Interview i Politiken - Sådan gik det virkelig til

Bethany fra Bloggen

Bethany har fået hentydninger, har hun. Krævende læsere savner blogindlæg om De andre bloggere. Bethany ved godt, hun har forsømt dem. Og det handler ikke om Bethanys nye tilværelse som bitter berømthed. Det handler stadig om, at Blogstilstanden er så røvsyg, at man jo kraftedemig ikke orker at læse med. Hvorfor opsøge depression? Det er sgu da rigeligt, at det snart er jul! Bjældeklang fucking Bjældeklang, guirlander og gramseivrige onkler!

Men som Bethanys homegirl J-Lo siger: Jeg er stadig Bethany fra Bloggen. Og jeg lover at tærske mig igennem nogle af De andres lorteblogs. En af dagene (inden nytår). Bethany er god på den måde. Og man skal kraftedemig huske, hvilken rendesten/flise man kommer fra.

Men nu hvor vi alligevel er ved det: Bethany har fået mailstorm om en vis blogger (Dyt båt eller noget). Og lad mig sige det sådan, hun virker ikke normal. Det har Bethany det stramt med. For ja, man skal skåne unormale mennesker. Som fx. mongoler. De kan jo ikke gøre for det! Men Bethany hader fandme mongoler, så er det sagt. De er fucking irriterende og grimme. Og det er Dyt Båt også.

Men Bethany er mild i dag, og Dyt Båt vil gerne undskylde til hele Blogstilstanden, fordi hun har reklameret lidt for massivt for sin sindssygt pinlige give-away. Så den chance skal hun fandme ha’. Også selvom hun hverken kan stave eller la’ vær’, og der ikke er et ærligt komma at finde i indlægget. Bethany anser det bare som vigtigt, at sådan en undskyldning når ud til alle Grødhoveder. For det er kraftedemig en pinlig situation, du har sat dig i, Dyt Båt. Hvad helvede tænkte du på? Sådan at spamme andre lorteblogs med dine klamme reklamer!  Og så vil Bethany foreslå, at du finder nogle bedre gaver til næste gang. Brugte underbukser og udtørrede bussemænd ville højne standarden.

Men hvis jeg virkelig skulle give dig et guldkorn af et råd, Dyt Båt, så ville det være: Slet din lorteblog. Du kan ikke skrive. Du kan ikke stave, og du kan ikke sætte kommaer. Du er til grin. Det er, hvad du er. Og man behøver  jo ikke gøre noget, bare fordi man har muligheden! Bethany boller jo heller ikke samtlige mænd på den lokale, bare fordi hun kan, vel?!

B.

51 kommentarer

 • Jeg har det utroligt skidt med mig selv fordi jeg har ondt i maven af grin over dit krasse indlæg, samtidig med at mit hjerte bløder for den stakkels pige, der prøver… Ja, bare prøver! Er det derfor du drikker så meget Fernet Branka, for at dæmpe de værste kvababbelser? Måske man skulle prøve det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nans

  Se lige den her “fine” uro hun sælger… http://dytbat.wordpress.com/salg/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahahahahah , åh ja, der kom noget af din indre bitterhed virkelig frem, I love it *Gg*

  Elsker hendes give-away, især sportvanden er virkelig en fangst.. Hvem drømmer ikke om at vinde en sportsvand fra superbest til 3,5 *Gg*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KayCee

  Det var sgu et patetisk indlæg Bitterfissen. Håber du tager dig sammen og finder noget mere relevant at skrive om. Vi kan da godt selv se at Dyt Båts blog er elendig og dine kommentarer om mongoler er altså ikke sjove. Stram op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Din mening rager mig en høstblomst.

   Og jeg ved ikke hvor mange gange jeg skal sige det: Jeg prøver ikke at være sjov.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke C

   Gu gør Bethany da så!

   Men åbenbart er hendes fem minutters fame (og det kan hun så selv oversætte) gået hende til hovedet – fanme ærgerligt, jeg var overbevist om, at hun var gennemført, men hun har desværre alligevel ikke en skid styr på, det, hun laver.

   Bare fordi Bethanys følge af skvatpissende kujoner, som ikke tør selv, drøner rundt på nettet for at finde blogge til hende, så de kan føle sig som del af Bethanys in-crowd, hvis hun hopper på deres dårlige dømmekraft….så klapper Bethany hælene sammen og skyder løs uden stil….

   Føles det godt, Bethany, at de næsten kommer i bukserne over, at hun slammede søde Lises fine blog? det havde jeg sgu ik troet om Bethany…..

