Et rent slaraffenland af gaver

Tilbage til Sektdåserne aka Modebloggerne

Bethany er i tidsnød. Kendislivet er vigtigt for Bethany, men der er jo kun 27 ½ time i døgnet, og det tager trods alt tid at skrive mine fabelagtige blogindlæg og statusopdateringer på Facebook. Især på grund af Fernet-pauserne. Blæren er heller ikke, hvad den har været, og Bethany render konstant og sjatpisser, hvilket som sådan ikke tager tid, fordi tena og tisletten jo er opfundet. Men andre ting skal også passes, som eksempelvis masturbation foran webcam til stor fornøjelse for folket på scor.dk (og ja, I gættede rigtigt. Det er mig med støvsugeren. Læg især mærke til, hvordan skambamserne flagrer rundt. I må gerne nyde øjeblikket sammen med mig. Man er trods alt glædespige for folket), indkøb, rengøring, tarmskylning og pileflet. Og det tager tid. Især webcam-seancerne. Der er trods alt mange desperate og ynkelige mænd på scor.dk, som alle skal have et stykke med bermudatrekanten. Man er vel gavmild på den måde.

Bethany er derfor misundelig på for eksempel modebloggerne (bedre kendt som Sektdåserne, der måtte opgive drømmen om at blive model, fordi de ikke ligefrem stod forrest i køen, da Gud uddelte ansigtstræk, og nu i stedet poserer foran en flok hjernedøde læsere fra Vestjylland, der ikke ved bedre). De kan simpelthen ikke være i tidsnød. De sprøjter det ene lorteindlæg efter det andet ud, som umuligt kan tage mere end to minutter at skrive (højt sat), og får alligevel smidt læsere, penge og gejl-mig-op-til-flisen-produkter i nakken. Hvorfor? Fordi der som bekendt er langt flere ærtehjerner (vestjyder) end intelligente mennesker i samfundet, hvorfor der altid vil være læsere til Sektdåserne og stemmer til Liberal Ubalance. Lidt ligesom kirkeskat: Det giver ikke mening, men sådan er det bare! Dermed ikke ment, at intelligens er et kvalitetsstempel for noget som helst. Bare se på den opblæste kuvøsetyv, Lasse Rimmer. Han burde kende egne grænser. Rygtet siger jo, at han er i besiddelse af hjerne (Bethany er dog forbeholden). Så hvorfor prøve at være sjov, når man bare ikke er det? Hvorfor kompensere, når det vil være langt mere klædeligt at acceptere den manglende humor, de korte stænger og den fraværende evne til at være andet end ingenting? Bethany foregiver jo heller ikke at være stram i kussen og chic i skåneærmerne, vel? Bethany kender sine begrænsninger. Det kunne alle lære noget af.

Men skarp som altid holder vi lige fokus på modebloggerne, herunder tøzen EMILI*. Ikke nok med at hun sommetider ligner en opdateret version af Christiane F., som Suzanne Bjerrehuus og Karen Thisted ville forsøge at redde i dokumentarprogrammet “Mormors Bordel”, så handler hendes lorteindlæg mest af alt om det wannabe-hipster-liv, hun ynder at dyrke. Hvad hun spiser, hvad hun drikker, hvor hun skal på ferie, og hvor hun har shoppet i dag. Naturligvis suppleret med billeder, hvor hun poserer som den fotogene skønhed, hun ikke er. EMILI skal dog ikke klandres for at love for meget i sin blogbeskrivelse, som går:

Hej. Mit navn er Emilie og jeg bor i København. I min blog finder du billeder og tekster om alt det jeg finder inspirerende og interessant såsom at feste, spise lækker mad, lytte til god musik, fotografere og købe lidt for meget tøj.

