Løsgang i trussen

Afsløring

Ekstra Bladet leder efter det kæmpe kvaj, der var så snotdum at betale Bendtners pizza forleden nat. Bethany går til bekendelse. Det var mig. Det sker ikke sjældent, at Bethany har en finger med i spillet, når ting sker. Skulle I tvivle, kan I spørge Tantholdt – omend han nok er for stiv til at bekræfte. Men nu har jeg altså betalt Bendtners mad, fordi idioten havde glemt sit dankort.

Men alt har som bekendt en pris. Akkurat som Bethany. Og Mascha Vangs plasticpatter.

Hvad Zangensinken har at sige til den sag, må hun selv ligge og rode med. Sandheden er, at ingen kan hamle op med Bethany, når det kommer til mænd.

Bethany kan dog forsikre alle om, at det var sidste gang Bendtner fornøjede sig i Abyssen. Bethany er ikke til arrogante typer, og desuden fylder Pilou og Kaas-kæppen alt for meget i mine tanker – i momentet. Godt nok er Bethanys skræv rummeligt, men der må være en blonde.

Bethany

Den fine illustration er begået af damen ovre hos Rådne Radisser.

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Løsgang i trussen