Anne Gadegaard i familiestridigheder?

Smålige åndsboller

Alle ved, at der sidder smålige åndsboller ude i det ganske land, som kun venter på en lejlighed til at få skovlen under Bethany – Eller i hvert fald tro de gør, for Bethany er sådan set ligeglad med de der “Der fik du DEN, Bethany. Så kan du lære det!!!!!” … Nej, det kan jeg ikke. Det kan I lige så godt lære.

Nåh, men Bethany var så hverken den første eller den sidste, der synes, at de der sparkedragter får folk til at ligne Teletubbies, og det skulle en eller anden spade naturligvis lige fortælle os. En helt ubetydelig blogger som ingen kender, og som ligner ALLE De andre, har også draget en sammenligning. Og vi er næppe de eneste, vel?! Men nu er Bethany jo ikke smålig med uddeling af trafik – Bare spørg rådne radisser: Steg dit læsertal ikke voldsomt efter Bethanys anbefaling? Det tror jeg nok. Og derfor skal Teletubbiebloggeren da ha’ et link til sit indlæg.

Velbekomme.

B.

PS. Der er oprettet en facebookside for Bethany. Den kan I følge hvis I har lyst. Der vil jeg nok være mere aktiv det næste stykke tid, end jeg vil her. Jeg accepterer ikke folk på min private profil. Tak.

15 kommentarer

 • Hvad er Damernes Magasin, siger du. Arhmen Bethany – har du aldrig set Matador!? Der er ham den sølle Albert Arnesen, som begår selvmord, fordi hans unge hustru driver ham til vanvid. Så er der den lille førstemand Hr. Schwann, som bliver inkassator. Så er der den unge Arnold, som hopper over til Mads Skjerns butik. Og endelig den kedelige Frøken Jørgensen, som var forelsket i Arnesen og aldrig kom sig over, at han valgte en anden. Men hvem af dem du er – det aner jeg ikke. Men tror nok Schwann er død, så det er nok ikke ham…Fortsat god søndag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad er Damernes Magasin?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uden Relevans siger du er dem fra Damernes Magasin. Er du dem? Dem begge to? På én gang?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bukker og nejer naturligvis…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Hul i det!Jeg skal have sådan en sparkedragt der når jeg får råd! Tror det er en ægte efterårshyggeting.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen så sjovt, at du sidder og skriver sådan om dig selv. I er godt nok nogle ludere for besøg, hva'?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Så ukendt er hun heller ikke. Det må være dig, der har overset bloggen, som jeg faktisk synes er ret sjov. Synes dog ikke, at hendes teletubbieindlæg minder om dit.Jeg kendte ikke radissen til gengæld. Tak for det BB <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du en privat profil Bethany ?Jeg kendte godt teletubbiebloggeren i forvejen, ka´godt lide hende … men jeg kan da også godt lide dig … lidt ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fårk B sådan nogle sleske kryb får mig helt op i det røde felt. De er satme så fantasiforladte og jaloux . Og så er de så receptive overfor andres ideer at de fem minutter efter man har vendt ryggen til dem går ud og gentager det som deres eget, indeklemte skiderikker. Deres rolle er at plapre og de skal holdes nede, ellers rotter de sig sammen. Hunde som de er KAT

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 18.31: <318.39: Fuck altså! Du burde skrive et gæsteindlæg eller noget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Den ano Som skrev at sammenligningen er set før, har støvet nettet rundt for at finde noget der kan kompromitere B, og det har stået på længe, rigtig længe endelig fandt ano noget. Med kildehenvisning. Og sidder nu og venter spændt på at der sker noget. Uha kriller i maven. Men den fucking ano stinker når han eller hun åbner kæften : hvorfor ? Det hele er gået i stå på vedkommende, selv perstaltikken. Ano du er så skide bange for alt og alle og for ikke at blive hørt at du ikke tør skide. Derfor stinker du ud af din lille lede kæft. Føj for helvede. Du er jaloux og brrrradr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du er sød Bethany.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kisser: Jeg vil hellere GLO på sport, end deltage. Det magter jeg sgu ikke.Og det med at smile har jeg opgivet for længe siden. Kræver jo overskud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du vil være mere smilende end bitter, vil jeg foreslå dig at dyrke kanin-hop. så kan du ikke undgå at trække på smilebåndet.Men måske er du ikke interesseret i smileri og sport!??!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Anne Gadegaard i familiestridigheder?