Jamen for helvede, hvor nemt skal det være, tarvelige tøs? Du sælger da ud, så man skulle tro, at du vitterligt ikke har andet end tøj og cafémad i krydderen. Ved Gud, hvor håber jeg som ind i helvede, at du et eller andet sted har en personlighed hengemt til dårlige tider. Men ok, når man ligner en luder, så kan man vel lige så godt opføre sig som en. Det er der sandelig ingen skam i, som Oldemor Agnes plejede at sige. Og hun vidste, hvad hun talte om.

101 kommentarer

 • ForeignMiss

  De fleste danske modebloggere kan ikke andet end at gå i sorte tøj og kilehæl sko som jeg plejer at sige ” every bitch and their brother wants to be a fashion blogger”. De kender alle sammen hinanden og ligner hinanden og har en gruppe lemmings som efterligner dem – tager en tur på Strøget og du vil kunne spotter alle dem som læser disse blogs. Ikke fair at du bare linke til hende E skulle have en link til alle dem som er på danskemodeblogs.dk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tinky Winky

  Jeg elsker dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym Mus

   Ditto! Jeg har først lige opdaget bloggen idag, men er allerede forelsket.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kongen

  Elsker det her indlæg og ligeså meget dine svar fra ærtehjerner!!! Glæder mig til at læse endnu mere om “modebloggere” og deres seneste ligegyldige H&M og Zara kluns… har du forresten set på FUCK SEX, we just want clothes… han er så underholdende og lige noget for BFB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofia

  Tror at du har det superdårligt med dig selv, når du har behov for at rakke ned på alle andre end dig selv. Må ikke være en rar følelse at sidde med, mens du skriver alle dine indlæg. Opsøg en psykolog er mit råd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ork, jeg går allerede hos en psykolog. Jeg er også på piller. Bare rolig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nu vi har så travlt med at lege psykologer og fortælle alle andre og især BfB hvad de har brug for og hvad de fejler, hvad er så diagnosen for:

   “er nødt til at udstille mig selv på internettet og jeg er så speciel at jeg ikke tåler kritik”?

   Narcissistisk personlighedsforstyrrelse?
   http://www.netpsykiater.dk/htmsgd/Narcissistisk.htm

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Slagter

   Tak for diagnosen hjernedøde Myrtel – det skrev Vaginaen for 3-4 postgange siden. Og hun er sgu’ mit orakel. Gi’r du et snav Vagina?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Altid til tjeneste – det er jo ikke sikkert Sofia havde forstået det tidligere, du ved “gentagelse fremmer forståelsen”..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Baby

   Folk som kun går op i tøj og livsstil er dem som VIRKELIG trænger til en psykolog. At være så pisse overfladisk og føle en konstant trang til at vise verden hvilke sko man har på om mandagen, mage til ligegyldigt pis skal man da være syg i bøtten for at blogge om. Det er så uintelligent, selvoptaget og pinligt. Der er et liv udover Kaffelatten tro det eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lektor Blomme

  Det ER blevet populært at skyde efter ærtehjernerne med blog-kugler (eller-kusser) se bare her: http://annesophia.blogs.berlingske.dk/2011/12/12/sv%2525c3%2525a6rt-at-finde-interessante-kvinder-i-dameblade/

  Ærbødigst Blomme (lektor).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Op i røven med jeres selvhøjtidelige pis!
  Fyr den af, Bethanybitch

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hey! Hvad fanden er der nu i vejen med at være vestjyde?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  Kæreste Bette-pige, dejligt at se, at de hjernedøde kramper – Simone, Emili, m.fl smider håndspejlet for en stund, for at komme til modangreb ved tasterne under en vifte af (gennemskuelige) aliaser… Vi elsker blod på kvisten, og det fra narcissister har en særlig sød aroma.
  Det gør så ondt på Narcis-søstrene, når deres metier – selvkærlighed, og udseende (anorektisk havneluder møder Bozo the clown) anfægtes!
  En af de allerværste i blogstilstanden er dog uden sidestykke Ekstra Bladets nye frille ved kunstnernavnet Miriam. For (et slag på tasken) 50k om måneden, sidder denne dåse og kopierer pressemeddelelser og poster fotos af sig selv i det hun kalder dagens outfit. Altså FOR REAL – fotos af denne bagatel af en ligegyldighed iført en eller anden las fra Genbrugsen?
  Fisseletten kan ikke skrive og der foregår stort set INTET på øverste etage. Gad vide hvem fanden hun har knaldet for den tjans? Hvilken hønisse sidder inde på EB og tror, at det er det de unge vil have? Jesu Kristi, hvor nedslående…Først Jim Lyngvild og nu denne hjernedøde gås.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  “(…)og når man ikke kan gøre det bedre selv, skal man jo bare lukke røven.”

