Kreakusserne og Hæklehelvede

Velbekomme, fru Herpes

Bemærk børnenavnene, der er brugt i Anne Sophias nyeste blogindlæg. Nu bliver MorMilles unger sgu snart berømte. Ved ikke helt, hvad jeg skal synes om, at netop de navne kan blive den helt store trend. Men det må de altså selv ligge og rode med. Bethany kan ikke holdes ansvarlig!

B.

22 kommentarer

 • Det med brevkassen er efterhånden foreslået mange gange. Må lige overveje det.B.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes det er sødt af ASH sådan at ae lidt på stakkels misforståede Mille…. Hvor ER hun da søøøøøøød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Og det er meningen at der skal stå Vi får eller os får.. Hvad hedder det egentlig?Mæhh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Men at den går til tvillinger er en ting.. Er det ok, hvis jeg kalder mine unger det samme, selvom der er 4 års forskel og en af hver køn? De er begge blonde med blå øjne og lav IQ (drak også undergraviditeten)???.Du burde få dig en brevkasse der er "åben" en dag om ugen:)Vi får har brug for en at få råd af og evt. også lytte til dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ELSKER denne blog!!En ting er dine bitre indlæg Bethany, men de mavesure kommentarer er altså cremen på kagen. For fanden hvor er det sjovt som (anonyme)folk kan hidse sig op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 21.26:Når man er plørestiv er det rart nok, at de hedder det samme. Og desuden kan ingen forvente at man skal kunne kende forskel på enæggede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Skulle du ikke snart holde holde en lille pause!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Syntes det er enormt smart, at kalde sine tvillinger ved samme navn. På mit gamle arbejde havde vi, et sæt tvillinger på stuen. Moderen og faderen havde døbt dem begge Prinsesser og de lystrede begge og kun ved dette navn. (Selvom der vidst nok stod Carla og Leonora på dåbsattesten).De var fandeme irriterende forældre…….. Ja, kom lidt uden for emnet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Tsk tsk. De må leve med en fordrukken mor. Kan du få lagt et venflon med Fernet så de ikke bliver generet af den spiritus ånde ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bethanys børn hedder Tvillinger på 2, datter på 4½ og adoptivbarnet hedder Adolf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det må være underligt at blogge uden nogen læsere..Har ikke haft et eneste besøg derfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Bethany, hvad hedder dine egne børn? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Det virker det ikke til. Men fred være med det. Nu vil jeg finde noget aftensmad :O) Og spekulere på om man kan lyde opladende :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg sagde TONEN – du lyder nedladende. Og hvis du ikke er med? Så er jeg ligeglad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg er voldsomt sær, så det er ok :O) Den mærkelige sammenligning var i forhold til, at hvis man har mælkefyldte bryster, så har man 'helle', så det må andre fysiske forhold jo også give. Skulle nok have skrevet det sådan i stedet. Det være hermed gjort. Folk må hjertens gerne amme løs for mig alle steder – jeg synes bare det er lidt hysterisk, at blive sur over at en indehaver bestemmer reglerne i sin egen butik.18.14 Den tone jeg bruger? Øh. Nu er jeg lige forvirret – jeg har ikke påstået at du er utilfreds med at man ikke må amme i Illum? Eller påstået mig anklaget for at have en forkert mening? Som samtale os to imellem isoleret set, så er der noget der er lost for mig.Hvorom alting er, så igen: Hurra for nybagte mødre! De må gerne amme hjemme hos mig, tonen er bare den jeg lige har idag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er vist lidt gal på den Gry, jeg skal nok lade være med at amme i Illum. Det er den tone du bruger som jeg finder stødende. Ikke at Illum har lavet et forbud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er ligeglad om kvinder ammer deres børn offentlige steder.. Jeg syntes det er befriende og minder mig om hvor fanden vi stammer fra… Patter er til at made børn med! En sutteflaske er kunstig fremstillet.. (ikke at jeg har noget imod sådan en). Man skal have lov til at give sit sultne barn mad hvor end man befinder sig. Jeg er skide træt af folk, der ikke har eget avl, ingen tolerance har overfor folk med børn. OG OMVENDT! Få kosteskaftet ud af røven og nyd at vi kan amme offentligt og ligge topløse på stranden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en sær sammenligning, Gry.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Armenn Gry det er da ok at Illum laver er ammeforbud. Håber ikke det kommer til at gælde alle steder dog. og selvom du ikke har prøøøvet det. Så kan det vel næppe overraske dig at der er forskel på at amme sit barn og at du render rundt med din røv bar og drypper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Arhmen så gå dog et andet sted hen og am! (Hedder det "am"?) Hvis man ikke kan lide lugten i bageriet, så må man finde et, der er mere efter sin smag. Nej, jeg har ikke børn, så jeg har ikke prøøøøøøvet det, men kan de mælkefyldte kvinder ikke bare boykotte Illum så? Jeg går ikke ud fra at de er nødt til at stå dryppende udenfor og skrige "Jamen vi KAN ikke amme andre steder – vi er NØDT til at gøre det her!" Eller er jeg galt på den? Jeg kan da heller ikke bare gå rundt uden bukser på nede i byen, fordi selv den mindste kontakt på min mave gør menses-ondt ind imellem. Er det ikke fair nok?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fru H. Er jo efter alt at dømme en meget moden kvinde, og har vel glemt hvordan det er at have mælkfyldte bryster.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er ked af at jeg læste om MorMille, øv hun er træls. Hun vil rigtig gerne blive i det mine børns navne- min mand- min indtægt- min karriererøv. Hør mig. Hun er jo helt vildt oppe at køre på det endnu. Med alt det hun tør sige. Igen igen igen …. Suk. Snork. Gab.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kreakusserne og Hæklehelvede