Afliv ungen og behold køteren

Ugens bedste blog

Selv Bethany kan ikke altid være bitter (Det er så en lodret løgn, men pyt det lød jo meget godt!). Har bemærket, folk har jublet over, at jeg formidler links til diverse lorteblogs i stilstanden, fordi de så har fundet blogs, de ellers aldrig ville ha’ opdaget. Selv Mor Maren har jeg skaffet en ekstra læser! (Du kan takke mig senere, yndige dame).

Nåh, men udover Ditte Okman som jeg virkelig sitrer over, så har jeg fundet en mere, som bestemt er læseværdig. Ved kraftedemig ikke om alle kender ham i forvejen, men jeg gjorde ikke. Så uden en eneste bitterpille med på vejen vil jeg anbefale Kulmbaks Blog.

Kom ikke og sig at Bethany er hjerteløs!

Og nu: Back to work (tilbage til Wok).

B.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Afliv ungen og behold køteren