Tilbage til Sektdåserne aka Modebloggerne

Mandehader søger Cyklamen

”Jeg forstår simpelthen ikke, hvorfor kvinderne finder sig i det.” siger Mandehaderen Vibeke Maddike. Hun taler om, at damer i al al for lang tid har fundet sig i at “køre i små pispotter“, mens ægtemændene drøner rundt i smarte metalkasser med hjul. Hun forstår det ikke. Dén selverkendende udtalelse er nok lige på kornet, for der er kraftedemig generelt meget, den matrone ikke fatter. Lad os klappe af Mandehaderen, trods omfangsrigt stupiditet har hun da i mindste fået øjnene op for sit eget svageste punkt: manglende fatteevne.

Kære Mandehader – lad mig elaborere: Vi “finder os i det”, fordi vi er ligeglade. Vi har ingen som helst interesse i at køre rundt i store kasser, der forurener og viser mere muskelmasse end en vægtløfter på krudt. We don’t fucking care. (Tis på en doughnut i en kærre). Den slags var smart for 30 år siden, hvor skulderpuder og mandsk opførsel skabte respekt i en verden, som havde brug for at beskylde kromosom XY for alt lige fra atombomber til manglende lønforhandlingsevne. I dag har vi ikke brug for den slags overtagelse og kritik af mandens enemærker for at få sammentrækninger i fissen. Vi sutter bare hans pik, så kommer det helt af sig selv.

Men det er jeg bange for, du ikke har forstået, siden du stadig må transportere dine unger fra A til Z og er sur over, du ikke kan få din feltmadrasvogn i cyklamen. Det problem har Bethany ikke, fordi hun er dygtig til at dele ud af gaverne. Bethany er jo god på den måde. Du skal bare ned på knæ. Lyn hans bukser op. Kys pikken. KYS DEN. Tag den til roden igen og igen. Så skal du se – han afleverer børnene helt af sig selv, og sutter du en Mercedesforhandler får du sgu nok også en omgang cyklamen. Lidt ligesom du gladeligt sætter søndagssteg på bordet, når han betaler dine stilletter og fortæller dig, at du er SÅ meget kvinde, selvom du brøler som en brunstig gnu på rov. Noget for noget. Det kaldes ligestilling.

Velbekomme.

Bethany

27 kommentarer

  • I dag har vi ikke brug for den slags overtagelse og kritik af mandens enemærker for at få sammentrækninger i fissen.

    A propos sammentrækninger i fissen.

    Lægevidenskaben har lige opdaget formålet med dem. De frembringer trykbølger.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Håhå ...

    Se lige det desperate forsøg på et comeback:

    http://www.vibekemanniche.dk/?p=891

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det har også været interessant – men ikke uventet – at se hvor mange mænd, som er dukket op her på min blog og har forsøgt at få den ene mere perfide og nedgørende kommentar postet efter den anden. With no luck.

      De prøver vel at gøre karriere som kvinde.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

    Nu var det Niels’ indlæg jeg reagerede på. Jeg bad ikke om at få lov at se din scrapbog. Hvis man ikke er så kildekritisk, eller helt kan undvære dem. Så vil jeg sige at det er en fin bog du har klistret.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Radio27/4

    Hvis Vibeke var bosat i Berlin havde hun fået skåret bildækkene op, det fucking miljøsvin. Hvorfor er vi ikke lidt mere handlekraftige herhjemme? Har vi for travlt med at passe vores 9-17, læse bloggers-delight-lovin’ og se “mig og min snotdumme, single mor” på kanal 4?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Niels

