Et godt råd til MascaraMascha

Næsten anonyme fuckers

I en frokostpause…nej, nu lyver jeg…på en dag, hvor Bethany var sygemeldt på grund af indgroet tånegl, læste hun på videnskab.dk, at det ikke nytter noget at anklage stupide kommentatorer for at have jord i hovedet, når internetdebatter udvikler sig ad hækkenfeldt til. Man skal i stedet anklage indehaveren af debatsiden. Det vil altså sige Bethany, hvis vi taler om mig, hvilket vi jo altid gør, fordi jeg er det mest interessante menneske, Blogstilstanden nogensinde har set.
Bethany er enig! Jo, jo – det er hun faktisk. Og det er derfor, jeg udstiller jeres dobbeltmoralske lort, når I giver den som flere personligheder herinde. Her kunne nævnes navne såsom Marinaden eller Chilotte, hvilket jeg selvfølgelig ikke gør, da den slags er ufint. Men jeg kunne, hvis jeg ville. Trust me (Vertrauhen mich eller Troa maya dür (færøsk). Ikke sjældent har Bethany set en meget offentlig blogger skrive “HA HA HA Bethany. Du er såååå SJAW <3 <3 *røvikon røvikon*”, for derefter at følge op med en anonym kommentar såsom: “Hold nu kæft, hvor er I syge i hovedet. Du er SÅ klam, Bethany. Skyd dig selv i hovedet” og sidenhen via en tredje kommentar afslutte med: “Pinlig debat! PINLIG!! jeg læser aldrig med igen. Det er simpelthen under niveau. I laver jo ikke andet end at svine hinanden til” igen kommenteret som anonym.
Flot og skål. Idioter. Har I hørt om IP-adresser?
Nå, men pyt nu også med det. I kan skabe jer ligeså tosset, som I lyster. Bethany er ligeglad, men kan nu alligevel ikke lade være med at overveje, hvad der får tåberne til at te sig sådan? Hvorfor lade som om, at alt er peachy (fersken-agtigt), hvis man i virkeligheden er pissesur? Tror I, at det viser overskud og ignorance? Det er jo dumt, og heri finder I også svaret på, hvorfor Bethany er en succes, og I er tabere. Jeg er ikke pinligt berørt over at mene det, jeg gør, hvad man ikke ligefrem kan sige om jer. Sutter I også kærestens pik og stønner som gale for derefter at kaste op i toilettet og ringe til veninderne for at fortælle, at pikkemanden lugtede fælt? Sig dog hvad I mener, fuckers (kneppere/bollere)!
B.

30 kommentarer

 • Det hænder. Og mit liv behøver du ikke bekymre dig om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skal lige forstå det – tjekker du kommentarerne på deres IP adresser? Get a fucking life ;-)Janne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Se selv : Et klovn.. Tsk tsk..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg har altså ikke brug for at være anonym for at skrive min mening. Heller ikke når det gælder den grimme af slagsen. Men hvad hjælper det at jeg afslutter en kommentar med mit fornavn? Jeg fatter ikke den debat… Jeg har sgu ikke en blog, hvor jeg sidder og føre mig frem med hæklerier og citater fra google! Så på den måde er der alligevel ingen der kender mig..Oplys mig endelig hvad nytte det har at der står et navn? jeg er jo et klovn (grødhoved ifølge bitterfissen) lige meget hvad:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Alle taler om….. Jeg har hørt den der med at kvinder der har født bliver til kusser, eller at de bliver kvinder med en kusse ikke fisse. Nu kan jeg godt læse mig til at det nok er for sjov, du skriver det . Normalt skal man virkelig ned på bunden før folk taler sådan – det er så GRIMT. KAT.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Beth F.! Jeg har tænkt over noget vigtigt! Du har børn? Er det sådan det er? Så er du ikke en fisse længere. Du er en kusse! En fisse er en kusse der IKKE har født. Men nu bliver jeg helt i tvivl, – har du børn? jeg orker ikke lige at pløje mig gennem indslag for at lave mit baggrundstjek, – men er Fissen i virkeligheden en kusse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany, må jeg ikke føde dine børn? Please?Jeg elsker dig højere end min ikke-eksisterende omgangskreds.Når du giver mig et ja (ikke hvis, når), så er mit liv fuldendt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg elsker virkelig at læse den her blog. Og har da også tænkt at det ikke er helt fair at være anonym. Men mange er det jo. Og jeg elsker at sige frække ting. Det tør jeg sku ikke hvis jeg ikke var anonym. Men hvis B kan se den IP jeg skriver fra og alt der bliver sendt. Så ved hun også hvem jeg er, og det har jeg det fint med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, hvorfor egentlig lade som om, man morer sig, hvis man i virkeligheden er røvsur? Det forstår jeg ikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HA! Det er fandeme sjovt, at der sidder en skizofren eller bare en dramaqueen (nok mere troværdigt) og kommenterer sådan! Hvem er det? Ej, det gas, det skal du selvfølgelig ikke fortælle! (du skal skrive det til mig på face!) :) Og det der sutteri, det er slet ikke sundt: http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1632924.ece

