke kan tænke selv, og det er jo en ærlig sag, det er der mange, der ikke kan. Men så må du fandme få nogle til at rådgive dig, inden du smider noget, der minder om dødstrusler på nettet. Det er en grim tendens, der tegner sig for de unge idioter, som ikke har hjerne nok til at komme med en kvalificeret sviner, hvis det er det, de føler, de har brug for! Men vorherre befuckingvares! Overvejer kraftedemig at rulle 2cv’en frem, opstøve Lambi og GedeKidd og vaske deres brødfisser i tvillingernes tyndskid. (Gule ærter har aldrig været godt for noget. Andet end lind afføring).

Men Medina, din blanke ho, den slags hjernelamme udtalelser skal under ingen fucking omstændigheder gå ud over Bethanys allerpæneste Facebookven, fordi han i Se & Hør speaker the truth (taler og trutter) om dig og din hundehvalp af en sutteklud. Sig mig lige engang: Har du også lært tøffelhelten kommandoer som sit, dæk og rul rundt? Eller ER det begrænset til, at han kommer, når du kalder? Det er kraftedemig da pinligt! Og Jacob gør bare sin forbandede pligt, som den fantastiske journalist han er! Fortæller sandheden! Og hvis du absolut ikke kan holde igen med dine trusler, så lad dem dog pøse ned over dine latterlige eksemplarer af nogle venner, der uden at blinke, udleverer dig til pressen.

Og nu skal Bethany i øvrigt fortælle alle jer ”Celebrities” noget. Man må fandenfløjtemig tage det sure med det søde. Klamydia med pik uden gummi! Når man tigger de kulørte blade om opmærksomhed, og det gør alle jer pseudokendisser jo konstant, så bliver omtalen kraftedemig ikke kun i rosenrøde vendinger. Det er der jo ikke noget sandhed i! Og sandheder skal der edderperkemig på bordet. Og hvis I ikke kan magte det, små ynkelige wannabe Kendisser, så skulle I nok ikke ha’ opsøgt medierne for sukkersød eksponering til at starte med. Medieliderlige Kvaboddere!

Nåh, men hvordan dør man af dårlig karma? Jeg vil fandme vide det! Og nu: Fernet og Brunkål!

13 kommentarer

 • JR

  – Jacob gør bare sit arbejde, som den fantastiske journalist han er. (?!?!?!)
  Der er bare så mange ting galt med den sætning. Jacob Heinel er en tynd-fed narcissist, der er komplet blottet for talent. Journalist er vel det sidste man kan kalde den skampulede (af ole h?) solarieprins? Både sue ellen, og jeg elsker din blog bethany, men ind i mellem drukner din dømmekraft altså i drammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du burde være flov over dig selv, sådanne a sidde og svine alle mennesker til. Hvorfor har du sådan et stort behov for a nedgøre alle andre? -for a have det bedre med dig selv?
  Fair nok a have en mening, men synes du går langt over stregen, med dine til svinelser af andre. !!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Sådan skal du ikke tale til B, dit lille bebumsede pizzafjæs.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Kan blot konstatere, at hvis vi alle kommer af med vores lort, så har vi sluppet for et fedmeproblem i Danmark. Men spørgsmålet er nok snarere hvornår vi stopper med at tyranisere hinanden med vores afhængighed for anderkendelse…tjavss

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stensom

  Hvis hun skal have pumpet flere penge ind i sin positive karma, og sælge mere musik, vil jeg foreslå, at hun lægger sange om diskoteksparforhold på hylden lidt, og laver noget musik som direkte handler om sex.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hun ser sku noget afrakket, ud især når hun har tisgult hår. Tænk at kosten har fans overhovedet, fedterøve. Bethany for President ! Yeah !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Myrtle mindes en elev der i frustration skreg til læreren, da den engelske stils karakter ikke levede op til elevens forventninger: “Du skal dø!”
  Forskrækket spurgte læreren der er myrtle i den nuværende reinkarnation: “Hvad mener du?” Hvortil eleven svarede: “Det skal vi jo alle en gang!”
  Amen og Gud bevare jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Men kan man dø af det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bare rolig, det er kun buddhister der tror på karma.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Åbent brev til Fetterlein