Set på Facebook

PLEASE SHARE ON YOUR PAGE OR WITH YOUR FRIENDS IF YOU THINK THIS IS TRUE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magter det kraftedemig ikke. Vi får de negerbørn i smasken, HVER gang vi vover på at sørge over noget andet end dem. Det klamme er jo bare at de idioter, der poster det lort, kun husker på negerbørnene når de skal ynke over, at vi andre ikke gør. Fandme så hyklerisk. 
Jubelidioter..

14 kommentarer

 • Anonymous

  Kære alle, og de overvægtige, de småpruttende,dem med næsen flad mod bagerruden,dem på afrikas horn. Lad os alle deltage i det madorgie i dec. som venter efter 2 – 3 mdr. venten. Gøre klar til opkast, utroskab, psyk. skadestue, ondt i sjælen, maven, hovedet og pengepungen, slagsmål og skader.De kan sgu bare komme herop. Så skal de nok få et stykke med sild og snaps. De skal fandme prøve den danske hygge, så de kan ta´hjem og fortælle at man bare skal tænke positivt og snuppe lidt antidepresivt medicin. Gederne kan også få. så giver de nok mere mælk !Velkommen til et lykkeligt land.Den der pløjer havetsår i sandetfanger vinden med netforstår ikke livetVelkommen til et lykkeligt landidioterHvad er der i vejen med at søge dødenårsager er der mange afmere eller mindre plausibelesmerte i soma eller psykehimmel eller helvedehvem ved ?alle skal dø siger dejeg vil se det før jeg tror detDen dag jeg ikke gider mereen overdosis hurtigvirkene insulinen stille smuk dødSkarntydesaft fra Rynkeby er yt !Men livet er så kort og døden så langJeg venter til på næste mandagdet er da et privilegium at ha´ et valggod jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg bor selv i Afrika, nærmere Sydafrika og her bliver dette billede vist alle steder og delt på facebook på fulde drøn. 1. I hvor lang tid har resten af verden givet til Afrika og hvor meget har Afrika ændret sig? Afrika vil altid være det samme og der er en grund til det. En grund man kun ser, hvis man bor hernede. 2. Hvor meget har Steve Jobs ændret verden og hvor meget har Afrika ændret verden?Ny på din blog, men nyder at læse dine indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Som alle de beskeder pro-life, pro-kæledyr og pro-religion. Usmagelige og malplacerede.http://dedeswalkwithgod.com/Dear_Mommy.htmlNår det så er sagt, så fatter jeg simpelthen ikke den hype over Steve Jobs. En dygtig mand med vind i sejlene og heldet med sig, som døde af kræft, som så mange andre gør. Meeeen, der findes nu mange mennesker, der virkelig udretter noget her i verden. Det er er sådan et slags "paradise hotel" fænomen. Man hylder og fejrer et "kendt" menneske for selv at blive set. Madre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finder det også usmageligt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gu er det da ej sandt.Ditte O. siger det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Buntard Blistergøs

  Hvad er sandt? At der dør flere afrikanere end Steve Jobs'er? Eller at society bare er helt messed up? Og at det første er tegn på det sidste? Der er forskel på at mindes, ære og at tude. Og der er forskel på sult og design. Det er jo ikke sandt, at 100 millioner tuder over Jobs og at ingen tuder over afrikanerne. Og det er heller ikke sandt, at society er messed up – i hvert fald ikke mere messed up, end det altid har været.Det er hyklerisk, usmageligt og løgn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det ER hyklerisk og usmageligt, men ikke desto mindre sandt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for info, Anonym kl.19.23. Jeg giver dig evigt ret i hykleriets og selvisvmcenesættelsens kedelige tilstand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er ikke udtryk for social forståelse at poste de der billeder. Jeg sad og så nogle afsnit der handlede om kvinder der var blevet handlet. ( Hver person har vel sin mærkesag ). De her kvinder var blevet lokket fra Odessa til Tyrkiet og solgt som sexslaver. Intet nyt i det. En af de interviewede kvinder ville rejse tilbage til Tyrkiet, hun manglede penge til sin lillebrors operation . 200 dollars. Journalisterne fortalte at der efterfølgende var sket det, kvinden var rejst til Tyrkiet hvorfra hun i en razzia var blevet udvist, lillebroren døde kort efter. Så er det jeg spørger, det der tv- hold, hvorfor helvede prøver de ikke at hjælpe kvinden??? Ok, det er ikke deres job. Men føler de ikke en moralsk forpligtigelse ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vammelt, så vammelt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ditte: Arkitekten bag den plakat er en Amerikansk DJ, kend som DJ Willie (DJ Diller?) der bruger lignende plakater til at reklamere for sig selv og sin twitter account, som findes på http://www.twitter.com/djwillie/ og hans website: http://www.djwillie.com/De wannebe forstadsfruer og selvretfærdige unge "oprør mod hele verden og især den onde onde kapitalisme"- teenagere der falder for den slags, mens de sidder og spiller farmville 4 timer om dagen (der er udviklet af en af it-branchens pænt sorte får når det kommer til salg af brugernes information i markedsføringsøjemed) laver desværre sjældent ret meget kildekritik på den slags følelsesporno.Så længe de lige kan fyre et statement af til deres venner om at de er meget bedre end dem fordi de tænker på de små stakkels afrikanerbørn og det gør vennerne ikke, så sidder de og sprutter af fryd i deres egen selvfede juice i troen om at de i hvert tilfælde lige har redet mindst 3 små afrikanere bare ved at "spread the wørd".

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er ingen pointe i det der. Overhoved. Det er så nemt og dumt, at jeg kaster op. Hvad fanden bilder folk sig ind? At lege, at ingen giver en skid for Afrika? Det bliver det altså ikke rigtigt af, bare fordi man siger det. Personligt har jeg to afrika-unger, Bono og Sting har nok et par landsbyer. Men hvad med alle de mennesker over hele verden, læger, sygeplejersker, forskere, ingenører, der har valgt at bosætte sig der for at starte skoler, hospitaler, projekter der skaber vand og arbejde? Hvad med de virksomheder og den endeløse række af hjælpeorganisationer, der investerer deres egen personlige tid og liv og penge i udviklingen. Og ikke mindst de stater, der i et eller andet omfang støtter kontinentet. Det er en fucking hån, det der. Og alt for letkøbt! Gad godt se en opgørelse over, hvor mange penge og personlige frivillige arbejdstimer, der er lagt i Afrika de sidste fx 30 år. Og så skriv lige en gang til, at folk er ligeglade. Jeg er sikker på, at massen af frivillige må undre sig. Arkitekten bag den plakat har sikkert aldrig været i Afrika. Idiot.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og vi hjælper jo slet ikke…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • På en måde har du ret, men de har nu brug for hjælp i Afrika.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kernesyg m. børneorm