Kampen om Bethany Brik

Artiklen i Berlingske

Selvfølgelig kunne man ikke regne med at Berlingske, kunne gøre noget rigtigt.

Under “Bethanys blog” er der linket til denfri.dk. Klaphatte! Bethany er sin egen!

Og så var speltkusserne IkkesåvildmeddansLarrain og BlankeBrink jo allerede GODT i gang, inden Kvinfodamen udtalte sig. Men det er typisk, at Berlingske får vendt det til egen fordel, og har gjort det her til en politisk debat. Fuldstændig latterligt.

Bitterfissen og kvinder med holdninger.

B.

PS. Fik du en guffer af Herpes for den artikel, lille journalist?

15 kommentarer

 • Ingen kan få Bethanys adresse. Men tak for tanken!God søndag til dig også.B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svend Hansen

  Kunne jeg ikke få din adresse? For så ville jeg sende dig en http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/291740_10150372509709490_574949489_8102107_619819933_s.jpg … for den rigtige vare kan du umuligt have fået tilstrækkeligt af.Fortsat god øndag :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Hva' er der nogen der ved om Bethany har indtaget for meget Fernet? Er hun gået i brædderne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er så absolut ikke begejstret for personfnidderet i indlægget om ASH – lige så lidt som jeg holder af de evindelige brunnæse-kommentarer her på bloggen. Men ærlig talt synes jeg også at B.s måde at håndtere indlægget på, er helt hen i vejret. Og en ærgerlig drejning de forsøger at tillægge Bitterfissens skriverier. Et direkte link til bloggen her, foruden et link til indlægget på DenFri havde givet folk mulighed for at læse den humoristiske tilgang der, også, er i indlæggene her. Las os håbe at folk finder frem til den alligevel, så nuanceringen bliver synlig.Venlig hilsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany er bitter på en sjov måde. Man kan ikke blive vred på hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er jo Mette! Min facebookven. Smuk dame.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany du burde researche lidt på denne Fru Holbekhttp://www.youtube.com/watch?v=KlxB-dArE5Q

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvorfor tror folk fejlagtigt at Bethany prøver at være sjov?Bethany er ikke sjov. Hun er bitter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes ikke du er så sjov mere, Bethany. Jeg tror jeg hiver stikket ud herfra. Tak for mange sjove grin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany er en NAR bare min mening

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany går jo aldrig efter hele samfundsgrupper. Har bemærket at flere på førtidspension er glade for Bethany. Hun sætter bare nogle spørgsmålstegn. ASH's Underbuksemenneske er virkelig lav – hun konstaterer at de her under"bukse"mennesker er på overførselsindkomst. Det er da overhovedet ikke med til at stigmatisere denne gruppe yderligere. Hvor ved hun fra at det er den gruppe? Bethany har aldrig været så grov. Det er nok lettere for Herpes at tilægge denne gruppe en hel masse værdier. Det går jo ikke an at det er veluddannede, som synes hun er for meget. ASH generaliserer, det gør B faktisk aldrig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • skamløs selvpromovering der tilfældigvis rækker ind over: http://sissesofie.blogspot.com/2011/10/jeg-slar-en-hanlatter-op-nar-fesne.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Latter er sundt. Man lever længere. Hold kæft hvor bliver jeg gammel. B har lagt år til mit røvsyge, småborgerlige liv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany er i sandhed sin egen!LOC

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ja, meget enig. Berlingske glemmer også meget belejligt lige at nævne, at ASH morede sig kosteligt over bitterfissen, lige indtil hun selv blev pisset på – HVOR hyklerisk kan man egentlig være??? Og hvor er det ynkeligt som hun tuder … hun som i dén grad er ude efter gud og hver kvinde, ikke mindst direktøren for Kvinfo. For ASH er det her politik – hun trækker tudekortet, så hun kan bruge sagen i sin hetz mod Kvinfo. Det er simpelthen for lavt og ynkeligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kampen om Bethany Brik