Mediemølposen

Faktum er Mangelpåcharme

Som Bethanys facebookbekendtskaber vil vide, er jeg løbet tør for Fernet. Den slags har konsekvenser. Blandt andet kommer Bethany til at tænke og miste sit ellers så fornøjelige humør. En kombination som ikke tegner godt for tvillingernes kvalitetstid med mor, hvor de normalt får lov til at lege med både spraymaling og egen afføring, som, enhver jo ved, er vigtigt, hvis de skal udvikle sig normalt. Så i dag må de nøjes med stikkontakten og skruetrækkeren.

Ja, Bethany er lodden ved det hele. Det hele! Herunder AmarOmangelpåcharme, som har travlt med at fortælle sine læsere, hvordan de kan snige sig udenom reklamerne på hendes blog. Samtidig bræger hun vidt og bredt om, at Bloggers Delight sætter annoncerne op, som var de amatører. Ja, Amarkiksen påtænker næsten at forlade selskabet! Så slemt er det for det lille pigebarn. Og ved du hvad, Kiks? Det synes Bethany bare, du skal gøre. Hellere i går end i dag. For jeg kan kraftedemig godt fortælle dig, det er dårlig stil at svine et netværk, som man selv har tigget og bedt om at få lov til at være med i, til. Ynkeligt! Det eneste værre end en beskidt dørmåtte er en dørmåtte, der giver den som rød løber, min pige.

Men sådan er det vel i disse 15 minutes of fame-tider (15 minutter på farmen-tider), hvor alle lader som om, de er for vigtige til guffe gren på en stand up-komiker på lokummet (oh, hvilke minder) og simpelthen ikke orker alle de parasitter, der gerne vil være tæt på, alt imens de selv ringer til Se & Hør med det seneste tip fra egen røvsyge verden (brænder tampen, Lebbesen & Vang?). Okke ja, Kiksen giver den som “for kendt til det her sted” helt efter bogen, og det lugter. Af lort.

Faktum er, at det er en dårlig forretning at være blogger. Faktum er, at Mangelpåcharme og en lang række andre bloggere tror, at de er kendte og store skribenter, fordi de engang fik ros af deres dansklærer i folkeskolen. Faktum er, at I enten skal tage jer grundigt sammen eller tage til takke med det, I får (og Mangelpåcharme – med dine besøgstal skal du vist bare være glad for, at BD overhovedet har gidet kigge til din side). Faktum er, at det her er as good as it gets for jer (røven er god, røven tager jer). Og kan I ikke lide faktum, vil Bethany råde jer til flasken, frit fald fra 25. etage eller FONIJ (Foreningen for Os, der er lige ved og Næsten at bryde Igennem…i Japan.) eller “Funny”, som de kalder sig i Tyskland.

Bethany

 

25 kommentarer

  • Pernille

    Arh hold nu kæft, det er en skam, jeg først har entret din blog nu, Bethany. Men tak alligevel. Tak fordi du er den, Leonora Chr. Skov ville være, hvis hun turde, og Dolph hvis den var en hunflodhest.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Brigitte

    Kender du Stella Yvette? – Det burde du.

    http://stellayvette.blogspot.com/

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilielotusrasmussen@hotmail.com

    Så er du begyndt at bloggepå bloggers delight.. Tjaaa, hvorfor ikke tjene lidt ekstra til finspritten, men det viser vel os andre, at du ikke er så anderledes fra alle de andre. Du kan også købes for det rigtige beløb ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Alle mennesker har brug for penge. Om det er til Tena, Fernet, ludere eller Gucci. Det er der ingen skam i.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Og slet ikke, når man ser hvad mediemøllen høster ;-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterrøv

    Det er tid til at tømme tarmene igen og jeg har aldrig haft rigtig mod på den der plasticslange-trend, så nu sidder jeg så her igen. Denne gang dog ikke akkompagneret af tantra-patter, tak skæbne. Dog må jeg sige at hipster-kommentaren fik lortet til at flyde lindt. Hvilken vanskæbne at forveksle B. med noget trendy af hankønnet. B. tilhører os. B. er en af vor egne. Beg finder mig ikke i flere gætterier og tirader og hvadharvi (whathavewe oversættes til shanghajede af autocorrect). Bethany er Bethany og jeg har brug for hendes lort for at få mit eget ud. Så fingrene af fadet eller noget. På forhånd tak.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seraphina

    Og ærlig talt – vi er nogle der gerne vil donere til Fernet for dine guldkorn – JEG vil i hvert fald gerne :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

    Et Delight-rygklap er et rygklap også når det serveres indpakket i “bitterhed” – man er vel med i klubben (Mulle) og sender hits til hinanden. Good dog Bethany! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Jeg har det fint med at være hos BD. Især fordi de er så pisseflotte, at det gærer i bomuldstrussen.