  Det var ikke helt heldigt skrevet. Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej min gudesmukke du har ornli’ fået besøg af r**slikkerne( indsæt selv øv eller yg efter temperament) fra Herpes bloggen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu blev jeg sgu lige så inspireret, og det sker altså ikke for tit.
  Jeg tror, jeg ændrer min blogprofil til:

  Hej. Mit navn er Revseren, og jeg bor i fucking udkantsdanmark.
  I min blog finder du ikke en skid interessant, men sure opstød over samfundet, politikerne og naboen. Kort sagt, alt det, der kræver en ekstra Valium for at komme igennem dagen.

  Måske bliver jeg så inviteret med i den næste Paradise Bordel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Du får i hvert fald råd til at købe ekstra Fernet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berit Anita Andersen

  Hvis jeg må komme med et enkelt godt råd, (det gør jeg ikke så tit) men jeg føler at det er på sin plads her; aldrig, aldrig fucke med en +20 eller en +30 årigs selvhøjtidlighed. Implosionsfaren er simpelthen for høj;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hold nu kæft! Er du ikke bare en grim pige der ikke har noget at leve for? Ærlig talt? Handler hele det her ikke bare om, at du ikke selv er interessant nok til selv at blive en rigtig blogger?

  Du er godt nok en taber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Ha ha ha ha ha Den der var bare rigtig god! Danmark har aldrig haft en mere kendt blogger end Fissen.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Uh ja, hvor må det bare være TOP DOLLAR at være Danmarks kendteste blogger – du er kendt fordi du er så grotesk og negativ. Håber du er stolt af din titel :) Du bidrager ikke med noget godt til blogverdenen

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det kan en ærtehjerne som dig jo ikke rigtigt udtale sig om..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, den var faktisk ret sjov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MKbh

   Caroline… Er du en smuk pige, der har meget at leve for?
   Det er du sikkert …. så jeg synes, du skulle starte en blog og fortælle om det… altså at du er smuk og har meget at leve for … det er meget interessant at høre og følge med i dagligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Saxo

  B. nu må du fanden galemig, og 10.000 høns oveni og hanen Lasse med, tage dig sammen. Dine fjender vokser dagligt. Der bliver sgu lagt ved til bålet skal jeg love for. Lille Emilie, har nu skrevet en lang afhandling på én linie, hvor hun næver B. Jeg tror B. må forvente kvalificeret modstand også fra denne kant a la ASH. Den der med støvsugeren (gammelt trick hvis du spør?) De gamle Nilfisk var bedre. Dem kunne man også bruge som hårtørrer o.l. Nå men Du bliver f…flækme nød til at give lidt mere modstand og web. Man skulle nødigt få for vane at læse parfume-17. etage-sky-magasiner (blogs)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany holder af at vende tilbage til rødderne i ny og næ. Finder selv enorm glæde ved at skrive om modedåserne. Og nu var det jo så længe siden..

   Personligt vil jeg faktisk hellere skrive om dem end om ASH og de andre klynkekusser. Det er trods alt mere underholdende.

