Sekten sætter trumf på

Danmarks sygeste blog

Bethany er stum. Bethany er målløs. Har fundet Danmarks sygeste blog. Lad mig citere lidt fra Blogejers seneste kommentar:

Hængning er ikke så god en mulighed som det umiddelbart kunne lyde til.

Et stort problem er at behovet for at fremskynde sin død hyppigst melder sig når det kniber alvorligt med de fysiske ressourcer. Hvis jeg har kræfterne til at klatre op i et højt træ, har jeg næppe behov for at dø endnu.

Derudover må en velplanlagt exit fra livet indebære at tage hensyn til de efterladte. Resultatet af en hængning kan være ret afskyeligt at se på, med meget misfarvet og opsvulmet hovede. Derudover må du forvente at tisse og skide i bukserne. Det kan være ganske traumatisk for et familiemedlem at forholde sig til sådan et lig.

Hvorfor læser man sådan en blog? Jeg har det fysisk dårligt, og jeg har kun læst fem minutter derinde. Jeg må i den grad ha’ en dram.

B.

39 kommentarer

  • moi

    Hvem siger hun ikke går op i andet, bare fordi hun ikke lige skriver blog om det?Jeg har ikke læst mere end 10 linier derinde – jeg er heller ikke i humør til det. Men at man vælger et specifikt fokus – strikkede kaniner eller dødssnak whatsoever er vel blot et udtryk for et valg blandt flere mulige (håber jeg)Selv blogger jeg om det feltarbejde jeg er på p.t. fordi det lige nu tager en del af pladsen. Måske jeg vil blogge om kirkegårdsbesøg når jeg engang kommer hjem herfra "æblet" hvor der bliver spurgt ind til hvordan jeg har det hver andet f***** minut;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • møzzzzzzzzzzzzz

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jo, det er skam gået op for mig at du ikke gider (magter) (formår) at debattere! Så frk. Bastognelår! im out! Nyd dit shine i modebloggernes skær!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fatter generelt ingenting.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    16:02 . Ej, det er jo bare en udtryksmåde. Det er vist dig selv som venter på at pøblen overfalder B. Det kunne nok fryde dig hva'? Og det er faktisk lidt synd at du hverken kan læse det er står skrevet, eller mellem linjerne.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er ikke rigtigt gået op for dig, at jeg ikke er sådan en der gider debattere, 16.02? Har du læst resten af min blog? I så fald har du misset et og andet. Grødhoved.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    hold da helt op! det må da være proletariatets højborg det her! Flot argumenteret B! Troede sku at du var klogere end det! men man kender ikke folk, før de har vist deres tykke ansigt! vil se frem til et primitivt comeback!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jamen 15:28 jeg tror jeg ser bloggen på samme måde som dig, altså sommerfuglens blog. B's blog begrænser sig ikke kun til Bastongekiks og den er faktisk mere nuanceret en Sommerfuglens blog – som IMO er rigtig god. Man må forvente at nogle har en anden indgangsvinkel end en selv – og jeg kan sagtens forstå at nogle synes det virker måske ikke sygt så overvældende, bizart hvad ved jeg. Det betyder jo ikke at de de ikke er rummelige, men at de synes at det er for meget. Det er vel ok også?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Du læser bloggen, som fanden læser biblen, Bet. Den handler ligeså meget om kærlighed, om at rumme smerte m.v. Man har lov til at skride fra livet. Man blev ikke spurgt, om man var interesseret i det i første omgang. Og det burde efter min mening være muligt at få objektiv information fra staten om metoder til at vælge livet fra i stedet for at lade folk i stikken, når behandlingstilbud ikke hjælper. Jeg bliver personligt lidt intimideret af bloggerens rummelighed, men jeg kan ikke forstå, at man overordnet bare ikke kan tåle en blog, der for en stor del handler om selvmord, bare fordi den for en stor del handler om selvmord. Livet er andet end døden – men det er også mere end bastognekiks og alt det der.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Der skal gerne være plads til at tale om død og selvmord, men der må gerne være balance . Er mange blogge ikke skruet sammen på den måde at tingene er sat lidt på spidsen – om man så må sige. Nogle har jo budskaber de brænder for at få ud. Så bliver det måske lidt komprimeret. Man kan nok også kredse FOR meget omkring et emne, og det virker måske lidt trist. Jeg synes bare syg er et lidt stærkt udtryk – meget optaget af ville jeg sige.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er jo decideret dum,14.27.Det KAN ikke være sundt ikke at gå op i andet end død og selvmord. Det har ikke en skid med at gøre, at det skal være et tabubelagt emne! Men når det udelukkende handler om det, så er der noget galt!Fatsvage nar.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    anonym kl. 06.20Jeg giver dig helt ret!Der skal ikke megen analyse til, før man fanger det egentlig budskab. Jeg syntes at det er utroligt velovervejet, og godt formuleret og hvis man giver sig tid til at læse bloggen igennem, giver det mere mening. Det er efter min mening forfærdeligt at døden og selvmord er et tabu, da de fleste ( om de vil være ved det eller ej) har "leget" med disse tænker i en eller anden forstand. Og jeg tror bestemt at man kan forebygge og gøre meget mere for at hjælpe de mennesker der har dette "behov", ved at sætte en dialog omkring psykiske sygdomme igang. vi er altid så sippede, og TÆNK HVIS VI SKULLE TAGE STILLING TIL ANDET END HVILKEN MAD DER SKAL PÅ BORDET, HVILKET NYT TØJ DER SKAL KØBES OG HVEM DER HAR DEN BEDSTE MOBILTELEFON!….. UHA NEJ! nu skal vi heller ikke hjælpe hinanden for meget vel !?!?!?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Synes det virker ret sygeligt at han går SÅ meget op i død, selvmord og metoder, døden er heller ikke tabu her, men livet indeholder meget andet før døden.LM