    Nu skal man jo huske på, at denne Vibeke har en Ph.d i ‘At leve med Neurofibromatosis Recklinghausen’, Prøv lige at læse den, ufatteligt at den blev godtaget, men hun var også bedre i visse discipliner dengang :-) Sådan nogle ph. d’er hænger på træerne, Virkelig, ligesom de madæbler ingen gider spise hænger der endnu. Godt for fuglene. Man kan faktisk ikke se skoven for bare træer. Som fagidiot kan jeg godt skamme mig over hvorledes der er gået merchandise i ph. d. Jeg selv skrev vist nok noget om en blindtarm, sikken en fest vi havde bagefter. Nu synes jeg at man bør se seriøst på Vibekes transportbehov, I kraft af hendes lægeløfte, manglende evne til at tilfredsstille mænd OG sig selv er det vel kun rimeligt at hun kører Mercedes. Hun har jo også sit at passe: Netdoktor.dk og sundhed.dk, nogle fremragende populære internetsites konstrueret for ussel mammon. Der er langt fra Søllerup Golfklub til Svendborg. Golfklub, husk lige på det, inden at i tølper det stakkels kvindemenneske…

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Der er så meget, de FN, EU og statsprotektorerede ikke forstår.
      De forstår godt, at grå EU-mænd går til spanking. Men de forstår ikke, at kvinderne finder sig i, at Mors konebåd ikke er en Mercedes.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Du kan vist ikke engang skelne mellem Søllerup og Søllerød. Du har vist ikke kompetencen til at vurdere en Ph.d afhandling. Og hvad var det V.M var bedre til tidligere? Jeg vil meget gerne læse din Ph.d om ” noget med en blindtarm”. Det er forkert af dig at desavouere hende på hendes faglighed. Og antyde at du har samme faglighed. Gu har du da ej.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er forkert af dig at desavouere hende på hendes faglighed.

      Muligvis. I sin tid som formand for Kvinder for Frihed omtalte hun penis som “en ordentlig Günther af en sjover”. Det lyder da ikke som lægelatin. Men det er måske en slags tværfaglighed ?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KAT

      Jeg er uenig i det indlæg hun har skrevet om B. Og jeg kan ikke lide det. Og hvis V.M siger Gunter, sjover, pikkemand, eller hvad hun nu har sagt. Ja, så har det ikke en skid med hendes faglighed og Ph.d grad at gøre. Hun har også ytringringsfrihed. Og det er sikkert noget der er taget ud af kontekst, det du refererer til. Det er udenfor diskussion at hun er fagligt dygtig. Det er sku for billigt at nedgøre hendes proffessionelle arbejde.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det er sku for billigt at nedgøre hendes professionelle arbejde.

      Det er da vist et forældet synspunkt. Er hun ikke børnelæge ?

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Saxo

    Hvad H…. foregår der herinde. Som jeg tidligere skræv så er Vibse-dimsen så dybt forelsket i B. at balladeknappen ustandselig rumsterer (VM der jo som tidligere er analyseret B. til at være en mand).

    Det må jo være så sandt når Vibse phd skrive det. Så inden længe vil B.(nå afsløringen har fundet sted) få gogget den af, slugt den i Gnuhalsen og tømt løgene på bagsædet af stor cyklamen. Kan man ønske sig mere her i denne kolde juletid. Jeg tror VM er god på de måder.

    PS: Er Maddike ikke lige groft nok B.?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

    Vibeke Manniche har jo en aktie i at svine miljøet. Hun tjener jo penge på at behandle ofrene af hendes svinemaskine. Både dem der bliver forgiftede og dem der bliver kørt over.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katarinka

    Jeg kører i en gammel Alto – og min mand afleverer frivilligt børnene, må være skidegod til det der pik i mund noget….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • KAT

    Det er jo rigtig nok hvad Vibeke M siger omkring biler, børn og trafiksikkerhed . Og hvorfor egentlig ikke en kvindelig bilsælger? Det ser man faktisk aldrig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • tsn

    Der er sgu´da ingen, der tør stikke pikken i munden på mandehaderen Vibeke Maddike.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Det tror jeg du har ret i – men der findes vist sådan et instrument til at holde munden åben imens, så hun ikke kan bide den over… he he

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • tsn

      Du har ret.
      Men de findes ikke i Maddikens farver.
      På den måde er hun ikke dum.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Min peugeot 107 er himmelblå og flot – jeg vil sgu da ikke transportere børn i den. Nu er de også efterhånden så store at de alle sammen har kørekort.
    Og så kører den næsten 19 km pr liter – slå den vibeke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Næppe...

    *Klapper*

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tilbage til Sektdåserne aka Modebloggerne