Hæmoriden Leo Nobody

Skål, Jim Lyngvild

For de Grødhoveder, som ikke følger med på Facebook, kan Bethany berette, at der er krigstilstand imellem Jim Lyngvild og Bethany. Det mener i hvert fald Se & Hør, som i voldsom grad prøver at piske en stemning op. Noget Bethany selv er fantastisk ferm til. Så fred være med det. Bethany forstår. Og det er trods alt mere spændende at skrive om Bethany end så mange andre ligegyldigheder. Her kunne man fristes til at slynge navne som Mascha Vang (BlankoBlondie) ud. Men Bethany besinder sig. I dag. (Velbekomme, Martin Hjort)

Til sagen. Bethany er ikke i krig, og Bethany hader ikke Jim Lyngvild. Dertil er hans tissemand alt for stor. Bethany er nem på den måde. Så skulle vi ikke tage en slapper, en dram og et krus Mjød? Det er trods alt snart jul og vintersolhverv.

Skål på det.

Bethany

11 kommentarer

 • Papa T

  Kæreste B

  Du er for blogfræk – elsker alle de sure kommentarer du får – The more they bitches you the better bitch you are – (jo mere bitre de bliver jo bedre bitter har du.

  Vil så gerne være din ven på facebook men kan ikke finde dig – kun en bunke andre Bethanyer der slet ikke kan leve op til navnet(ikke andet end mjødpatter og dilettantelskere). Det har øget mit forbrug af fernet til uhyrlige højder(hvilket der jo ikke er noget galt i, men alligevel, savner nye undskyldninger)

  Allerærbødigstbitterven

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vagina Dentata

  Shhhh….Jeg troede at vi var blevet enige om, at Lim Lyngvild skulle ties ihjel?
  Vi skal sgu’ da for helvede ikke til at skåle med starutten?!
  Fatter ikke hvorfor fanden han stadig er på EBs lønningsliste?
  Manden sgu’ da kan intet andet end at blænde forsvarsløse med sit forlorne Blake Carrington smil.
  Nej, min lille Bette-pige, selv du kan gå for vidt for et stykke ‘well hung’ medister…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stensom

  Næste skridt for Lyngvild kunne eksempelvis blive vild med dans, eller stille op for liberal Alliance. Han er en fin gut, jeg har været oppe i ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrik

  Jeg har engang fået en gigant sviner på en hjemmeside ( faktisk en hjemmeside som var oprettet til løbende at svine mig ) med navn og adresse påført. Da jeg ikke mente den var berettiget, lod jeg det passere. Noget af det der stod var faktisk morsomt. Bethany må have flair for at ramme plet, ellers var der ingen der gad hidse sig op. Sig nu bare tak til Bethany, hun booster jo jeres karriere ( eller hvad I nu har gang i ). Jeg forstår ikke at nogle er hævngerrige. Bethany er jo et livsstykke, en ener. Det er da herligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Til alle de pæne mennesker der ikke tror at en “rigtig” kvinde kan sige røv, pik, luder og ho, så vil jeg informere om at der altid har eksisteret en kvinde der talte “folkets sprog” råt for usødet – problemet at alle I pæne mennesker ikke normalt hører efter når folket snakker – og nu er internettet kommet og har blandt meget andet demokratiseret medierne, så alle kan gøre brug af deres ytringsfrihed til at råbe RØV på skrift.
  Før råbte vi det kun på kældertrappen – os kælder- og underbuksemennesker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Hvor er det saadan mere praecist man kan foelge med paa Facebook?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louis Freese

  Some people tell me that I need help

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, i stedet for at piske stemningen op burde de invitere mig, så jeg kunne piske dem allesammen hos Se og Hor!

  God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Det er efterhånden en smule trivielt det her…zzzz

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Jamen så kan du jo bare fise af. Piece of cake (fred og coke)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hæmoriden Leo Nobody