Fuck denfri.dk

Årets BlankoBitch

Og her står vi så overfor en udfordring af de helt store. For der findes kraftedemig så jammerligt mange blanke kællinger i lille Danmark. Lad mig remse et par eksempler op: Lambihjernen Medina, ZangenSinken, Anne Tagmigimingadedør, diverse modebloggere, diverse Blogstilstandståber, Mie Harder, Sørine Gotfredsen, Maddiken, Angela Blank og Anne Sophia Hermansen. Ja, listen er jo fandme uendelig!

Men som sendt fra himlen kom svaret. Årets vinder og dermed Årets BlankoBitch er ingen ringere end Mascha Vang. Meget lort har hun lukket ud i årets løb og i går var ingen undtagelse:

Folk prøvede således at hjælpe BlankoBlondie ud af hendes pinligheder og fik så følgende svar:

Tillykke med titlen, NisseMascha. Du har i den grad gjort dig fortjent til den. Mage til spejlblank dåse skal man fandme lede længe efter. Og det gør det saftsusemig ikke bedre, at du praler med, hvor snotdum du er ved endnu engang at udtale dig om alt det, du ikke ved noget om. Men på anden side er det måske også for meget at forlange andet, for du ved jo egentlig ikke noget som helst, og nok er Bethany ligefrem i kæften, men hun kan alligevel ikke få sig til at bede damen om at kappe stemmebåndet. Alligevel en tand for drastisk. Trods alt. Og dog.

15 kommentarer

 • Frenchie

  Hva’eøh Bethany går du ikke snart et niveau op i målgruppe, som bliver revet rundt af dig og din pen? Jeg er helt enig i dine betragtninger mht. omtalte kvindemennesker, men det må være for nemt for dig at duellere med en gruppe, som reelt ikke kan yde kvalificeret modstand grundet deres begrænsninger udi at anvende sproget som stikvåben. Jeg håber, vi i det nye år får lov til at se dig gå i kødet på nogle politiske magthavere, fallerede erhvervsmagnater i spjældet og på Victor og andre kendisser, som fortjener en tur i kanen med Bethany. F.eks. synes jeg din veninde Ditte Okman har en pointe, når hun rammende beskriver hvordan Casper Christensen højtråbende proklamerer “han knepper Jarlens datter…i røven” og selvsamme Jarl og datter sidder på første række og skraldgriner for hvad kan de ellers gøre? Ingen tør jo tage pis på eller give igen til den grimme lille mandsling med vorten for øjet af frygt for at blive genstand for hans efterhånden kedelige spydigheder leveret af Frank fra Hvam, som jo har konsolideret sin identitet som Casper C’ lille bitch, der bliver sendt i byen. Selv Anders Matthesen har føjet sig og trukket snuden til sig. Fucking skuffende! Jeg ved, du ikke skuffer gamle tøs. Godt nytår 2012.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det gør jeg så åbenbart. Skuffer.

   Politik er uendelig kedeligt at beskæftige sig med, og jeg kan ikke hidse mig op over Casper C.

   Måske du skulle holde dig til Ditte O.? :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • PM

  Tak! Fordi du har gjort opmærksom på dette FB-indlæg fra Mascha. Det er absurd morsomt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ved nu heller ikke om jeg mener Mascha Blanko Vang har fortjent denne title. Maschas tilfælde er bare så tragisk komisk, at man ikke kan gøre andet end at ryste på hovedet. Ser hende ikke som et irritationsmoment, blot en døgn flyve der har fået sit celeb liv til at leve lidt for længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ctrl+v

  hm… har nu i en måneds tid været underholdt af bitterfissens fantastisk bitre univers. og underhldningsværdien er høj. Dét er den. Men i min iver på at finde mere om hende her bitre bethany har jeg stødt på bloggen bitterblog.dk, som minder umiskendeligt meget om bitterfissen-bethany.dk, bortset fra at den har eksisteret i flere år… er der tale om copy-paste her…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vedkommende er nok bare hoppet ned fra østrogenmuren.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ctrl+v

   mjaaarh ikke rigtig Rolf… Hør, jeg ville jo ikke sidde og læse Bethanys blog, hvis ikke jeg synes hun var fab. Eller jo, det ville jeg også, hvis jeg var en eller anden kendis-wannabe, med et brændende ønske om at blive spiddet med Bethanys verbale lyssværd, hvorefter jeg kunne tude på min egen entertainment/mode/something something blog over, hvor tarveligt det er. Men nej, jeg er en ganske almindelig nobody, med hang til lidt god net-bashing, hvorfor Bethany’s blog bringer sustans ind i mit ellers så indholdsforladte liv. Netop derfor er det jo slemt forskrækkende, når jeg finder en mandelig pendant til Beths blog, som er mindst lige så skarp, omend også en tand mere gennemført (dog med manglende heksejagt på åndsforladte celebrities). Jeg troede Bethany var bethany og bethany var bedst og så finder jeg ud af, at ham bitterblog anvender nogle af de præcis samme vendinger som Beth, bare lige et par måneder/ år før bitterfissen blev født. Skuffende og uoriginalt.
   Men Golf, sorry, Rolf, du ku jo forsøge at læse bitterblogs indlæg og danne din egen mening, inden du affejer min.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jeg kan ikke forstå, du sammenligner Bethany med bitterbloggen.

   Jeg kan sige, at jeg ikke kendte til den blog før midtvejs på min egen blog. Så der er ikke noget copycat der.

   Men nu har jeg kigget på den nogle få gange, og jeg synes ærlig talt, at du sammenligner æbler og bananer. Det er jo en helt anderledes blog, manden har kørende.

   Og jeg synes kraftedemig, det er en fornærmelse af de helt store at blive sammenlignet med den røvsyge blog.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ctrl+v

   synes egentlig du burde tage det som et kompliment

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ctrl+v?

  hm… har nu i en måneds tid været underholdt af bitterfissens fantastisk bitre univers. og underhldningsværdien er høj. Dét er den. Men i min iver på at finde mere om hende her bitre bethany har jeg stødt på bloggen bitterblog.dk, som minder umiskendeligt meget om bitterfissen-bethany.dk, bortset fra at den har eksisteret i flere år… er der tale om copy-paste her,?har bitterfissen ladt sig inspirere af bitterblog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tsn

  Maddiken var ellers min personlige favorit. Men ok. NisseMascha nåede lige at overhale indenom.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næppe...

  Den dame…hun er jo lækker. Hvorfor kan hun ikke bare nøjes med det? så ti dog stille!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • saxo

  Du kan tage det helt roligt med Macha B. En mindre der kan kopierer dig på denfri.dk

  PS: D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Hvis Lebbesen kan, så kan Mascha da også.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Fuck denfri.dk