      Det betyder ikke, at jeg magter de andre bloggere. Det gør jeg kraftedemig ikke. Fucking lille venindegruppe. Som jeg jo i øvrigt ikke er en del af. Tak, Gud.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Jeg bilder mig skam ikke ind, at du magter nogen Bethany ;)

      Blot en strøtanke om, hvordan bitterhed kan resultere i ussel mammon – helt uden at vide det (?) spreder du jo økonomisk kærlighed til alle, der forpester dit liv. Og folk kalder dig bitter, tsk tsk… Du er jo en omvandrende gavebod! ;)

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Det har jeg altid været. Med mit skræv.

      Ps. Jeg har kværnet to Fernet, så beklager hvis jeg misforstod.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

    No no.Christian. Fernet er faktisk en damedrik. Hvilket man kan undre sig over Jæger fx. er da mere sød i det.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Anonym

      Fernet har aldrig været en damedrik, men B. har jo heller aldrig været en dame – damer går med hat.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nakkeost

      Nej ikke udelukkende det er korrekt. Men damer foretrækker Fernet som deres bitter. Har jeg ofte hørt og set. Om det er rigtigt tør jeg ikke sige.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bitterfissen Bethany

      Bethany sætter sin hat som hun vil

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christian Overskåren Hansen

    Undskyld mig Bitterfisse.

    Det er næsten humoristisk så hipster (smart med de smarte) du forsøger at fremstille dig selv. Hele den der postmoderne kronisk ironiske tilgang. Henslængt sarkastisk. Velformuleret og kreativ. Men samtidig en evig dvælen ved det altmodische. (nostalgiske tider) Fernet! (Überhipster drink). Kunne ligeså godt have været Underberg. (Gaven til maven). Hipster med kapitaler så store, at det råber til himlen. Kan lige forestille mig, hvordan du sidder i dine slidte sorte sko fra Converse og tamper i din 13.3 tommer MacBook Air. Skovmandsskjorte. Et lille overskæg og en hue der sidder helt overnaturligt bag på hovedet. (Bruger I hårnåle, eller hvordan dælen får I dem til at sidde der?) Om lidt hopper du ned på din røde fixie cykel for at køre en tur i Jægersborggade, hvor du hænger ud med drengene. Her I ryger hjemmerullede finskåren Gul Opal tobak, drikker Fernet (subsidiært Gaven til Maven) og diskuterer, hvem der ville vinde i en kamp mellem Bruce Lee og Mohammed Ali. Alle er I enige om at det er ret sjovt, den der gimmick med bitterfissen, du har fundet på. “Fuck parnasset. Vi er de seje af de seje.”

    Det synes jeg i øvrigt også. (at du er sej) Specielt hvis du skruer lidt ned for hipster attituden. Den er ikke nødvendig. Nå ja. Og så er sønnen Adolf H. Itler ikke sjovt. Det er bare uintelligent, hvilket ikke matcher din ellers fine fornemmelse for stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hipster?!?!?!?

      Jeg går fandme i coma!

      Bethany er sgu da ikke hipster! Gud fri mig fucking vel. Træk det tilbage!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Og så prøver jeg ikke på at være sjov. Der er simpelthen gået noget helt galt i din hjerne.

      Og du skal ikke genere mit adoptivbarn.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christian Overskåren Hansen

      Ok jeg trækker det tilbage og tilbyder dig øjeblikkelig oral tilfredsstillelse i din bitre fisse. Så den kan blive et smilende og sødt venusbjerg. Eller er det at gå over grænsen? Er det mig der er plat? For det er ikke et forsøg på at være sjov. Bare sådan lidt off-track. (på galt spor)

      PS. Nogle super cool bannerreklamer du holder dig. “Matinique -Gentlemen bærer Suits”. Det er det man kalder target marketing. Hvor man rammer målgruppen lige der hvor den er. Og jeg ved, at det vrimler med rigtige Gentlemens i netop denne URL.

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Svampebob

      Hahahaha target marketing :) Totalt hipstert.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • En Fernet-donationsknap var måske vejen frem?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mediemølposen