Pengemaskiner og Englebørn

Kællingekomsammen

Hvorfor skriver mennesker til Bethany? Tænder de på ydmygelse? I så fald vil jeg straks sende dem videre til Onanikartellet. De er vilde med den slags. Senest gælder det en eller anden tåbelig blogger fra endnu en politisk skraldespand, Kællingekomsammen. Bethany bliver spurgt om, hvorvidt hun kunne have lyst til at skrive et indlæg til dette tåbelige site. Nu kunne én have lyst til at skrive noget meget grimt, men lad os nøjes med et “Hvorfor?”

Hvorfor skal Bethany skrive et indlæg til liberalistkussernes højborg, hvor kællinger elsker at sidde og slikke mænd bagi i håbet om at samle stemmer til næste valg (det er først om cirka 4 år, så tag da for helvede en slapper)? Hvad er tanken bag? At Bethany har noget konstruktivt at sige om ligestilling? Up yours (Op i jeres)! Næh nej, som alle andre etablerede medier skider de på indhold og leder bare efter emner, der kan få deres læsertal til at stige. Må Bethany foreslå, at I skriver noget interessant? Det vil stinke lidt mindre end at bede mig om hjælp, men det er måske at sætte standarden en tand for højt? Man beder jo heller ikke MaschaVang om at begå genistreger, point taken (Point er taget).

Strategimøde hos Kællingekomsammen:

Redaktør: “Liberalistkusser, vi har et problem. Vores læsertal styrtdykker. Vi må lægge en plan”

Hjernedød liberalistblogger 1: “Plan? Er det ikke et præservativ? I fald har jeg masser. Jeg er jo liberal og kvinde, som bekendt betyder, at jeg knepper mig til indflydelse”

Redaktør: “Nej, skattepige. Plan som i strategi. Hvordan får vi flere læsere?”

Hjernedød liberalistblogger 1: “Jamen, så må jeg igen foreslå at kneppe os til det. Det skulle være nemt nok. Desperate mænd er trods alt vores primære målgruppe”

Hjernedød liberalistblogger 2: “Er det ikke lidt ekstremt? Vi skal ikke fremstå ekstreme, så ryger vores argument for ikke at tage de røde alvorligt. De er jo de ekstreme. Uanset, hvad de gør”

Hjernedød liberalistblogger 1: “Du har ret. Vi må nøjes med at skrive lidt om, at mænd er fantastiske og ikke må kritiseres. Så har vi i hvert fald hankønnet på vores side. Det er så dejligt nemt, og de lægger aldrig mærke til, hvad vi ellers lukker ud af lort. Det giver os i øvrigt muligheden for at fylde hveranden spalteplads ud med noget, vi har skrevet 1000 gange før”

Redaktør: “Nej, nej, nej. Vi skal forny os. Være hippe, I ved. Ellers ender vi bare i Radio 24syv, som alle de andre borgerlige, der er ved at glide ud i glemslen”.

Hjernedød liberalistblogger 3: “Det er sgu også bare på grund af hende Bethany. Der sidder hun og får al opmærksomheden og skriver noget, vi ikke forstår”

Hjernedød liberalistblogger 1: “Pyt, vi behøver ikke forstå. Det gør vi jo aldrig, og vi kan sikkert sagtens få det, hun skriver, til at se politisk ud. Herre Gud, vi kunne få Lars Løkke til at ligne en statsminister”.

Redaktør: “God ide. Vi skriver til Bethany”

Hjernedød liberalistblogger 2: “Hvad skal vi bede hende om at skrive noget om?”

Redaktør: “Det er lige meget, bare hun skriver”

Bethany begynder så småt at forstå, hvordan denne medieverden er skruet sammen. Det er kraftedemig latterligt! Det er jo samlingsstedet for de medieliderlige mennesker, der var for grimme til at komme med i Paradise Hotel og for gamle til at deltage i De snotdumme mødre. Ynkeligt, siger Bethany bare. Ynkeligt!

B.