   Håber ikke du har taget skade. Skål! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • saxo

   NOOP! S. bliver og holder et varmt øje med B. Skaden er sket. Afhægighed af fernet – alkoholisme må ligge i gener?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naja

  Jeg har rigtig svært ved at tage noget i dette indlæg seriøst.
  Der synes ikke at være noget som helst formål med indlægget eller i det hele taget bloggen. Nuvel du provokerer i stor stil, dog på en hjerneløs og ligegyldig måde. Der blev ikke sat den store tankestrøm igang hos mig, der skete faktisk ikke rigtig noget.
  Og ja jeg kan faktisk lige se for mig hvad du nu vil svare til ovenstående, trods jeg har kigget på bloggen i mindre end ti minutter.
  Det virker for mig som en meningsløs provokation som denne verden kun nyder godt af at undvære.
  Det hitter sikkert i din dybt intelligente omgangskreds, men hvad det giver noget som helst andet menneske kan jeg ikke se.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bitterfissen Bethany

  Man må da sige, at min påstand om ærtehjerner holdt stik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • fkkfkfkkfkf

   Hold kæft hvor er du klam at høre på. hvis der er nogen der er til grin er det i hvert fald dig. Det fandme pinligt for dig det her… sidder og sviner andre blogs til, og så har du selv verdens dårligste og lige gyldige blog. Hvad er du for et menneske? at komme med sin mening på den der måde er slet ikke i orden. Det fint nok du har en holdning, men prøv dog evt. at formulere dig lidt bedre end en der går i 7 klasse. tag dig dog sammen for helved

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ah, en ærtehjerne mere. Det er jo helt fantastisk.

   Jeg VIDSTE, der var mange af jer! Herligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • fkkfkfkkfkf

   du skal ikke kalde mig en ærtehjerne din klamme luder

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Baby

   “Din klamme luder”….er det ikke nærmere 5. klasse?
   Haha, det man siger er man selv, for det står i Aktuelt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • :-)

  Det kan være noget så inspirerende og belærende at blive indviet i andres meninger og holdninger. Det kan desværre også være noget så sørgeligt når de frembringes på en måde der er både irrationel og nedgørende.

  Synd med alt ordkløveriet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus Klump

  Nu må B naturligvis skrive om lige hvad hun vil. Men om noget så viser denne fokus på modeblogs, at B netop er en kvinde.
  Der findes næppe mange(nogen?) mænd, som vil spilde tiden på at checke disse Internettets ligegyldigheder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så enig – jeg har aldrig læst så mange modeblogs som efter jeg fandt BFB!
   At kunne finde på at læse eller skrive modeblogs er så kvindeligt at jeg brækker mig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg læser dem også kun for at revse dem. Bagefter ligger jeg med middelsvær depression i timevis.

   Men nogen er nødt til at gøre det. Ting skal skrives.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  Tillykke til Emilys blog og tillykke til Medina, som havde fødselsdag i går, jeg var med til festen, jeg gav hende et reb og en skammel i gave, pisse mange søde mennesker med til festen med så meget personlighed de alle havde, gid det var mig. Tillykke Emily, Medina tillykke Danmark

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .,

  Øv hvor er du bare pisse sørgelig! Er sgu lige ærgerlig over at der findes folk som dig, og indlæg som disse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Jeg synes du er genial Bethany. Bare giv den gas.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er du bare en irriterende møgkælling – må din røv klø og dine arme være for korte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • .....

  Du er ikke bare en bitterfisse, du er også en møgfisse….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  hahahaha. Hvor er du latterlig. Går du i 5. klasse igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Den man tugter, elsker man….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kan du ikke bare lade være med at læse modeblogs?? Ud fra dit indlæg er det tydeligt at du rent faktisk følger med i bloggen.. lad dog vær med det, hvis du synes det er så forfærdeligt. Brug dog din tid på at være kritisk overfor nogle emner, som rent faktisk er spændende for andre at læse om og debattere… Det kan da ikke blive mere tomt, at bruge sin tid på det her ævl…
  Du kan ikke engang svare på kommentarerne til indlægget, så man måske ville forstå dit store had til disse blogs. Så bliver det da ikke mere “ærtehjernet”!
  Come on.. hvor må det være bittert at være Bitterfissen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tamara

  fuck hvor er det klamt skrevet. Emili er sgu da en skide god blogger.

