Linda P. og mig

Der er aldrig kedeligt hos Bethany

Det har i sandhed været en begivenhedsrig weekend.

Bethany har passeret 300.000 sidevisninger på lidt over tre måneder. Det ved jeg, at nogen har gået og ventet på. Der bliver dog ingen t-shirts i denne omgang. Beklager. Men 300.000? Får fandme lyst til at synge Nik & Jay og være selvfed i pels og solbriller. Men nok om det.

Anne Sophia Hermansen har opdaget Bethany, og har givet positiv omtale. Går ud fra, at hun endnu ikke har opdaget det indlæg, hvor jeg måske omtaler hende knap så pænt. Eller også kan hun ta’ det. Hun virker i hvert fald ikke som en Lemming (I modsætning til de fleste andre idioter i Blogstilstanden). Det har så i øvrigt bevirket, at en masse 40+ damer af særligt segment har anmodet om facebookvenskab. Bethany er midt i en storm af popularitet, og damerne tror, at jeg nok er en af dem. Det er jeg ikke, kan jeg godt fastslå. Og at I synes, jeg er sjov må bero på en misforståelse. Bethany er fuld af alvor og seriøs bitterhed. Men fint nok, hvis jeg kan vække jeres røvsyge forstadsliv lidt til live. På den måde er Bethany meget serviceminded. Gode gerninger og adoption af børn og orangutang er lige mig.

At Bethany ikke er spor sjov, kender jeg en som er enig i. Hendes venner gør heller ikke. Vorherre til hest hvor har jeg hørt på meget vrøvl i aften på grund af episoden om den dårlige mor. Har måtte tage forskud på næste uges forsyninger af sprut. Men sådan er der jo så meget.

Godnat.

B.

11 kommentarer

 • Anonymous

  Puha, det lyder ikke godt. Du kan vist få indopereret en sensor som giver hjernen besked på at tarmen skal tømmes. Puha nej. Det finder jeg frastødende at den er SÅ slap. Ps: jeg har livlig fantasi.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 40+, sagde du? Jeg må bestille mere Photoshop næste gang.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har total slap tarm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det lyder slemmere end jeg havde forestillet mig ;(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, 11.35. Og et stort, dybt sort hul..Ligesom mit skræv.11.37: Den falder ud :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  B hvis dit skræv er så stort, kan du sku da bare komme en bagekartoffel op i rumpehullet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  " The Abyss " er det ikke en sciencefiktion film ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pille: Så længe det varer… 7.49: Misundelig på Bethany? Det er da kun fordi, du ikke ved hvordan det er at ha' et skræv så stort, at folk kalder mig "The Abyss".

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fluer om BÆÆÆthany

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Det er ikke engang løgn B, du vækker ihvertfald lidt liv i mit RØVSYGE forstadsliv. Jeg kan hverken sige præcis hvornår eller hvorfor jeg " gav op ", og flyttede herud. Fuck jeg er selv en af de grimme kællinger. Jeg er blevet en af de grimme kællinger rettere. Jeg er ikke et sekund i tvivl om du mener hvad du skriver. Du har bare nogle fantastiske " sprogblomster ". Misundelse herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du nu fået Facebook igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Linda P. og mig