RokokoBethany

Modebloggerprisen

Modebloggerprisen! Man tror det er løgn, men det er det ikke.
Det helt store show var stablet på benene, således at modebloggere og diverse modebladsduller kunne føle sig som stjerner. Ja, for det er jo det, det handler om. Modeblogger aka kendis wannabes.
Ti modebloggere var nemlig udvalgt af en jury bestående af blandt andet Ibi Støving (I’m dying, if I’m lying. Det hedder hun sgu!), hvorefter tumpetossede læsere kunne stemme på deres yndlingsmodeblogger i et opløb om i alt tre priser. Derudover var der ligeledes tre jurypriser.Til stor forundring for visse gik to af disse priser til verdens måske mest kedeligste og i øvrigt helt ukendte modeblogs: Brigade Noir (Sort brigade – og ja, hun er kommunist!) og adelie.dk (Hvem helvede det så end er).
“Jamen, hvorfor vandt de så, fantastiske Bethany, og hvorfor er du i øvrigt meget bedre end alle andre?”
Ja, det kunne måske undre, men damerne bag disse blogs er veninder med jurymedlemmerne, og derfor er det jo klart, at de vinder. Det giver sig selv. Ingen grund til at gribe sådan et show professionelt an. Det er trods alt af amatører, for amatører og betalt af amatører. Og jeg er bedre end alle andre, fordi jeg har en hjerne. Det gør en enorm forskel. Ved godt, det er svært at forstå så lad være med at forsøge og hold fast i det, du allerede ved: Bethany er bare bedre.
Pinlighederne vil ingen ende tage. Gina Jaqueline, som vandt læsernes pris, blev inviteret i Go’ morgen Danmark. De ombestemte sig dog, da de fandt ud af, at Vagina Sjakaline åbenbart både ryger det ene og det andet og tydeligvis slet ikke var prototypen på en modeblogger (I skulle bare vide, TV2! De er på alt muligt – alle sammen! Hvordan tror I ellers, de kan være så tynde????). Men Vaginaen var åbenbart for meget for familien Citronmåne. I stedet inviterede TV2 lille blonde Isabella. Isabella vandt nemlig en af juryernes priser og havde det helt rette look til de sarte. Det vil sige: Gennemgående intetsigende. I øvrigt glemte TV2 at meddele GJ, at hun var uønsket. Det lod de andre om. Efterfølgende har GJ prøvet at få svar fra TV2, men det har ikke været muligt. Kujoner, siger jeg bare! Kraftederstejlme dårlig stil.
Så er det, Bethany undrer sig over, at samme amatørprogram har slikket Bethany i røven for at få hende i studiet. Hvor stupide er I? Hvis et storrygende tøsebarn er for meget for jer, så kan jeg kraftedemig love jer for, at Bethany, med svamp i skrævet og hele molevitten, får jer til at trimle bagover!
B.

