Tina Lund-dum

Åbent brev til Fetterlein

Kære Frederik (Eller hvad fanden du nu hedder. Det må du altså selv rode med)

Jeg har set din profil på Netdate.dk (Jeg håber, de har betalt dig godt). Bethany glædes, og trusserne er allerede gennemvædede af skrævvæske. Jeg vil nemlig gerne være din nye store kærlighed. I hvert fald i denne uge. Og eftersom konkurrencen må være forsvindende lille – ingen andre vil jo ha’ dig – anser jeg os som så godt som i fast symbiotisk forhold. Gider dog hverken ægteskab eller monogami. Jeg regner ikke med, det gør dig noget, eftersom du jo selv er en utro satan. Vi har i sandhed meget tilfælles.

Jeg bør vel fortælle lidt om mig selv, og jeg kan glæde dig med, at jeg matcher dine krav til fulde.

Du søger: Kvinde med et hjerte af guld, sødt smil og pænt udseende.

Tjek, siger jeg saftsusemig i ren glædesrus. Alle ved, at Bethany har et hjerte af marcipan og nougat, mit smil – Ja, du kan jo selv se. Det er enormt indtagende. De få gange jeg altså smiler. Mit udseende gør jeg altid meget ud af. Skåneærmer og forklæde er altid rent. Eller i hvert fald delvist. Bomuldstrusserne, arbejder jeg på, bliver det samme. Men gør det så meget i virkeligheden? Du kan jo godt li’ det lidt beskidt, din frække fyr!

Jeg ser os ligeledes som det perfekte match, da jeg jo nok er den eneste kvinde i Danmark, som har bedækket lige så mange som dig. Og lige så mange steder. På den måde bliver vi et vældigt rutineret par rent seksuelt. Hvilket må tælle mere end noget andet. Og det med intelligensen kommer du sagtens efter. Jeg kan lære dig alt, hvad der er værd at vide. Imens jeg skampuler dig. Den slags er Bethany god til.

Og så burde vi faktisk overveje at live-streame direkte fra soveværelset. Den slags er der penge i. Og dem har du jo brug for, har jeg hørt. Nåh, det var bare en tanke. Det kan vi tale om senere. Og du skal i øvrigt ikke være flov over det med økonomien. Vi ved alle, hvordan det er at være nødt til at købe på klods den sidste uge hver måned hos høkeren.

Dine venner sig om dig: Partydreng, god energi og prøver at hjælpe alle.

Vi er jo nærmest two of a kind (to ens og venlige kinder). Bethany elsker også en god fest henne på bodegaen, energien er kronisk højspændt og jeg hjælper alle, idet I jo ville kede jer ihjel uden min blog. (Hjernedøde sataner)

Du skriver også, at du nyder alkohol i moderate mængder, og det passer Bethany fint! En af os er kraftedemig nødt til at være bare nogenlunde ædru. Og det bliver fandme ikke mig. Det er sikkert og vist.

Du bor i lejlighed. Jeg bor på Gården. Du må gerne flytte ind. Og huslejen kan du jo bare bolle af. Ganske som du er vant til. Samtidig er du så i ly for alle tåberne, der elsker at hade dig. Bare fordi det er nemt. Bethany har ikke respekt for den slags gruppemobning. Det kan jeg godt sige dig.

Går ud fra, at udstyret er i orden. Hvilket som altid er mit eneste krav. Men hvis det skulle forholde sig anderledes, så bærer jeg sgu over med dig. Du kan bruge armen, hvis det kniber med dilleren. Bethany er elskværdig på den måde.

Jeg har i øvrigt kronisk klamydia. Men du er vel næppe selv gået helt fri på den konto. Så det ser vi vel stort på?

Hvad tid er du klar? Send en mail, skriv på Facebook. Jeg henter dig gerne. Vi spiser klokken 19.

Kærligst,
Bethany

18 kommentarer

 • Eri Bahta

  FÆTTERLEIN! Respekt!!!
  Han er en livskunstner! Basta!!!
  Han er sgu genial og sej! Hvor fanden har du været og hvad fanden har du bestilt mens han festede max, knaldede med de smukkeste, spiste på de bedste steder, rejste de fedeste steder, kørte i de fedeste biler, gået i det lækreste tøj, SIMPELT HEN NYDT LIVET TIL DET MAXIMUM??? Nu er han flad som os alle andre men bor stadig i en fucking nice lejlighed og ja! Han tjener stadig hot penge på åndsvage TV udsendelse. Hvorfor har Du ondt i røven BITTER Bethany???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian Severin

  Gud, hvor har du dog bare intet liv, Bethany. Du prøver så hårdt som du kan at være sjov. Sikke et tragikomisk forsøg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tina

  bitterfisse- du har sgu da ikke mod på at rode rundt i en seng fuld af hårvox, med en overdimensioneret peanutbrain uden sponsorater, endsige plads på assistentens…nu må du stramme fissen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Synes sgu ikke Fetterlein når Bethany til sokkeholderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Supernova

  Funny som alle elsker Bethany indtil hun giver deres egen ‘Pet Celeb’ en over snudeskaftet. Så er der lige pludselig i hyl og klynk, og det er slet ikke morsomt mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Synes at bloggen har taget en underlig drejning på det seneste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Bethany spørger ikke om lov.

  Og desuden har jeg ingen planer om at møde hans yngel. Vi er trods alt ikke for børn, mig og Fetter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næppe...

  Måske skulle du lige – udaf ren respekt – spørge Saseline om lov. I er trods alt begge i BD, og du skal være stedmor for hendes afkom. Jeg ser interessante forældremøder for mig…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tina Lund-dum