  Damn du fraen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ærtehjerne.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tamara

   Du er en fed kælling er du. fede møgluder. ærtehjerne, ja det er lige hvad du er din fede taber. kunne dræbe dig

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Uha uha.

   Nu er Bethany godt nok ude af sig selv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hahahha

  Citerer lige dig selv, kære Bethany:
  “når man ikke kan gøre det bedre selv, skal man jo bare lukke røven.”

  -Du har helt ret, så luk anus. :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Lund

  hold kæft du er bitter hva ??
  synes dit indlæg er fint nok .. du viser da din mening men er det nødvendigt at hænge nogen ud? .. , er du bare selv sur fordi du ik kunne blive model selv eller er det bare for længe siden du har fået sex ?

  skriv endelig din mening , respekt for det men stop med at hænge folk ud , de har ik gjort dig noget …

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Er du født i går og tørret på kakkelovnen i nat?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Lund

   du må sgu have et indholdsløst liv hvis du bruger din tid på at sidde og nedgøre andre …
   men ingen tvivl om at jeg er en del yngre (dermed også mere åben overfor verden og strammere i huden) end dig siden jeg har mere indhold i mit liv end at sidde og lave lange indlæg om hvor klamme andre er …
   du er jo til grin

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Hun er HELT sikkert yngre.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria.

   Jeg synes, det er evigt interessant, at du finder dig selv værende bedre end karakteren Bethany.
   Man kunne jo med fordel prøve at sammenligne:
   Bethany sviner folk hun ikke kender til.
   Du sviner en person du ikke kender til. See my point? (Si mit punkt.)
   Hold dog kæft med det hellige l***, når du ikke er en skid bedre selv! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Si mit punkt..hahaha :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida Lund

   Søde Maria … Nej den eneste grund til at jeg skriver her er fordi emilie er min veninde og jeg ik synes det er fair overfor hende at bitterfissen sidder og sviner hende og hendes blog til …. , hvis jeg ik kendte emilie ville jeg ikk gide at bruge min tid på at skrive her ….
   Men altså det eneste jeg kan sige er at det er rart at der er så mange der synes det er noget lort hun har skrevet og ytre deres meninger om det…
   Men ja fint du sammenligner , men der er en historie bag siden jeg gider at bruge min tid på at svare tilbage så …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Radio27/4

  143

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Wow, at du tør at komme med så åbenlys en holdning/kritik er vildt! Jeg glæder mig allerede til the aftermath! :-D

  Mvh

  Jasmin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malurt

  Malurt er sur og bitter.

  Hvad er det for en måde, at omtale os begavede vestjyder på?

  Jeg forlanger en undskyldning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hadede hende allerede fra overskriften: “It don’t snow […]”. Det gjorde ondt. Lille pige, det hedder “It DOESN’T snow”. Lille EMILI bør vidst omskoles. Og det kommer fra mig.
  Hil dronning Bethany – Blogstilstandens dronning.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Kan fortælle dig at overskriften til dette blogindlæg, ligesom stort set alle de andre blogindlægs titler, er taget fra en sang. I dette tilfælde Joni Mitchells “The River”. Så rolig nu.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Præcis :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • U*

   jeg tror du mener “vist” og ikke “vidst” søde ven.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Du må være gal i fileten i dag. Der skydes med spredhagl så det basker i flaps og halefine.på den flyvske B. Det er sgu da godt scor findes, nå nu alle missionshotellerne er stengt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JH

  Troede sku næsten, at du var gået helt kold, Men nu kan man kende dig igen – dejligt! :o)

  Selvom… Pileflet? Er det ikke næsten i kategori med speltboller og hjemmelavet øko marmelade?