   Bethany er en fucking sell out!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KayCee

   Søde Vibeke, I couldn’t have said it better myself!

   Bethany forsøger at være underholdende men det er fanden pikkeme ved at være på det jævne efterhånden. Og underholdende er det altså heller ikke mere!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hør her, Fuckfjæs:

   Det var sådan det hele startede, det har I vist bare glemt i al postyret.

   Men så skulle du måske læse op på de blogindlæg jeg har skrevet om bla. Madorglet. De er meget værre. Og de er i øvrigt også tippet.

   Så luk røven, So, og pis af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • KayCee

   Uh ha da da! Fuckfjæs?? Eller var det søde Vibeke C. du hentydede til? Nu er jeg ved at være upset (not).

   Det rager mig en høstblomst at… aargh, jeg gider ikke bruge så meget energi på dig Bitterfissen. Du ER sgu en sell-out! Hvor er originaliteten? Hvor er den ægte forargelsen?

   Nu sidder og venter på min middag, er blevet inviteret i byen i aften. Jeg har ikke mistet appetitten, al din gylle til trods! Hav en rigtig god aften!

   PS. Jeg er en mand, 185cm, 88kg, med en ordentlig diller.
   PPS. Jeg skal have det sidste ord her.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke C

   Bethany fatter nada…men det giver jo så god mening efter denne totalt kiksede crash-and-burn….Bethany, Bethany….det måtte jo gå galt før eller siden

   Det har ikke en skid at gøre med, om Bethany er grov. Det er da for fanden ingen kunst.

   Indtil nu har Bethany – så åbenbart tilfældigt – kørt knivskarpt, lige omkring grænsen….mere held end forstand….øv for jeg skal nok pisse af, dear Betsy, du vil jo kun have heppe-tæver til at kommentere…

   Tankevækkende alligevel, at heflen kun har angrebet svagpissere som Herpes med sine krampagtige, intelligentsia-wannabe forsøg på et tage til genmæle. Så få dog nosser og gå efter nogen med substans.

   Men Bethany kunne jo risikere at provokere de forkerte så….det er heller ingen kunst at finde Bethany, hvis nogen virkelig gad

   Sell out

   And peace – out

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Jeg har et forslag:

   I kan jo lade være med at læse Bethanys “patetiske indlæg”, hvis I ikke kan klare mosten?
   Problem solved.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke C

   Du er så sej, var det det bedste du kunne finde på?

   Bethany er sikkert stolt af dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nakkeost

   Vibeke C, din lede kælling. Du kan jo bare læse bloggen : ” Der følger ikke særlige skriveegenskaber med bitterhed”. Fx. Lad dog være med at svine folk til på deres egen blog. Din lede fatalist – ” Det måtte ende galt ….. Bla bla” . Du er pissemisundelig og harm – hvorfor ? fordi B tjener penge nu. Ingen gider høre på dig – ( de gider heller ikke høre på mig ). Men jeg ved det godt selv. Uf.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tillader mig ikke at føle mig truffet, dog er jeg dybt skuffet over du ikke har valgt min blog http://erdettirsdag.dk som verdens dårligste blog. Jeg syntes faktisk selv den kandiderer rej højt til den pris.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det har du faktisk ret i, Tonny. Den er fandme ringe.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dee4realz

   erdetfredag.dk
   erdetsaftevand.dk – min personlige favorit.

   Personligt kan mongoler også creep’e mig ud, men her er forskellen (måske), at jeg er bevidst om, at denne frygt skyldes et traumatisk og derfor enkeltstående møde med et sådant menneske. For det er, hvad de er; mennesker. At disse mennesker i den grad kan hidse Bitterfissen op, viser blot hvor lidt, Bitterfissen egentlig har at gå op i. Slamming er sjovt, had bringer folk sammen – I get it. Men dét dér er så meningsløst og usjovt, at det ikke engang er under-bæltestedet, men bare spild af tid. Og så skriver Bitterfissen sågar selv, at man ikke behøver gøre noget, bare fordi det er muligt?
   I call bullshit.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved ikke hvor du ser, at de mennesker hidser mig op. Det må du sgu selv ligge og rode med.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dee4realz

   “Men Bethany hader fandme mongoler, så er det sagt. De er fucking irriterende og grimme.”

   men lad nu det ligge.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nakkeost

  Det er du heller ikke selv MorKaren – dygtig nok til at belære om kommatering. Nap en Fernet, ta’ tisseble på, og hyp så i seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  AHA :-) Takker
  Ja er ikke for smart til dette!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Har du også fået en Fernet for meget?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Øv – er måske lidt sinke udi blog-søgning – men kan virkelig ikke finde denne “Dyt-Båt”. Er der en venlig sjæl der vil give mig et hint?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Du er ikke dygtig nok selv til at kunne sidde og kritisere andres kommasætning.

