Herpesudbrud

16 kommentarer

 • Gry

  Hold nu op for en gang pladder hun har fyret af. Det minder mig mest om det en gymnasiast (hedder det det?) ville skrive i et essay om sociale mønstre. Og selvom hun indrømmer hun er en klon selv (holdnukæftforetlatterligtudtryk), så kan man da ikke være i tvivl om at hun føler at hun er en af de bedre kloner. Bevares. Man må gerne føle sig god. Men man skal da være ærlig? Oder was?Jeg bor i udkantsdk (faktisk er det nye vist at vi herude hedder vandkantsdk), og jeg ved godt hvad joe & the juice er, jeg køber mellem 15 og 30 bøger på årsbasis, jeg bor ikke i en kernefamilie… sigh… Jeg tror… jeg TROR måske der er andre der passer på den profil også. Måske også i Sverige som nu åbenbart skal være bøhmanden??? Arhmen jeg gider ikke blive ved… her er kommaer – gider ikke tjekke indlægget: ,,,,,,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hahahahahaha . De tror alle steder at Bethany er en mand. B er sku helt sikkert en kvinde. sjovt hvad man forestiller sig. Og jeg forestiller mig en kvinde i 30'erne, mørkhåret og helt sikkert en længere vidergående uddannelse ( jeg tænker ikke på D.O ). Men det er bare tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, med gåsesteg, har bestilt en kæmpe en.400.000 det er sku også rigtigt. Nej jeg har forlængst opgivet at mænge mig med de tilsyneladende rigtige,sige de rigtige ting på de rigtige tidspunkter og gøre de rigtige ting.Jeg får forstoppelse af det. Så jeg vil helst ikke ses på ASHs venneliste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg glæder mig til jul. Det er i øvrigt næsten 400.000. Velbekomme.Har sjældent set så meget selvhøjtidelighed samlet på et sted. Tror man kan abonnere på ASH på FB. I burde næsten prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg forstår simpelthen ikke at de hos ASH tager sådan på vej over Bethanys indlæg. Herregud altså, så selvhøjtidelig behøver man da ikke at være. Og Bethanys blog har vel også sin berettigelse med op mod næsten 300.000 besøgende.Men I var da ikke et hak bedre ovre hos ASH i dag, end de/vi er her. Slap dog lidt af og se humoren i det. Troede sku folk var mere rummelige. Julemanden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja tak. Sjovt hun ikke havde noget imod anonymiteten tidligere. Hun sidder jo og bortforklarer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herpes i nakken? Sgu rigeligt at jeg har det i skrævet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, så blev det spændetrøjen, jeg vidste det. Fandme for dumme ; ).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er utroligt som Lille Herpes kan pive, når det går udover hende selv. Ellers er hun da i høj grad selv bitter af værste skuffe på alt og alle.Og jeg lægger mærke til, at hun nu er meget vred på den Søde Fisses anonymitet, hvilket jo i og for sig begrunder den. Prøv og tænk, hvis man skulle have en selvfed kælling som Herpes på nakken i privaten. Gys og gru!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Og parat til indlæggelse ifølge Paulapigen.Jeg har ikke så meget at sige. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Haha så kom jeg ind på ASH væg. Bethany er en mand. Eller en kvinde der er kvik nok til at skrive som en mand. Javel. Men bøsse på ca. 60 år? Hvad har du at sige til dit forsvar B?;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  En mand, ja det er sku fornærmende.Jeg er ikke på FB, men jeg prøvede at google Hermansens FB, kan ikke se hendes væg, den er vist ikke offentlig tilgængelig. Man skal være ven med hende. Ad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du skulle se hvordan de skriver ovre på Hermansens FB. Det er underholdende. Dog lidt fornærmende at de tror, jeg er en mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Der har altid eksisteret kvinder som Bethany, som uden på forhånd at have sikret sig mandsopbakning, har stillet sig op og sagt hvad de mener.De er så blevet smidt på bålet, sendt til Sprogø og i spændtrøje.Hvad med Jer bloggere, som inden I overhovedet overvejer at starte en blog, sikrer Jer en fanskare – der er lige så stor som Lenins nyttige idioter.Hvordan kan I føle jer så intimiderede af at EN kvinde siger sin mening ?Det er jo fordi at I godt ved at der er noget om snakken. Og når I ikke kan klare Jer anmelder I, truer med paragraffer i straffeloven og udlover dusører. Bethany har en pøbelskare, I har meningsfæller. Bethany er en so, og I er sofistikerede, selvom alle godt ved at folk som ASH fyrer den ene slidte frase efter den anden af.Hør her I er simpelthen så receptive overfor andres meninger – at I gentager dem som om det var Jeres egne. Snork.Bethany skriver til tider godt, Bethany er pinlig bla bla bla.Nej, I kan ikke tåle Bethany. I er jaloux og vil altid være det.Hold kæft hvor er I ulidelige ovre på DenFri.KAT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære AATusind tak. Men nu skal du ikke bygge en masse forventninger op. For det meste lukker jeg jo bare bras ud. Dog stadig mere interessant bras end andre kan diske op med. Jeg er trods alt Bethany.Må lige slå det ord op. Har aldrig hørt det før.B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Kære BTAK for din smukke måde at bruge det danske sprog på – du er jo en sprog-ekvilibrist (blærerøvs-ord, som jeg slog op i ordbogen)!! Jeg sidder savlende over tastaturet og venter på nye indlæg :-)AA (Anonyme Anne)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Herpesudbrud