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • En ting er at have et realistisk forhold til døden og at acceptere den som afslutningen på livet… En anden ting er at være fuldstændig besat af død og selvmord og det "rigtige" i en sådan handling…Der findes ikke en værdig død… vi er altid på vej mod den… nogle gange bliver den ledsaget af diverse sygdomme som får den til at se ud som et rart alternativ… andre gange kommer den pludseligt og uden vi forventer den… Fakta er, at døden er enden på livet og at det er en illusion at den kan løse noget… den stopper blot livet… men den kan aldrig være en løsning, for var den en løsning ville man være til stede for at kunne se resultatet…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Når man virker besat af død og selvmord så er det sygeligt. I mine øjne.Og synd.Jeg er ikke ligefrem happy go lucky, vel?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvis vi i højere grad talte om døden og de tanker, alle mennesker på tidspunkter i deres liv har om at opsøge den aktivt, så ville det mindske antallet af selvmord. Det er min overbevisning. Det er ikke unaturligt eller ualmindeligt at have tanker i den retning, at føle smerte og dyb meningsløshed m.v., men det kan man hurtigt forledes til at tro i det her happy-happy-samfund.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Hvis man har kendt mennesker som har hængt sig, er det klart at man kan blive berørt og fysisk dårlig af at læse beskrivelsen. Den er meget "fortællende" og detaljeret. Men sommerfuglebloggeren virker ikke "syg", men velfunderet. Kan han så ikke være syg, selvom han skriver godt ? Jo. Det kan han godt, men det er der ikke noget der tyder på han er. Det er virkelig rørende læsning som en skriver, og klart det er ikke hyggelæsning. Og klart at der er risiko for at blive påvirket i negativ retning når man læser om døden. Vi læser med hver vores baggrund, og jeg fx læser bloggen som en kærlighedserklæring til hans kone/kæreste.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også enig med Rikke..;)Og ja B. Barnlige nykker..;D For mig var det en barnlighed, forstår jeg nu, at jeg var så langt ude engang. Det sker ikke igen..;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har i øvrigt ikke sagt, at den ikke er velskrevet.Det er stadig en uhyggelig blog. Den giver mig gåsehud. Godnat.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • De er ikke blå, Drilleren.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • NU bliver vi vist snart nødt til at blive viet Bethany, jeg kan ikke holde ud at sådan et dejligt kvindemenneske går frit omkring, for at sige det lige ud, så var jeg SOLGT da jeg så dine STOLPER nedpresset i blå GUMMISTØVLER, så vil du have mig???Svar Ja eller JaDrilleren;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Og man kan ikke være syg når man skriver godt? /Ulla

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Så har jeg læst forkert, jeg mener at der et sted stod at hans kone var alvorlig syg af kræft. Men ihvertfald hun kunne ikke klare at leve mere. Det er ikke en syg mand der har skrevet den blog. Han skriver virkelig godt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ...