  Troede også lige, at du skulle til at plædere imod blottede patter. Jeg nåede lige at tænke What!?, samtidig med at jeg læste. Jeg må lære at læse til enden. Pyh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Gået kold? Fordi jeg ikke har været harsk i tre indlæg? Hvad fanden er det, I lider af? Og hvad menes der med at kende mig igen? I kender tilsyneladende Bethany meget dårligt. Men igen, I ser jo åbenbart kun hvad I vil se!

   Og hvorfor helvede skulle jeg ikke plædere imod nøgne babser? Ja, jeg spørger bare!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JH

   Nææ… vi ser cirka det du viser os. Og de sidste dages indlæg har ligget under middel. Synes jeg. Hvis du hellere vil have det formuleret sådan.

   Typisk kvindeagtigt, altid at læse det man skriver, med de negative briller på. Men du er selvfølgelig ikke en bitterfisse for ingen ting.

   Sidste spørgsmål giver sig selv…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det må du sgu selv ligge og rode med. Jeg elsker mine juleindlæg, og når man ikke kan gøre det bedre selv, skal man jo bare lukke røven.

   Jeg ved ikke hvad, der giver sig selv…Men igen, det roder du bare selv med.

   Jubelidiot

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • JH

   Ja, jubelidioten det er mig…

   Det forklarer sikkert også, at jeg faktisk synes, at du er værd at læse.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha… så er jeg vidst også en ringe blogger, men har nu heller ikke noget imod at blive sat i bås med smukke Emili ;)

  Elsker iøvrigt dine indlæg om os, Sektdåser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   så er der BRUNNÆSEALARM

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, det er du

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lektor Blomme

   “Vist” Simone, “vist” – ikke “vidst”. Se her:

   Vist er et biord og betyder ‘vistnok’:

   “B. er vist begyndt at drikke igen”.
   “Jeg tror vist, hun er fuld”
   “Det er sikkert og vist”.

   Vidst er bøjningsformen af ‘vide’:

   “Jeg har vidst det hele tiden, jeg skulle have taget 7. klasse med”.
   “Bare jeg havde vidst, hun ikke brugte p-piller, så havde hun ikke modeblogget!”

   Just a heads up (bare et hovede oppe i…).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det hedder heller ikke “hovede”

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lektor Blomme

   Det har ikke, de sidste ca. 140 år, været tilladt at stave det på den måde ifgl. officielle retskrivningsordbøger i Danmark, I know. Men, men en ældre herre som undertegnede ved, at det nok skyldes en påvirkning fra bøjningsformerne hovedet og hoveder, idet man så slutter tilbage til en grundform der hedder hovede. Min alder forræder mig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jesus kristus! At du gider bruge din tid på det der… Men tak for lektionen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lektor Blomme

   At leve er at lære. I aim to please… and to educate.

   KH. L. Blomme.

   P.S. Min tid er dyrbar, så jeg håber det virker!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tjooe… Det var en ganske fin huskeregel. Formoder du får en form for tilfredsstillelse ved, at belære mig på den måde. Og det er sgu også helt fint med mig… Hvis det gør dig glad. Bare sjoveren ikke begynder at kilde, for så bliver det klamt (:

   Når nu du er igang, hvad så med en huskeregel til “nogle” og “nogen”? Falder så tit i…

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lektor Blomme

   Hmmm… hvorfor skulle den derned? Under bæltestedet – tror det siger en hel del om dig. Men helt ærligt, uden sjov og ballande, hånden på (h)jernet: Slap af, lad dig ikke narre, don’t feed the trolls. Vi elsker det. Listen and learn.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nogle er flertal. Nogen er ental.
   Desuden bruges nogen altid i benægtende sætninger.
   Der er aldrig nogen der har en Tampax når jeg skal bruge en.
   Og i spørgende sætninger:
   Er der ikke nogen der har en Tampax jeg kan låne?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Love it.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

   Det tror jeg ikke en skid på. Indrøm nu du er en sur kost.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, det gør du sikkert. Og du skider også julehjerter, ik’?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • OH SHIT!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et rent slaraffenland af gaver