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Top ! Du trækker jo så meget udskud med dig, så indtjening bliver ikke et problem for dig;)Jeg har fået mere plads i min økonomi, nu hvor jeg gennem Bubber, har lært hvordan man "skralder", giver seksuelle ydelser til handicappede og drikker mig stiv billigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ih Bethany hvor er du uartig hahahahahaha. Skelbækgade er jo der alle prostitutuerne står. Uha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betaler? Nej, men vi kan dele en flise.Det er stramt med pengene for tiden. Jeg er jo ikke førtidspensionist.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Naaaj.. Herinde self.Men jo hvis du betaler nok, så også i Skelbækgade..??

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 14.46: Deri er jeg uenig.14.52: Natholdet i Skelbækgade?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  nej er ikke førtidspensionist.. Er studerende.Så har meeeget tid til at følge med herinde. Jeg er jo en af dem der er på natholdet. ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sutter pik ? Haha. Det må man lade dem om som går hjemme til daglig. De første tolv slik smager af pis.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ahahahahahaha ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skål, Katrine!Jeanett: Vi må lige diskutere det privat. Magter ikke en jalousiepisode her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det tror jeg tilgengæld IKKE min svigermor ville sætte pris på ;) Og hun er sygeplejerske, så jeg tror hun ville gennemskue min løgn. Hun burde vide sådan noget med kroppe, kropslugte osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanett: Og den løgn sætter jeg pris på! Men er stadig skuffet over, at det ikke er din svigermor du ringer til. 14.13: I det mindste har jeg ikke jeres telefonnummer. Så ville jeg ringe i alle mine Fernetbranderter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hæhæhææhæhæhææhææææææ åh ha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nå, vi er jo også glade for Bethany. Vi har jo ikke sagt noget grimt om Bs blog, selvom vi er " anonyme" troede vi. Hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ringer tit til min mor efter jeg har givet dig op til albuen, og fortæller hende at dit skræv lugter peachy

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethany er også glad for KAT, Ulrik og Benny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey hey. Vi er mere end en fra denne her IP, men jeg er ganske sikker på alle tre kan lide din blog. Vi er KAT , Ulrik og Benny.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Irrelevant: Et passende mix af Fernet og storhedsvanvid kan vist gøre det. 13.41: Så forstår jeg bedre. Er du førtidspensionist så?Lines: Ja, jeg er…Og hvis I ikke selv har brug for at være enige med jer selv, så må I sgu selv ligge og rode med det. Skål, min pige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen, hvorfor skulle vi dog i grunden skrive, hvad vi mener? Du er ligeglad ;-)Og skål på det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hey hey.. jeg er lovligt undskyldt.. Jeg har papir på mit skizofreni!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IP-adresser? Nu bliver du teknisk igen.Jeg vil også være ligelgad, hvordan bliver man det?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et godt råd til MascaraMascha