    Kæresten var ikke dødeligt syg -hun var psykisk syg og der er en helvedes til forskel.Jeg har selv døjet med både angst, depressioner og et psykiatrisk system, som ikke altid er skide fedt -men jeg er fandme glad for, at mine nærmeste altid har været der til at FORHINDRE ET SELVMORD… både ved at støtte op, holde vagt og en enkelt gang ved at ringe efter en ambulance…Havde de spurgt mig, ville jeg have været helt afklaret med mit behov for, at begå selvmord men nu er det bare sådan med psykisk sygdom, at man ikke kan stole på de følelser og tanker man har. Heldigvis er der altid en mulighed for at få det bedre… Selvom det kan være svært og have lange udsigter…Jeg synes at bloggen (og manden bag) er syg og den giver mig kvalme.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Kommentaren er taget ud af en sammenhæng, og læser man den særskilt som ovenfor, får man da det indtryk at bloggen er totalt makaber. Jeg blev nysgerrig og trykkede på henvisningen, og det kan jeg kun anbefale. Bag bloggen står en mand ved navn Johnnie, hvis kæreste pga dødelig sygdom begik selvmord med Johnnies kendskab hertil. Jeg synes det er en utroligt velskrevet blog der sætter fokus på eksistens, etik og ikke mindst aktiv dødshjælp.Gør jer selv en tjeneste og besøg bloggen, det ervirkelig rørende læsning. / Rikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Mood killer. Velskrevet blog ja, men det er sgu ikke ligefrem hyggelæsning. Tænk sig at være så optaget af døden. Det må være mærkeligt: Hvor skal du hen? Jeg skal lige nå noget. Nej da, vi sidder jo lige og hygger. Desværre, jeg har noget med død, jeg bare lige må tage mig af!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • øv jeg synes den er ækel… Ækel!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Døden er ikke et tabu for mig – heller ikke at vælge døden aktivt. Jeg synes, det er interessant, at et menneske har turdet at hjælpe sin elskede (jeg forstår det som om, at det er det, der er sket) med at fravælge livet.Hvad er problemet? Er der for lidt fisting og onani, og hvad du ellers er intenst optaget af, til din smag?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    En sommerfugls selvmord er virkelig IMO en god blog. Sammensat, velovervejet og velskrevet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Du er jo syg i hovedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Hansen

    Den blog er da bare en Bethany Light. Vi er mange der får det fysisk dårligt af at læse din blog, uden at vi har den fjerneste anelse om, hvordan vi er havnet her. Eller hvorfor vi bliver ved med at læse den. Lidt som Se & Hør; når det nu er der, så skal man sgu også lige kigge.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Barnlige nykker?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Av det var satme en mood killer.. Jeg er enig med dig her Bethany

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har set bloggen før, og jeg synes egentligt ikke at den er uinteressant. Alt hvad vi læser er jo tanker.. Der er en der skriver dem. Den person tænker disse tanker.. Andet er det jo ikke. Døden er et livsvilkår, vi skal allesammen den vej. Er det ikke meget naturligt, når det er det eneste sikre i tilværelsen, at man overvejer det? Så er der bare nogen der har mange tanker om den, og andre igen, som aldrig overvejer det, før manden svinger leen.I min fortid har jeg da også haft et par tanker om at få det her fis, de kalder livet, afsluttet. Den slags barnlige nykker er jeg så kommet efter siden..;D

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bekendelsesblogge er sjældent særligt rare at læse. De karakteriseres, som oftest ved at alle skal være enige – med bekendelsesbloggeren;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg får det dårligt, når jeg læser din blog, og det gør det naturligvis ikke bedre, at jeg har oplevet hele tre mennesker tage livet af sig ved hængning.Det er helt i orden, at du har behov for at snakke om den slags. Jeg er bare ked af, at jeg opdagede din blog. Min dag er ødelagt.Godt at jeg har min Fernet Branca.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mange tak for "anmeldelsen" :-)Jeg håber da virkelig ikke at du hører til dem som går ud fra at hængning er en god metode, hvis det med fremskynde sin død lidt bliver til et behov. En kommentar fremførte det naive synspunkt, og det synes jeg fortjente afkræftelse….Mere generelt ser jeg et behov for modvægt mod dem som ikke mener at behovet for at dø egner sig til debat.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er trods alt snart weekend.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ØV! Lortelink – lorteindhold. Tak for lort B….Tror sq jeg hopper med på den dram…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sekten sætter trumf på