Sneglespor

Rygtet vil vide..

Meget skal Bethany høre for fra åndsbollede grødhoveder i Blogstilstanden. Lad mig remse op:

– Kender Luna i virkeligheden
– Kender Absurdistræde i virkeligheden
– Kender Ditte Okman i virkeligheden (og vi er vokset op i samme by!!!!)
– Har i virkeligheden ikke tvillinger på 2, og de var i hvert fald SLET ikke på bootcamp!!!
– Har ikke noget job!!
– Skriver fast på Pokernet
– Er selv fra Onanikartellet!!
– Er på Singleplus.dk og Scor.dk
– Har bryderben!!

 Og det er så der festen slutter. For meget kan jeg stå model til, men jeg har fandme ikke bryderben. Og ja, Bethany er forfængelig, og derfor er jeg kraftedemig nødt til at vise skanker IGEN! Har prøvet at stå på mere modebloggerrigtig måde inspireret af den søde pige MissJeanett. Hjalp det? (og tak til datter på 4½ for at lege fotograf. Lasse var ikke til at få fat på i dag) Ps. Lasse, hvis du læser det her, så savner jeg vores lille flirt på Facebook! Tilføj mig venligst igen! (Bethany Jensen)

Og så snakker vi ikke mere om det!

19 kommentarer

 • Kæft hvor er du altså bare en frækkert :-p No wonder at manden i byen ville have et stykke af Bethany ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan ikke finde dig på facebook, jeg er nysgerrig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Du kalder mig bare ikke fuckfjæs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var for varmt, Hende. De hænger i køkkenet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du mangler bare skåneærmerne til at fuldende ensemblet.. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke lår i skoene, Fuckfjæs. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg sagde ikke noget om at det ville være sjovt for dig, fru lår i skoene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ser du mig grine, måske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Faktisk syntes jeg mere det ligner de endnu federe kuglestøderben, men du ved… Det er ligesom når man af høflighed gætter folks alder 5 år under det, man reelt tror. Du har virkelig fede lægge. Ej, men det er gazzzzz, du! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Dennis knudsen og krea-slæderne i en Bitterfisset symbiose – what's not to like?!!/My

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, jeg har ikke en kreativ celle i min krop. Det var Kreakragerne, som forbarmede sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har du selv kreeret det fine forklæde Bethany ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er jo også grænser for hvad man kan forvente af datter på 4½ !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nok bare lyset på billedet… altså skyggerne på billedet… så lyssætningen. Eller mangel på samme.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvad skal det sige?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ret sikker på at nogle af skønhedsbloggerne kan anbefale dig lidt rynkecreme…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det kan jeg sige dig, min pige. Det er Dennis K. den frække fyr. Han ordner mig, som ingen andre kan. Sidste torsdag i hver måned i hans salon. Og så får vi rødvin bagefter. Det er dejlige hyggestunder, kan jeg godt sige dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Okay okay….du HAR sgu go'e stænger! – Og det klæ'r dem i dén grad at slippe ud af Ilse-snøren. Hvem ordner dit hår iøvrigt? Jeg ville sætte pris på anbefaling af den frisør, der har så gennemført et talent for koldpermanent /My

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sneglespor