25 kommentarer

 • Anonymous

  Ibe Støvings søn hedder Anakin. Anakin, ligefrem. Jeg elsker, når folk giver deres børn navne, hvor det enten kun kan blive en total vinder eller en mobbet-gennem-hele-sin-folkeskole. Det er lige ligesom et væddemål. Det er da spændende, hvad det bliver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ok, så fotomodeller. Ikke sild. Hende fra Information med strittænderne var dum at høre på. Den anden var da til at holde ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lille Bethany, du har meget at lære om verdenen. Men måske kan det muntre dig op, at du netop er blevet nomineret til Årets Kældermenneske i kategorien "Bedste Anonyme Bagholdangreb på Selvretfærdig Speltkusse". Jeg skal bare lige have oprettet en hjemmeside, høre om min søster har tid til at sidde i bedømmelseskomittéen, søge kulturministeriet om 75 000 i støtte og undersøge om den sorte diamant er ledig en gang i januar til et storstilet awardshow. Er du så glad igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Modebloggerprisen er en meget lille krokodille i en kæmpe sump af støtteordninger, projektansøgninger og bevillinger af midler til folk, der har gået på RUC med panelet. Folk, der aldrig ville have hørt om diverse muligheder for at stikke snabelen i diverse puljer, hvis det ikke havde været for deres netværk. Tror du det er for sjov, at begrebet "kompetence" er blevet udvandet til det uigenkendelige. Vi lever i et samfund, hvor reel viden og kunnen er totalt overflødige, ja nærmest diskvalificerende, og magten og æren går til de, der er gode til at networke. Jeg håber at du kan se alvoren. Det her rækker længere end et interview i godmorgen-tv. Du er inde og rokke ved et af det postmoderne samfunds grundpiller, når du kræver uvildighed af modebloggerprisens panel og dermed et opgør med den rygklapperkultur, der fungerer så godt og har bragt os så langt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Enig i at folk generelt er langt oppe i røven på hinanden. Men det ændrer ikke noget.Fuldstændig latterligt at to så ringe blogs, skal løbe af med en pris. En farce af et PR stunt i det hele taget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Arh, Bethany, vågn op og lugt til virkeligheden. Hvis vi krævede objektive juryer, der ikke kendte de nominerede personligt, kunne vi aflyse hele det politiske liv, erhvervslivet, uddannelsessystemet, kulturlivet ikke mindst, for de lever alle af at uddele kunststøtte til hinanden, inklusionsindustrien, og fortsæt selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ibi er en sød pige. Men det nytter jo ikke at hun og veninderne, sidder og giver deres intetsigende veninder nogle priser de ikke har fortjent.En jury kan jo ikke være objektiv hvis de kender de nominerede personligt. Længere er den ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes faktisk at Ibi Støving er ok. Det kunne have været meget værre. Det kunne have været Mayianne Dinesen eller tv-baronessen. Ibis fatale fejlbedømmelse af fodboldspilleren Tobias Grahn forener hende med en vis menneskelighed, der gør det nemmere at acceptere hendes ultratynde lår. Det taler også til juryens ære at de i det hele taget har nomineret en rygende modeblogger der er for edgy til tv2. Det viser, at de i den grad har fingeren på pulsen. For som alle ved, har kokain været den nye rygning i et stykke tid, men nu er rygning ved at blive retro, og det kan vist kun være et spørgsmål om tid, før vi kan sige det samme om Fernet Branca.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den ene var pissesur og fandme da ikke en sild.Men udover det, så anede de jo ikke hvad de snakkede om..Jette Hansen havde dog forstået noget. Det havde den anden ikke. Kneppes for penge? Det bliver jeg tit. Så ja.Hvilken debat, 8:14: Er det ønsketænkning, eller er jeg blind?10.08 Skål på det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er nede med den Bethany. Det er så fucking sikkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Læs evt Politikens debat i dag; "Du er en stor hykler, Anne Sophia Hermansen"….det vidste vi andre jo godt, men meget god artikel…og BIG UP for BB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kan du kneppes for penge, Bethany?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Var lige inde på den sorte (Noir) side, var kraftedme da lige før nosserne kravlede op i maven igen af at kigge på de afpillede skeletter som de kalder modeller…. , Ved der er mange ting Bethany ikke magter, men sådan nogle bensække magter jeg ikke, det kræver en Whiskey..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den ene var en sur sild

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvem er de to sild der diskuterer Bethany?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er i Deadline nu. Dr2

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hvem fanden gider læse om hvilke sko/støvler uinteressante piger bestiller hjem over nettet??Det er da fandeme da INGEN bid i overhovedet!Giv os Bethany!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har faktisk prøvet noget lignende, bare i en sportsgren, jeg var nr. 3 på Sjælland. Men det blev ikke nævnt. Men både nr. 4 og 5 blev nævnt, men de var jo fra nogle af de finere klubber i Nordsjælland. Så det er ikke svært at sætte sig ind i at hende Ginapigen må føle sig snydt. Og forkert. Det er pissetarveligt. Uanset hvad man mener om modebloggere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vatpikke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pis, haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er dying, for det hedder hun ikke: http://da.wikipedia.org/wiki/Ibi_Støving

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak. Jeg har rettet. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft det er godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flere af dine links i ovenstående virker ikke:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RokokoBethany