22 kommentarer

 • Anonymous

  Jeg nyder hvert indlæg jeg læser fra dig, den måde du kan formulere dig om folk og situationer. Thumbs up for dig, Bethany!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kære Anonym (dvs: den af de anonyme, der kan noget med tegnsætning, ikke den anden >yikes!<, ham der lige ovenoverSend mig lige en mail, så skal jeg fortælle dig en hemmelighed om Bethanys. Møz, Susanne StaunPS: Det skal være en frækkert-mail.PPS: Kun hvis du er mandPPPS: Under 17

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Alt det med kællingerne,synes overflødigt,da mine øjne fik øje på at du truer med der er 4 år til næste valg..",se dét er skræmmende læsning !Søren Pind.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Peter Taitto

  Blogland er jo et lukket økosystem, hvor alle lever af at klippe hinanden. Kællingekomsammen, Onanikartellet m.fl. ville jo ikke have en chance i dagens medieverden hvis ikke de sugede på labben hos hinanden og deres unge medfæller på redaktionerne rundt omkring. Bethany ville ej heller have været til! Men som det er med blogland, er det også med Bethany.Men blogland har med værste vampyrmanerer invaderet et par af mine favoritaviser, der i blandt Information, så nu kan jeg ikke åbne et dagblad – bortset fra EB, da bloggere uden selvrespekt trods alt holder sig fra denne sprøjte – uden at blive belemret med en pladder fra en fremhævet (men alligevel dybt ukendt og uden åndsevner) stodder fra herrefrokosten, en såkaldt speltkusse fra damefrokosten eller hvad pokker de sider nu kalder sig.*hive efter vejret og lede efter punktummer*Bethany har bestemt fortjent sin plads! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kællingerne vil bare stjæle kliks fra dig, og så iøvrigt overfalde dig på deres banehalvdel! Tror de Bethany er dum, eller hva!?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan være fuldstændig rolig. Det er en helt generel betragtning.Knus og kramBethany

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany – er det generelt, du mener, at hvis man er kvinde og liberal, at man "knepper sig til indflydelse?" Eller skal det bare forstås som noget, der bliver sagt til det der komsammen, du skriver en parodi på? Og altså ikke er et udtryk for hvad du mener?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nu er er tid til lidt røre, håber at dette cyber-alterego sidder godt i sømmen.jeg kunne nemlig godt li lidt varm luft blæst mod information!http://www.information.dk/283438#comment-447333 her får du lidt eftermiddags læsning fra A Raspkussen|eftersom spelt ikke kan gøre sig| det tyder på at du har en politisk/korrekt cyber søster, jeg husker især et af hendes gamle bidrag! den rene fuckdebat var overskriften. det hele ringer klokker og tænder lamper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  damm det er dååligt det her site… fame ikkk i odden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  … Bethany er det nye sort :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kunne I li', hva'?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany,hvornår får de politisk-korrekte kælekusser fra information en tur i slyngen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er hverken rød eller blå – Bethany er sort :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er bare Bethany.Velbekomme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany, du er dejlig. Tror du er Susanne Staun eller Maise Njor. Du har galde og skriver som Susanne, men kunne også være en lille Maise, der er kørt sur i det pæne, liberalistisk inficerede, halvkendis liv.Og vær nu klog, du kan ikke være både og. Hvis du ikke er rød, er du blå. Handler ikke om blokpolitik eller andet kedeligt, men er real virkelighed. Du kan sgu da ikke høre til hos de liberalistiske no brains/hestepiger. Så er du rød, med hjernen og tvivlen intakt.Salut fra den tænkende klasse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, det er sku lige før man tror det er lyv. Hold kæft en falsk verden. Kan sku godt forstå du pimper Fernet. ASH har travlt med at slette kommentarer – hvad skal man tænke. Ikke en skid – rend mig i røven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er det dig, Pilou?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg hjerter dig – lige midt på din bitre fisse. Smækkys.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Elsker dig højere og højere for hver dag der går Bethany…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bie

  Hahaha… I LOVE YOU BETHANY!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pengemaskiner og Englebørn