  Hvad med at starte et andet sted og sætte et ærligt komma i den sætning, der efterfølger din kritik af hende den andens kommasætning:

  “For det er kraftedemig en pinlig situation du har sat dig i, Dyt Båt.”

  ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der fik du mig sørme, hva’? Går du så glad i seng, Grødhoved?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Du får det til at lyde som en enkelt svipser, jeg lige var heldig at finde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik

   Dansk Sprognævn anbefaler (,) at man ikke sætter kommaer før ledsætninger. Man må selv bestemme (,) om man vil gøre det, bare man er konsekvent.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Kan du selv se den række af nye kommafejl, der så opstår i indlægget i kraft af reglen “bare man er konsekvent”?

   :D

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik

   Jep. Min pointe var bare, at man ikke kunne pille lige den sætning ud, når den isoleret set ikke indeholdt kommafejl :-).

   Jeg synes, den her er værre:
   “Og jeg lover, at tærske mig igennem nogle af De andres lorteblogs.”

   Et såkaldt idiotkomma (ja, det hedder det altså.) Dem fik man med spanskrøret for i gamle dage – måske er det derfor, Bethany bruger det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Bethany gør præcis som det passer hende. Har trods alt Tourettes og det må også gælde kommatering.

   Og alle ved jo, at Bethany kan, når det virkelig gælder.

   Skulle vi så komme videre?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karen

   Så er der også den her, hvor der er udeladt kommaer omkring en apposition:

   “Men som Bethanys homegirl J-Lo siger:”

   Jeg er personligt ligeglad med grammatik, for det er sjældent, at et komma gør en forskel betydningsmæssigt, men det er så latterligt, når folk prøver at ophøje sig på andres bekostning på et område, hvor deres egne evner ikke rækker til at kloge den.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  B, du er sgu fantastisk! Hvor fanden har du fundet hende?? Har ondt i maven af at grine, og sønnen truer sgu med at flytte hjemmefra pga. larmen. Tak fordi du jog min søndagsdepression på flugt (endnu en gang).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Folk er flinke til at maile. Kan ikke tage æren selv.

   Velbekomme

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fætter Guf

   Det er næppe ligetil at sætte kommaer, når Ferneten er bundet, negerdrengen lagt i seng og fingrene ætser af smerte, efter at have tourneret verden rundt for at følge grødhoveder og nokkefår. For slet ikke at nævne det at svare på fatsvage grammatikkommentarer, ordne sjatpisserne på den lokale bæver’dinger, flirte med pizzabuddet og betale gartneren hans løn(på knæ)…. Vel nå?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nakkeost

  Hallo ungen på skolehjemmet er 29!!!!!!! Så er man fandme voksen – længe.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra

  Så er Bethany som vi kender og elsker hende tilbage igen: kvinden, der slår på dem, der er mindre end hende selv. Når hun nu har taget et barn på et skolehjem under kærlig behandling – og det var sikkert på høje tid, at nogen fortalte den slatne unge nogle sandheder! – kan jeg næsten ikke få luft af bare forventning til, hvad det næste mon bliver… Glæder mig til massakren! :-)

  K

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil bare gerne vide om Bethany har en finger med i spillet: SAMTLIGE busskurer er plastret til med reklamer for Fernet B. Kender du noget til det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er hun for real hende DYT BÅT? Det er sgu scary stuff det der.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er ikke så godt.

   Men nu får hun den opmærksomhed, hun sådan higer efter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • tsn

  Hun har da i det mindste lavet reklamme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke Meinster

  Ærligt komma – har du overvejet de manglende punktummer. Det er næsten et endnu større brøde. Fy føj da. Til gengæld er stavefejlene ganske underholdende: ‘Reklamme’…. Der gnækkes i en stue på Amager.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nakkeost

  Mongoler lever vist ikke så længe – så man kan da godt være sød ved dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Ja, det kan man godt. Jeg regner med, at andre er.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • hanne

  Håber du også fortsætter med at tage de andre bloggere fra sekten under kærlig behandling, selvom du nu selv er blevet medlem. De er jo trods alt de værste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bitterfissen Bethany

   Det kan du tro, jeg gør, min pige.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Interview i Politiken - Sådan gik det virkelig til